Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   SUBLİMİNAL MÜZİKLERİN ETKİSİ GEÇİCİMİ KALICIMI.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/1590-subliminal-muziklerin-etkisi-gecicimi-kalicimi.html)

ramtha333 11-07-2007 03:51 AM

SUBLİMİNAL MÜZİKLERİN ETKİSİ GEÇİCİMİ KALICIMI..

Deneyimi olan arkadaşlar var mı?

PSİKO 11-07-2007 08:05 AM

Ynt: SUBLİMİNAL MÜZİKLERİN ETKİSİ GEÇİCİMİ KALICIMI..

bu senin müziği nekadar ve nasıl dnlediğine bağlıdır eğer sen müzkleri iyi dinlemiş ve hayatını değiştirmek için beynini buna programlamışsan artık telkinler sende kalıcı davranışlar meydana getirir

ramtha333 11-07-2007 09:15 AM

teşekkürler

BURCU GELEGEN 11-07-2007 11:03 PM

Sevgili ramtha lütfen yanlış algılama ama tek tek sorularına başlık açmak yerine lütfen biraz olsun önce siteyi araştırıp soruların cevabını bulma yönübne gitmeni tavsiye ederim. Bunu kötü niyetle söylemiyorum ama biraz lütfen araştırmacı olalım arkadaşlar çok güzel sormuşsun ama bunların yanıtı Atakan Sönmez olsun bilgili diğer arkadaşlarımız tarafından paylaşıldı yanıtlandı.
Sorunun cevabına gelince herşey sizde bitiyor. Eğer gerçekten inanıyorsanız ve değişim için kararlıysanız herşey sizin tarafınıda olup evrende bu konuda size olumlu isteklerinizi sunacaktır.

ramtha333 12-07-2007 12:10 AM

Sitede yeni olduğumdan yanlış yaptımsa özür...Kalbime doğanları paylaşmak istedim...

BURCU GELEGEN 12-07-2007 12:41 AM

özür dilemen ya da yanlış yapmandan kaynaklanmıyor sadece lütfen biraz araştırmacı olun istiyorum o kadar çok cevap var ki bu sitede eminim sizde faydalanacaksınız onayi

ramtha333 12-07-2007 09:46 PM

Bir sorum olacak..Yine aklıma takıldı ve merak ettim.

Müzikleri gece yatarken dinlemekle gündüz dinleme arasında etki farkı varmıdır?

Gece uykuda olduğumuzdan biliçli dinleyemiyoruz çünkü..Ben her ikisinide yapıyorum ama hangisin etkili olduğunu merak ettim..Yada hiç bir fark yoksa bunu bilmek istedim.

hayatimdegisti 12-07-2007 10:05 PM

Alıntı:

ramtha333 Nickli Üyeden Alıntı
Bir sorum olacak..Yine aklıma takıldı ve merak ettim.

Müzikleri gece yatarken dinlemekle gündüz dinleme arasında etki farkı varmıdır?

Gece uykuda olduğumuzdan biliçli dinleyemiyoruz çünkü..Ben her ikisinide yapıyorum ama hangisin etkili olduğunu merak ettim..Yada hiç bir fark yoksa bunu bilmek istedim.

Özellikle uykuya geçemeden once ki son 15-20 dakika telkinleri almak için daha uygundur...
Bunun dısında uyku süresi bos bir vakit oldugu icin daha uzun süre telkin dinlenebilmektedir.Bu bir avantajdir...
Ancak yinede uyku bir dinlenme süresidir.Bos bir vakit gibi gozuksede dinlenmeye ihtiyacimiz var.Bu nedenle telkin dinlemeyi sadece gündüz sadece gece degil bazen gündüz bazen gece olarak tercih edebilirsiniz...

ramtha333 12-07-2007 10:18 PM

Teşekkür ederim Atakan bey

ramtha333 13-07-2007 12:51 AM

Bir Sorum olacak.

BEN TELKİNLERİ ŞU ŞEKİLDE DİNLİYORUM

ben listemi bu sekilde uyguluyorum
1 ve 2 arka arkaya 1 hafta
arkasına hepsini dinlemeye başladımsizce bi eksiklik olur mu yani sıralamamda bi yanlıslık var mı yer vs bakımından
1-Ego(Güven)Güçlendirici
2-Suçluluk Duygulari
3-Kendine Güven
4-Sosyal Fobi
5-Sosyallik Arttirici
6-Topluluk Karsisinda Konusma
7-Baskalarinin Düsünceleri Önemsememe
8-Koruma Kalkani
9-Depresyon Dünde Kaldi
10-Ertelemeyi Birak
11-Dinç uyanma
12-Sınav heyecanı

ve sorunu çözdüm gibi.Direncim yok.Sanki dinlerken boyum uzuyormuş gibi hissediyorum.Sıralamada bir hatam varsa yer değiştireyim

Ertelemeyi bırak telkinini eklememim sebebi dinlerken vücudum bir dirençle karşılaşırsa bu telkini hatırlıyorum ve direncim kayboluyor..Dinç uyanmayı da belki hem sabah uykudan dinç uyanmam için işe yarayacak ama ben şimdilik 12 sprit bitince dinç uyanmak amacıyla dinliyorum..

Diğer bir konu: Öğrenci değilim ama sınav heyecanınıda ekledim.Bundaki amacım ise Bazen vücudmun gösterdiği direnci yatıştırmaya yardımcı olacağını düşündüm.Birde bu telkinlerle biliç altımın öğrendiklerini uygulamama yardımcı olur diye ekledim..Bu kadar telkine bir haftada geçtim.Ve dinlerken en küçük bir rahatsızlıkla karşılaşmadım.Vüvudumun direncide kalmadı.

Eksiklerim ve yanlışlarım varsa bir bilenin yardımıyla düzeltmek istiyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 PM.