![]() |
İçerik dışında kelimeler, ve yüksek sesle okumanızın bir sebebi varmı? Sesleri çok az da olsa duydum ve çok yüksek sesle okumuşsunuz ve ayrıca tek bir ses yoktu üstüste sesler vardı yani içeriği okuyorsunuz ama aynı anda başka bir ses o sesin üzerinde mutlu ol iyi ol diyor. (tabi bu sizsiniz heralde) smiliyface tabi bu sadece duyduğum.İçerikte mutlu ol iyi ol yazmıyor, sadece merakımdan soruyorum. neden yüksek sesle okuyorsunuz ve sesler neden üst üste bindirilmiş ve içerikte yazmayan metinler mi var.Teşekkür ederim.Çok soru sordum ama önemli sorular değil mi? smiliyface |
Ynt: İçerik dışında kelimeler, ve yüksek sesle okumanızın bir sebebi varmı? vay be nasıl dınleyebıldın bu kadarını idea3 yanlış duymuş olmayasın smil56 ne bıleyım şımdıye kadar ılk sen yazdın bunu da 4897 khkh56 |
Ynt: İçerik dışında kelimeler, ve yüksek sesle okumanızın bir sebebi varmı? Forumda sonradan bazı yazılara rastladım.Sanırım mutluluk telkini ile üst üste bindirilmiş ondan o duyduğum üstüste sesler.Zaten duyduğum sesler saliseler içindeydi smil56 Ama ben hala merak ediyorum tam olarak iki telkin üst üstemi bindirilmiş,mutluluk telkininin içeriği nasıl ve neden bağırarak okunmuş belki bir sebebi vardır dusun |
Ynt: İçerik dışında kelimeler, ve yüksek sesle okumanızın bir sebebi varmı? Daha etkili olsun diye. |
Ynt: İçerik dışında kelimeler, ve yüksek sesle okumanızın bir sebebi varmı? Telkinlerin 2007 versiyonlarinda mutluluk telkini sabit.Yani ayni anda iki telkin dinliyorsunuz. Ritmli okumanin bir ozelliğide ses yükselmeleri ve alçalmalarinin olmasidir.Bu nedenle sesler zaman zaman alçalmakta ve yükselmektedir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 AM. |