![]() |
Başlangıç için telkinler ve bi kaç soru... Benim şöyle bir sorum olacak. Heryerde şundan bahsedilmiş. İlk olarak başlangıç için ego güçlendirici ve suçluluk duyguları dinlenmesi tavsiye ediliyor. Bunun dışına çıkabilir miyiz? Mesela erken uyanma ve kendine güven gibi..?? İkinci olarakta şöye bir sorunum var. 3 gündür günde 1 saat ( yarım saat gece, yarım saat gündüz ) erken uyanma ve kendine güven telkinlerinin tüm müzik versiyonlarını dinliyorum. 3 gündür erken kalkabiliyorum (normalde 10-11 civarı kalkarak uyanıp uykusunu alamayan biri olarak 3 gündür 9-9:30 gibi zinde kalkıyorum) ancak 2 gündür uyanırken rüya ile uyku arasında telkinleri okuyarak uyanıyorum. Uyandığımda hatırladığım 2 şey var bunlar saçma sapan gördüğüm rüyalar ve erken kalkmak için okuduğum telkinler. Bu sizce normal olası bir şeymi? Ayrıca hafif bir baş ağrısıda olabiliyor ve bir ağrı kesici içmeden de kesilmek bilmiyor buda sizce normal olabilir mi? Bu baş ağrısının nedenini çok merak ediyorum acaba bi kaç gün ilk olarak ego güçlendirici ve suçluluk duyguları dinlesem belki etki edebilir diye düşünüyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler... |
Merhaba Öncelikle suçluluk ego telkinlerini önermemiz bilinçaltında kalan en güçlü duygular olan suçluluk duygularının temizlenmisidir. Tabii ki diğer telkinlerden de fayda görebilirsiniz. İlk bir hafa suçluluk ve ego dinleyip diğerlerini sonra ekleyiniz. Rüyaların karışması ve ilk etapta baş ağrısı normaldir.. actionsmile |
Cevabınız için yeniden teşekkürler. Suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinlerini önümüzdeki 1 hafta içerisinde en verimli şekilde uygulamaya çalışacağım. Bakalım bu telkinlerin bendeki olumlu etkileri ne olacak.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 AM. |