Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   ne (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/15160-ne.html)

kayrasu 28-11-2008 03:59 PM

ne
 
merhaba öncelikle harika bir site emegi gecen tüm insanlara çok teşekkürediyorum bugun 5 gün oldu telkinleri dinlemeye başlıyalı ego ve sucluluk dinliyorum ama benim içinden çıkamadıgım bir problemim var çekim yasasına odaklanmak istiyorum yanlız belki beni yadırgayacaksınız ama hayal kurmayı beceremiyorum örnegin yeni bir ev ve iyi bir kazanç istiyorum ama okudugum kadarıyla hep hayalini kurun yazılıyor ve ben bunu yapamıyorum:( bunun için bana ne önerirsiniz yani ne istedigine tam anlamıyla nasıl veya hangi telkinleri dinliyerek ulaşabilirim saçma oldugunun farkındayım ama umarım biri beni bilgilendirir bir sorum daha olacak bugun verilen linkleri bir türlü açamadım bu neden kaynaklanıyor

shamanic 28-11-2008 04:34 PM


merhabalar yanımıza hoşgeldiniz..

forumumuzu taşıdık.. bir kaç hafta içinde her şey yerli yerine oturacaktır.. bu arada bazı linklere ulaşmayabiliriz ama kısa sürede eskisinden daha iyi koşullarda devam ediyor olacağız..

forumda dinlemeniz için sunuduğumuz telkinler uzun vadede imgeleme gücünüzün daha iyi olmasını sağlayabilir kendinize bu konuyla ilgili özel telkin varsa yaptırabilirsiniz.. atakan bey den bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz..

imgelemeyi gözleriniz kapalı yapamıyorsanız hayal panosu oluşturarak çalışabilir detaylı yazı çalışmaları ile de olumlamalar yapabilirsiniz..

hedeflerinizin kısa sürede gerçekleşmesi dileklerimle..

sevgiler..

kayrasu 28-11-2008 09:17 PM

çok teşekkürederim peki atakan beye nasıl ulaşacagım bilgi almak veya varsa özel telkin yaptırmak için:(


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.