Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Su Sesleriinin Sirri! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/1465-su-sesleriinin-sirri.html)

mustinet1900 19-06-2007 06:02 PM

Su Sesleriinin Sirri!

mrb,
arkadaslar gördügüm kadariyla su sesleri kaldirilmis ve bazilari neden diye sormus ama maalesef kimse bilmiyor.
telkinler arasindan benim sikilmadan ve bikmadan dinleyebildigim sadece su sesleri vardi ve ben bunlari hala dinliyorum.ben ego ve kendine güven dinliyorum ve bunun faydali oldugunuda görüyorum yavas yavas.yani biseye yaramasaydi bendede fayda etmezdi.
su seslerinde etki gören baskalarida varmi?
bu su seslerinin kaldirilmasindaki sir nedir?
slmlar

hayatimdegisti 19-06-2007 06:19 PM

Ynt: Su Sesleriinin Sirri!

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
mrb,
arkadaslar gördügüm kadariyla su sesleri kaldirilmis ve bazilari neden diye sormus ama maalesef kimse bilmiyor.
telkinler arasindan benim sikilmadan ve bikmadan dinleyebildigim sadece su sesleri vardi ve ben bunlari hala dinliyorum.ben ego ve kendine güven dinliyorum ve bunun faydali oldugunuda görüyorum yavas yavas.yani biseye yaramasaydi bendede fayda etmezdi.
su seslerinde etki gören baskalarida varmi?
bu su seslerinin kaldirilmasindaki sir nedir?
slmlar

Daha az etkili olduğunu soyleyenler oldu.Bu nedenle kaldirildi...Bunun disinda bir sir yok..
Aslinda etkili olduğunu soyleyenlerde var.Bu durumda tekrar yayinlanabilir...

mustinet1900 19-06-2007 07:39 PM

mrb
evet öyle söyleyenler oldu.
ama peki ya siz ne düsünüyorsunuz sicede dahami az etkili.yani simdi su sesleri kaldirildi ama hala su sesli telkinleri dinleyenler hata mi yapiyorlar?
bence degil cünki etkisi herkesde farkli dediginiz gibi.ve kisiden kisiye bu süre de degisiyor belkide arkadaslar bir süre dinledikten sonra fayda etmiyor diye düsünmüs olabilirler

hayatimdegisti 19-06-2007 08:09 PM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
mrb
evet öyle söyleyenler oldu.
ama peki ya siz ne düsünüyorsunuz sicede dahami az etkili.yani simdi su sesleri kaldirildi ama hala su sesli telkinleri dinleyenler hata mi yapiyorlar?
bence degil cünki etkisi herkesde farkli dediginiz gibi.ve kisiden kisiye bu süre de degisiyor belkide arkadaslar bir süre dinledikten sonra fayda etmiyor diye düsünmüs olabilirler

Su sesleri özellikle müzik dinlemeyi sevmeyenler için bir alternatif...
Bu açıdan bakıldığında elbette daha az etkili diyemeyiz..
Ancak sürekli ayni tonda olduğu için sesleri müziğe gore daha fazla bastiriyor..
Dileyenler su sesli versiyonlari tercih edebilirler..

Siz hangisinin size daha çok etki ettiğine deneyerek karar verebilir ve buna gore tercih yapabilirsiniz..

tekrar 20-06-2007 01:04 AM

slm lar..su sesi versiyonlarının etkisinin olduğunu düşünüyorum.Bence tekrar siteye konulup herkesin paylaşınmına açılmalı.

mustinet1900 20-06-2007 01:43 AM

evet bende öyle düsünüyorum.eger fayda etmedigini düsünen olursa o baska müzikli olanlari dinleyebilir.siteyi yeni kesfedip benim gibi su seslerini tercih eden baskalari olabilir
slmlar

ozel 11-07-2007 08:35 PM

Hatta su seslerine yeni versiyon baska doga sesleride eklense super olacak cilgin897 Zira bende su seslerini ozellikle dinlemeyi cok seviyorum muzik ne kadar guzel olursa olsun tekrar tekrar dinleyince bunaltiyor insani bazen rt67

PSİKO 12-07-2007 03:46 PM

İNSANIN DOĞASINI HATIRLATAN HERŞEY İNSAN BÜNYESİ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTANDIR SU,TOPRAK... İNSANIN BİR PARÇASIDIR BENCE O PARÇALARININ SESLERİNİ DUYMAK İNSANI RAHATLATAN EN İYİ UNSURDUR

ganesha 15-07-2007 08:34 PM

Kişisel Görüşüm Su sesli telkinler daha etkili.... terli345

birtek 15-07-2007 09:00 PM

evet katılıyorum 956k

imported_Angel 25-06-2008 08:09 PM

ben de su sesini tercih edenlerdenim..telkinlerimin hepsini su sesi olarak dinliyorum :)
bu konuda benim de aklıma bir fikir geldi..buna alternatif olarak deniz dalgaları ve martı sesleri de eklenebilir..o da çok dinlendirici ve huzur verici olur..ne dersiniz ?

ametist 25-06-2008 08:19 PM

su sesi bence en iyisi,çünkü diğerleri bi süre sonra yormaya başlıyo,bıktırıyo.doğal olduğundan daha kolay adapte olunuyo.telkin için en iyi doğa sesi de su bence. bi arınma temizlenme hissi de yaratıyo.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:50 PM.