Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Telkinleri Farklı Kişilerin Okuması Telkin Etkilerini Değiştirebilir mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/14208-telkinleri-farkli-kisilerin-okumasi-telkin-etkilerini-degistirebilir-mi.html)

awayy 16-10-2008 10:08 PM

Telkinleri Farklı Kişilerin Okuması Telkin Etkilerini Değiştirebilir mi?
 
Benim aklıma takılan bir soru var dusun
Ama Atakan Bey lütfen yanlış anlamayın !!
Telkinleri farklı kişinin okuması farklı etkiler gösterebilir mi? 4897
Yoksa zaten kulağımız duymadığı için hiçbir önemi yok mu??

Ben aylar önce transformal nefes eğitimi almıştım.
İlk 2 seansı yaptığım bayan enerjik, dobra, sesi gayet yüksek ve net bi bayandı.
Transformal nefes seansı sırasında telkinler yapılıyor. (Mutluyum, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, kendimi seviyorum...gibi)
Ben içine kapanık bir insan olduğum için, bu bayanın söylediği her telkin cümlesi sanki beni taciz ediyordu, sanki üzerime üzerime geliyordu.
Onun enerjisi benim sinmeme neden oluyordu. O telkinleri söylerken ben "Ne mutlusu mutlu falan değilim" diye içimden istemeden olsa konuşuyordum.
Zaten ömür boyu yüksek sesle konuşan insanların yanında rahatsızlık hissetmişimdir. Yüksek ses derken asabiyeti kastetmiyorum kesinlikle, enerjiyi kastediyorum.
Ne biliyim enerjisi yüksek insanların hep beni inciteceği duygusu oldu bende, benim enerji seviyem düşük olduğundan ve onlarla mücadele edemeyeceğimden korkmamdan olabilir.

Daha sonra ne olduysa başka bi bayanla devam etmek durumunda kaldım.
Çok sakin görünümlüydü, ses tonu yumuşak ve daha alçak ve huzur doluydu.
Onunla yaptığım seanslarda tamamen kendimi bırakıyordum. Sesi bana öyle huzur veriyordu ki, seanstan sonra inanılmaz gevşiyordum. Sürekli ağlama hissi geliyordu. Diğerinde hiçbir şey hiçbir etki olmamasına rağmen 2.bayan beni baya etkilemişti.

Düşündüm de.... Belki farklı insanlar için farklı okunması etkileri değiştirebilir dedim..
Atakan Bey siz ne diyorsunuz??

hayatimdegisti 18-10-2008 12:49 PM

Ynt: Telkinleri Farklı Kişilerin Okuması Telkin Etkilerini Değiştirebilir mi?
 
Özellikle subliminal olmayan telkinlerde bu söylediğiniz geçerli olabilir.Subliminal'i zaten kısık sesle dinlemektesiniz.
Böyle olunca da dirençleriniz daha azalıyor.Söylenen cümleleri takip etmek zorunda kalmıyorsunuz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.