![]() |
Hala tam olarak fayda göremiyorum smiliyface mrb korkum var.yoksa bende fayda etmiyecekmi.herkes ne güzel seyler yasiyor.dik yürüyorlar gülüyorlar hicbiseyden korkmuyorlar.bende sadece ara sira gelip gidiyor.keske bende öyle olabilsem.gündüzleri hep dinleyemiyorum ama geceleri hep dinliyorum sabaha kadar.fayda etme süreci uzadikca insan dahada bi ümitsizlesiyor sanki. müzik setine cd yi koyup dinliyorum.teyp yatagimdan 2 metre uzakda duruyor acaba ondanmi okadar fayda etmiyordur.kisik sesle dinlesem bile fayda edermi.ve normal cd yerine mp3 olarakmi dinlemem lazim daha cok fayda etsin diye slmlar |
Ynt: Hala tam olarak fayda göremiyorum bence umudunu kaybetme. ne kadar zamandır dinliyorsun bilmiyorum ama kimi zaman geç etki edebiliyor diye biliyorum. sen inancını kaybetme. değişiklik olucak ama sen ister ve inanırsan. ben dinlerken bi yanlışlık yaptığını sanmıyorum biiz de farklı bir şey yapmıyoruz. ben mesela fırsat buldukça dinliyorum. kolay gelsin. inş en yakın zamanda beklediğin ve istediğin etkiyi görürsün... |
Ynt: Hala tam olarak fayda göremiyorum art56art56 arkadaslar tskler bukadar cabuk cevap alacagimi bilmiyordum. telkinleri yaklasik 3-4 haftadir dinliyorum.bezen biraz etki görüyorum.ama bu iste gelip gidiyor.son günlerde sanki etkiler dondu.üc dört gece dir hep dinliyorum gündüzleri okadar zaman olmuyor.sanki artik bisey olmiyacakmis gibi geliyor bana .insallah zamanla düzelir.ama ufak da olsa degisimler yasadigimi fark ettim.mesela daha cok disari cikip geziyorum eve kapanmiyorum,dik yürümek yavas yavas oluyor yani daha cok dikkat etmeye basladim,korkularim sanki biraz azalir gibi oldu ama hala sik sik aklima geliyorlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM. |