Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   sakarlık hakkında (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/13859-sakarlik-hakkinda.html)

sibel80 26-09-2008 01:27 PM

sakarlık hakkında

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var.bu konuda sitede arattırdım ama fazla birşey bulamadım.ben çok sakarım.herşeyi kırıp döküyorum.bir şeyi alacakken elimi attığımı hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum.sonrası malum.evlendikten sonra başladı.psikolojik boyutu olduğunu düşnüyorum.çünkü ben ev işi yaparken eşim hep eleştiren gözlerle bana bakardı.psikiyatriyede gitmeyi düşünüyorum dikkat eksikliği var diye.bu durumdan çok rahatsızım.bana ne önerirsiniz.dikkat toplama konusunda.telkin vs.

sibel80 27-09-2008 03:19 PM

Ynt: sakarlık hakkında

neyse kimsenin bir fikri yok herhalde. atakan bey mümkünse sizin bu konudaki yorumunuzu bekliyorum

yeni bir hayat 27-09-2008 07:03 PM

Merhaba sibel; hismiley

Korku ve fobilerimiz bölümünde sakarlık ile ilgili bir başlık açılmamış.Fakat bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var. Dikkat eksikiği benim kızımda da olan bir sorun.
Aslında korkularımızı zihnimizde büyüttüğümüz zaman yaşanması kaçınılmaz oluyor.Eşinin de bunda payı var...
Telkinleri dinliyor musun bilmiyorum. "Ego güçlendirici" ve "suçluluk" telkinlerini dinlemelisin. "Ego Güçlendirici" telkini aslında kendine güveni arttıran bir telkin..Gün içinde kendinizi kötü hissetmenizi kolayca depresyona girmenizi engelliyor..
"Suçluluk duyguları"nda kendine ve çevrene daha affedici olmanı sağlıyor.Bu iki telkinde de ayrıca mutluluk telkini de var.
"Kendine güven" ve "başkalarının düşüncelerini önemsememe" de çok yararlı olur senin için..
Zaten bu telkinleri dinlemeye başladıktan bir süre sonra, sorun kendiliğinden ortadan kalkacaktır..
Tabii bunlar benim düşüncem..Farklı fikri olan arkadaşlar da yorumda bulunacaklardır..
Ayrıca Atakan Bey'e özel cd de yaptırabilirsin...

Sevgiler... kiss3

hayatimdegisti 28-09-2008 01:44 AM

Alıntı:

sibel80 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var.bu konuda sitede arattırdım ama fazla birşey bulamadım.ben çok sakarım.herşeyi kırıp döküyorum.bir şeyi alacakken elimi attığımı hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum.sonrası malum.evlendikten sonra başladı.psikolojik boyutu olduğunu düşnüyorum.çünkü ben ev işi yaparken eşim hep eleştiren gözlerle bana bakardı.psikiyatriyede gitmeyi düşünüyorum dikkat eksikliği var diye.bu durumdan çok rahatsızım.bana ne önerirsiniz.dikkat toplama konusunda.telkin vs.

Aslında sakarlıkda tamamen düşünce ile ilgili.Sakarım sakarım dedikçe daha fazla etkisini gösteriyor.
Bu konu ile ilgili direk bir script bulamadım.

Ancak suçluluk duygularından kurtulmanız sayesinde aynı zamanda sakarlıktan kurtulabilirsiniz.Burada ki telkinleri dinleyin mutlaka gelişmeler olacaktır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 PM.