![]() |
Telkin dinlemek uykumu getiriyor, bu normalmi? merhaba arkadaslar ben telkinleri dinleye baslayali yaklasik üc dört gün oldu ama sadece gündüzleri bir kac saat dinleyebiliroyum cünki gece bir türlü uyuyamiyorum müzik acik olunca bunu hepsinde denedim maalesef uyutmuyor beni. benim asil sorum gündüz telkinlerimi dinleyince ( ego, sucluluk) benim uykumu getiriyor ve halsiz yapiyor.bunun nanlami nedir bilen veya buna benzer bisey yasiyan oldumu selamlar |
Ynt: Telkin dinlemek uykumu getiriyor, bu normalmi? Merhaba mustinet; hismiley Öncelikle hoşgeldin. vien1 Eğer uykunuz hafif olduğu için gece uyumakta telkinlerden dolayı zorlanıyorsanız , bu durum gündüz uyku yapabilir.Yani uykunuzu alamadığınızdan dolayı. Ben böyle bir durum yaşamadım.Yaşayan arkadaşlar paylaşımda bulunacaklardır... Sevgiler... smiliyface |
Ynt: Telkin dinlemek uykumu getiriyor, bu normalmi? mrb yeni hayat hosbulduk evet gece uyku problemim var ama son bir kac gündür bi sorun yok gibi yani tabi uykuya dalmka biraz zor oluyor ama gece hic uyanmadan sabahi ettim bakalim artik |
Cevap: Telkin dinlemek uykumu getiriyor, bu normalmi? evet ilk 2 hafta sadece ego ve suçluluğu dinlediğimde ben de aynı şeyi yaşamıştım...sonradan geçti... telkinlerin yarattığı ilk etki olduklarını düşünüyorum..sonuçta beyin yeni birşeyler öğreniyor ve onları işlemek için de uykuya ihtiyaç duyuyor... |
Cevap: Telkin dinlemek uykumu getiriyor, bu normalmi? hahaha telkin dinlemek uykunu mu getiriyor... ne alaka yaaa... sen gece geç yatıyorsun sabahta erken kalkıyorsundur da o yüzden uykun geliyordur... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 AM. |