![]() |
sınav heyecanı olan telkin lenkleri bozuk sınav heyecanı olan telkin lenkleri bozuk. lütfen çok lazım bana sınavlarım var.bütlere gireceğim. çok stresli oluyorum sınav zamanı bekliyorum.lütfen yardım edin |
Ynt: sınav heyecanı olan telkin lenkleri bozuk Merhaba capari.Alternatif 1. link çalışıyor,kontrol ettim.Üzerine tıklıyorsun ve çıkan sayfada altta Free yazıyor ona tıklıyorsun.Tekrar bir sayfa açılıyor ve bir süre beklemen gerekiyor zaman dolana kadar.Sonra sana harf yada sayı veriyor onu hemen yanındakı kutuya eksiksiz yazıyorsun ve dowland dediğinde indirme işlemi başlıyor. |
Cevap: sınav heyecanı olan telkin lenkleri bozuk merhabalar sinav heyecani icin olan linki dineleyebiliyorum ama kaydedemiyorum kaydedince link bozuk gosteriyor acaba bu konuda bir duzeltme yapabilir misiniz sinavlarda gercekten cok ihtiyacim var tesekkur ederim |
Cevap: sınav heyecanı olan telkin lenkleri bozuk http://www.telkinmp3.com/indir/42/sinav-heyecani.html Bir de buradan deneyin sorun yok. Ben indirebiliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 AM. |