![]() |
kulaklık zararlımı? SLM.annem bana sürekli kulaklıkla dinleme zararlı diyor,doğrumu bu.kulaklıla dinleyince daha iyi olcağını düşünüyorum |
kulaklık zararlımı? Zararlı olan telkini kulaklıkla dinlemek değil, kulaklığın kendisi zararlı... |
kulaklık zararlımı? Alıntı:
|
kulaklık zararlımı? bende zaten kulaklıkmı zararlı demek istedim. |
Ynt: kulaklık zararlımı? moderatör arkadaşlarımızın açıkladığı gibi kulaklıkla dinlemek telkinlerin etkisini etkilemez yani telkinleri kulaklıkla dinlemenin sakıncası yok. fakat kulaklık takmanın kendisi zararlı. sanırım kulakta bakteri üremesini hızlandırıyormuş. ya en güzeli hoparlörden dinlemek bence. |
Ynt: kulaklık zararlımı? arkadaslar sıze sunu söylıyım bn cokca mp3 calar dınleyen bırıyım okulda yolda dolmusda vs...önemlı olan bı hususu daha var kı kuaklıgın markası...kardesım eger bu bır hobıyse sızın ıcın kalıteden kacınmayın derım...ha su da var ne kadar kalıte kullanırsanız kulanın sonucda bı yere kadar...kulaklıklar zararlı kulak zarının onunu tıkıyor ve bakterı olusumuna pozıtıf etkı yapıyor ..2 ay once orta kulak amelıyatının esığinden döndüm..Allah korusun..ok yuklenmemek lazım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |