![]() |
yardım lütfen merhabalar bende yeni üyeyim siteyi inceledim fakat kafamda soru işaretleri var mesela ego güçlendirici ve suçlulukla başlamak istiyorum fakat ego güçlendiricinin birinimi seçmeliyim yoksa hepsi dinlenmeli mi? anlayamadım.bana bir liste yapabilir misiniz?tamamen kendini geliştirme amaçlı yardımcı olursanız sevinirim |
Ynt: yardım lütfen mrb bilgezeren actionsmile hoşgeldinnn.... ttli3 aynı başlık altındaki telkinlerin içerikleri aynı yani içinden birini seçip dinleye bilirsin mesela ego güçlendiricin doğa versiyonu,sanat müziği veya klasik müzik ...içlerinden birini seçip dinleyebilirsin farklı versiyonlarının olması sıkılmaman için sıkılmam diyorsan bi tanesini seç dinle tabi yanına suçluluktanda bitane seçebilirsin hangi versiyonunu istersen... kendi listeni kendin yap bence super benim bildiğim bu kadar yinede eksiğim varsa arkadaşlar yardım edecektir... |
Ynt: yardım lütfen Merhaba bilgezeren. Hoşgeldin aramıza. vien1 Telkinlerin değişik versiyonu melodis'in de dediği gibi zevk amaçlı konulmuştur.İstersen birini istersen hepsini indirebilirsin.Mesela gündüz klasik dinlerken. gece rahatsız olmamak için su sesi indirebilirsin.Ya da sana kalmış.İstersen iki tane indir.Yani kısacası telkinlein içeriği aynı sadece versiyonları farklı.(klasik,doğa,new age gibi) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:55 PM. |