![]() |
Bir merak sorusu da benden var Atakan Bey Merhaba, Oncelikle yaptiginiz bu gusel calismalar icin tesekkurler. Bende hali hazir da 2 gundur mp3 leri dinliyorum ve bugun 2. gunu ve basimda ki agirlik hissinin bu mp3lerdenmi oldugundan emin olmamakla birlikte dinledigim musiklerden inanilmaz haz aldim aldim, almaktayim. Varsin cok etki yapmasin :) musikler yeter, emeginiz yeter... Benim asil merak ettigime gelince, ben mp3lerin ozellikle new age turlerini dinliyorum ve kullandiginiz musiklerin album veya sanatci bilgilerini nasil merak eder durumdayim bilemezsiniz :) Hatta isyerinde arkadaslara genelde musik dinleten biri olarak, bunlari dinlettigimde cok olumlu tepkiler aldim bu da cok hosuma gitti. Sizden ricam, sayet bir sakincasi yoksa ozellikle new age turunde kullandiginiz musiklerle ilgili bilgileri benimle de paylasirmisiniz? musik konusunda ozellikle de dinlemekten zevk aldigim musikler konusunda bilgilenmeyi cok isterim. hic birsey olmasa da bu musikler insani mutlu etmeyi gercekten de biliyor :) Zevkiniz ve seciminiz konusunda ayrica tesekkurler... ayrica gelismeleri yazmaya devam edecegim... |
Bir merak sorusu da benden var Selamlar hoşgeldiniz, Atakan bu sorulara birşeyler yazacaktır... Benimde size bir sorum olacak....Eğer özel değilse takma adınızın anlamı nedir? Paylaşırmısınız....zavallı mı zavalli mi? idea3 Sevgiler |
Bir merak sorusu da benden var Sayın başkanım sizi çatlatmak istemedim sabah sabah.... sadanim Uzak fenerler, ateş böcekleri gibi lerzan .....diye başlayıp devam eden Ö.Seyfettin satırlarındaki gibi uzaktan bakınca bir var bir yok görünüpte yaklaştıkça varlığından ve ışıltısından emin olunulan anlamına geldiğini biliriz lerzan ın.... Ama zavallı ise arkadaşımızın adı....nedendir merak ettim işte... blook Hadi ben kaçtım meraklı melahat sayfasına... blissy blissy Hakkaten gıcıkım yaaaa 4897 Çatla da patlaaaaa.... smileydance |
Bir merak sorusu da benden var ben de new age severlerdenim zavalli.. bu sepeple atakan beyden cevaplar gelene kadar asağıda verecegim linkden yararlanabilirsin istersen.. site üzerinden direkt olarak da dinleyebiliyorsun download etmene gerek kalmadan http://music.download.com/ iyi dinlemeler.. |
Bir merak sorusu da benden var Alıntı:
|
Bir merak sorusu da benden var Sevgili Merto, ne iyi etmis de ismimi sormussun :) severim zavalli kelimesini ondan olsa gerek neyseki ozel bi anlami yok hayatimda :) sevgili Shmanic verdigin linki incelemeye koyuldum bile, bildik bi site ama ne zamandir girmemis, gormemisim meger, tesekkurler sanada... Atakan bey size de cok tesekkurler, arastiracagim. bulursam sizleri de bilgilendiririm :) ve hala dinliyorum keyifle, zevkle, isin ilginc yani bu muzigi dinlemes dedigim bir cok kisiye dinlettim ve hep ayni tepki, supppeeer ;) Bu arada bas agrim da hala gecmis deil, ya cok calismaktan yada hakkaten bu mp3ler ise yaramaya coktan basladilar ;) ve herkese simdilik iyi aksamlar, gusel anlar dilerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 AM. |