![]() |
nerede bu mp3 ler arkadaşlar şu mp3 leri bulabilen olduysa rica etsem bana da yollayabilirmi ben bulamadım ve aramaktan vazgeçtim şimdiden teşekkürler |
Merhaba. Mail adresini sitede yayınlamak yasak olduğu için mesajınızı editledim. Her telkin kendi konusu içinde ilk mesajda yer alıyor.Telkin konularına girdiğiniz zaman ilk mesaj telkin linkini içerir.Sağ tı farklı kaydet derseniz inmeye başlar. |
ayşegül-tirtil a teşekkürler ayşegül arkadaşımızın yardımı ile az önce buldum çok teşekkür ederim |
telkinlerin ney versiyonu ile yeni su versiyonu arasında çalma süresi açısından farklılk var ney 10 dk su 20 dk sürüyor bunun nedeni ritimli okumanın farklılığından mı yoksa telkin içeriğinin farklılığından mı kaynaklanıyor |
merhabalar özel den cevaplamıştım ancak buraya da yazıyorum ki benzer sorusu olan arkadaşlarımıza da yanıt olmuş olsun.. ark5 ego ve suçluluğun yeni versiyonu olan doğa seslerinde metin üzerinde değişiklik yapılarak daha olumlu cümlelerden oluşan bir telkin hazırlanmıştır.. ikinci olarak da her telkinin içerisinde sabit olarak bulunan mutluluk telkini eski versiyonda üst üste kayıt edilmişken yenisinde ayrı olarak okunmuştur.. sürenin uzamasına etki eden sebebler bunlardır.. keyifli dinlemeler dileriz.. music45 sevgiler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 AM. |