![]() |
Özgüven Özgüven nereye kadar :) Ya benim kafamdaki bir soru sizce ozguvenin bir siniri var mi? Ozguven sahibi en uc insan "popstar Ajdar".Ozguven eksikligi ne kadar insana zarar veriyorsa fazlasida ornekte oldugu gibi zarar :) Yoksa zamanla hepimiz birer birer Ajdar'a mi benzeyeceyiz khkh56 |
Özgüven Özgüven nereye kadar :) blissy aman canım niye benzeyelim ki zaten türkiyede star yok bu dünyanın ve türkiyenin en büyük starı benim Alim 8977 :D:D:D şaka bir yana onunki aşırı özgüvenden kaynaklanmıyor bence daha doğrusu psikolojik başka sorunlardan kaynaklanan aşırı özgüven diyelim biz benzemeyiz merak etme bence bir sınırı var bu özgüvenin mükemmel bir son noktası olmalı bunu biz keşfedecez artık zamanı gelince, ölçü çok önemli herşeyde olduğu gibi, burdaki telkinlerin sözleri uzmanlar tarafından hazırlanmış zaten okuduğunuz zaman öle insanı ajdarlaştıracak bi durum olmadığını görürsünüz :) derty |
Özgüven Özgüven nereye kadar :) Bence özgüvenin bir sınırı vardır bir yere kadar insan kendine güvenmeli kendini sevmeli ama her şey de olduğu gibi özgüvenin de aşırısı zararlıdır insanı narsist olma konumuna yani aşırı kendini beğenmişlik hastalığı götürür insan hodgam hodbin birine döner |
Özgüven Özgüven nereye kadar :) Ajdar özgüvenli birisi değil. Ajdar tam tersine özgüveni düşük biri. Bir insan ne kadar dengeli biri ise o kadar özgüveni yüksektir. Sizin dediğiniz kendine güven. Çoğu insan kendine güven ile özgüveni birbirine karıştırıyour. İkisi tamamen farklı şeyler. |
Özgüven Özgüven nereye kadar :) Nasıl yani açıklasan da bizde öğrensek gulensmiley öz +güven özüne güvenmek yani kendine güvenmek , kendine güven eeee bu da öze güvenmek aradaki yedi farkı anlatsan da bizi çatlatmasan diyorum gulensmiley hismiley |
Özgüven Özgüven nereye kadar :) Turgay cım özgüven kişinin kendini değerli ve yeterli hissetmesidir. Kendine güven ise herhangibir işte yeterli oranda deneyime sahip olduktan sonra emin olma duygusudur. İnsan belli konularda kendine çok güvenirken belli konularda güveni olmayabilir. Örneğin ben araba sürmeyi ilk öğrenmeye başladığımda arabanın koltuğuna oturduğumda kendime güvenimi bir anda kaybediyordum. Ama zamanla yeterli pratik yaptım ve şu anda araba kullanırken kendime güvenim tam. Bilmem anlaşıldımı. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |