Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Ansikiyete Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/10592-ansikiyete-telkini.html)

valenncia 04-07-2008 06:11 AM

Ansikiyete Telkini

Merhabalar,

Asiri Ansikiyete ve Fobilr icin tavsiye edeceginiz telkinler nelerdir? Simdiye kadar ego gucelndiriciyi dinledim (1 hafta 10 gun) Dunden itibarende baskalarinin dusuncelerinin onemsememeyi dinliyorum.

Tesekkurler.

Sevgilerimle

ametist 04-07-2008 06:20 AM

Ynt: Ansikiyete Telkini

öncelikle hayatım değişti ailesine hoşgeldin valenncia vien1.telkinleri tek tek dinlemen önerilmiyor.ilk iki hafta suçluluk+egoyu birlikte ard arda listene eklemen gerekir.sonrasında diğer telkinleri listene katmaya başlarsın.rehber bölümünde,nasıl dinlemeliyim başlığı altında telkinleri tek tek dinlemeyiniz konulu bi başlık ve gelen kullanım rehberini incelersen,daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsin.telkinleri dinledikçe kendini daha iyi hissetmeye başlayacağına eminim smiliyface
sağlıcakla,sevgiyle smiliyface

valenncia 04-07-2008 07:43 AM

Cevabin icin tesekkurler deranged smiliyface

Daha organize olmam gerekiyor demek ki :)

ametist 04-07-2008 07:51 AM

önemli değil ne demek sapkal89.baştan ben de 10 gün sırf suçluluk dinlemiştim.dah sonra öğrendim yanlışmış.siteye alışınca,orgaizsayon kısmını sağlama almış olursun.kısa zamanda müdavimi olacağından eminim ,burası cidden sıcak,paylaşımcı ve yardımsever üyelerde oluşuyo.o samimiyeti hissedeceğine eminim
sevgiyle sağlıcakla smiliyface

valenncia 04-07-2008 08:09 AM

Bundan eminim :)

Yazilanlar belkide gercekten hayatin anlamini anlatan seyler ve ne kadar yanlis yasamisiz su ana kadar insana acida olsa bunu gosteriyor. Okudukca da keyif aliyorum. Acikcasi ben aylar once basima gelen bir olaydan sonra hala toparlanamadim. Aylardir, dogru durust kimseyle gorusmuyorum, kendi kafamin icinde yasayip, hayati yasamayi zorunluluk olarak goruyorum. Siteyide yaklasik 3 haftadir takip ediyorum cok fazla vakit bulamasamda okuduklarim bile beni oldukca bilgilendirdi. Yasama sevincimin tekrar gelmesini diliyorum.

Tesekkurler..

ametist 04-07-2008 08:34 AM

hayat yine güzel olucak eminim.yanlız kalmak da iyidir.ben de aynen senin gibi inziva dönemi yaşıyorum ama bi kaç güne kalmaz düzelirim aa34 herhalde.bu sıkıntılı dönemimde,sitedeki arkadaşlarım beni hiç yanlız bırakmadılar,sağolsunlar.işe bence burda bi günlük açmakla başla smiliyface.ordan kendinle ilgili paylaşmak istediklerini aktarıp rahatlarsın(insan hüznünü ,sevincini paylaştıkça daha iyi hisseder ya),biz de günlüğüne misafir oluruz onayi
sevgiyle ,sağlıcakla smiliyface

valenncia 04-07-2008 03:39 PM

Tesekkurler iyi dileklerin icin, zaten hemen hergun buradayim son zamanlarda oldukca sik okuyorum yazilanlari. Esimede tavsiye edicem hehehe..

Sevgiler

Serhat

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM.