Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   İŞ HAYATIMDA HIRÇINLAŞTIM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/105409-hayatimda-hircinlastim.html)

melinaa 09-01-2009 06:38 PM

Ben de cok hırcınlasmıstım hatta o kadar hırcınlastım kı istifa etttimm ..Telkınlerı dınleyelı bır ay oluyordu ve is yerınde mutsuz oldugumu farketttımm..Is ortamımı müdürümün tavırlarını ızledıklerı yolların hıc bana gore olmadıgını anladım..Bı kac gun ıcınde ıs degısıklıgı yapmam gerektıgı farketttım ve cıkmak ıstedıgımı soledım.Kabul etmedıler tabıkı..Acaba yanlısmı yapıorum cokmu pısman olacagım dıye dusundum bır kac kez hatta ..Sonrakı bır ay ıcınde hersey ıstedıgım gıbı olmaya basladı ve cok rahatca cıktım..Telkınlerı dınlemeyı hıc bırakmadım..Uzun vadede guzel seyler olcagını bılıyordum ..Sımdı cok guzel ulasımı kolay cok rahat ve maası eskı yerıme gore ıkı kat artan bır ıs teklıfı aldımm..Ve kabul ettttim.Yasadıklarını az cok anlıyorum ..Umarım senın ıcınde hersey cok guzel olurr..

pofuduk 09-01-2009 07:42 PM

belki de fazla kendine güvenen biri oldun...:)))))))))))...Yani insanlar senin istediğin gibi hareket etmediklerinde sinirleniyorsun, bu da kenidini çok sevmenden ve kendi düşüncelerine ve fikirlerine çok fazla önem vermenden olabilir...Bu sadece bir çıkarsama...Herşeyin aşırısı zarar.

DefneA 09-01-2009 09:30 PM

' Yapı olarak zaten liderlik vasıflarına sahip, özgürlüğüne çok düşkün kendi bildiğini yapan biriyim. Bu müzikleri dinledikten sonra sanki daha agresif hırçın oldum. Tabi bu içimde fırtınalar kopmasına ve yöneticime karşı agresif tavırlar sergilememe neden oluyor.'

'Çünkü iş hayatımda daha iyi yerlerde olmayı hakettiğim halde olamadığımı düşünüyorum ve sanırım bunu da kabullenmek istemiyorum.'

demişsin ve sanırım yalnız değilsin:) Hakettiğimiz yerde olmadığımızı düşünmek kesinlikle öfke patlamalarına sebep oluyor. Hatta işsiz sayısı 1.000.000 u bulmuşken, işim olduğu için bile şükretmeliyim desen de pratikte uygulayamıyorsun. Liderlik vasıflarına sahipsen belki bir başkasının yanında çalışmak zor geliyordur (Bana kesinlikle zor geliyor) kendi işini kurma imkanın varsa belki onu denemelisin. Bazen yaşadıklarımız ısrarla hayatını değiştir mesajını verir ancak biz duymamakta ısrar deriz, rahatlık alanımızdan çıkamayız. En büyük hayalim kendi işimin patronu olmak, bir gün bunun olacağından çok eminim ama 3 boyutlu dünyada biraz zaman alıyor tabii:)

'Altını olan kuralı koyar; kuralı olan altını alır'

Sevgiler

TUBAKA 12-01-2009 09:34 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 184318)
elbette telkinleri dinlemeye devam ediyoruz canlarım.. ark5

telkinler bilinçaltımızda yanlış kalıplarımızı değiştiriyor.. bu sırada eski kalıplarımız bizi terkederken yeni ile eskinin içimizde mücadelesi oluyor.. biz bunu içsel sıkıntı,
başağrısı, davranış değişikliği v.b gibi şekilde reelde hissediyoruz... düzenli dinleyişimizle bu süreç geçecektir.. bu değişim sürecini desteklemek için olumlamalar yapabiliriz bunun için içeriği okuyup hangi cümleyi kabullenmekte zorlandığınızı bulmanızı istedim..

örnek olarak diyelim ki ben arkadaşım Ayşe ile olan ilişkimde onu çok sevmeme rağmen sözlerinden rahatzsıklık duyuyorum ve tepki veremiyorum.. bunun sebebi de bilinçaltımda konuya tepki verirsem arkadaşlığım biter karşımdaki insanı kırarım yanlış anlaşılırım ve yalnız kalırım kalıbından dolayı olsun..

dinlediğim telkinin içerisinde de " kendini rahat bir şekilde ifade ediyorsun " diye bir cümle geçiyor olsun..

ben kendimi rahat bir şekilde doğru cümlelerle ifade edemediğim için bu yeni kalıp eskisini değiştirene kadar içsel huzursuzluk hissedebilir konuşmalarımda daha agresif ya da daha pasif tavır sergileyebilirim.. bu tamamen bir geçiş sürecidir..

sorunumun ne olduğunu farkederek bunu bilinç düzeyindede kabul eder ve kendime yardımcı olacak olumlamalar yaparsam geçiş sürecimi hızlandırmış olurum.. yapmasamda bu süreç geçecektir..

iş yaşantınızı etkileyen bir konu olduğu için bu konuda daha hızlı ilerlemek adına öneride bulunmak istedim.. telkinleri dinlemeye ara verirsek içimizde devam eden mücadeleyi yarım bırakmış oluruz..

actionsmile sevgiler..

Tekrar merhaba,

Ben telkinleri okudum. Açıkçası çok rahatsız eden birşey bulamadım. Belki "Zihnin senin rehberin ve sende değştiremeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek onun rehberliğine karşılık veriyorsun" cümlesi rahatsız etmiş olabilir. Çünkü iş hayatımda daha iyi yerlerde olmayı hakettiğim halde olamadığımı düşünüyorum ve sanırım bunu da kabullenmek istemiyorum.
Ama ben daha başka birşey öğrenmek istiyorum. Son zamanlarda hayatımda meydana gelmiş olan ciddi değişiklikler sonrası (iş, evlilik, şehir değişikliği hamilelek vb..) özellikle iş hayatımda çok fazla derecede rahatsız olmaya, kendimi değersiz hissetmeme ve hatta bence kompleksli biri gibi davranmama neden oldu.
Bu duygulardan kurtulmak için dinlemem gereken en önemli telkin hangisidir ?

Yardımlarınız için teşekkürler.

TUBAKA 12-01-2009 09:41 AM

Alıntı:

melinaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235140)
Ben de cok hırcınlasmıstım hatta o kadar hırcınlastım kı istifa etttimm ..Telkınlerı dınleyelı bır ay oluyordu ve is yerınde mutsuz oldugumu farketttımm..Is ortamımı müdürümün tavırlarını ızledıklerı yolların hıc bana gore olmadıgını anladım..Bı kac gun ıcınde ıs degısıklıgı yapmam gerektıgı farketttım ve cıkmak ıstedıgımı soledım.Kabul etmedıler tabıkı..Acaba yanlısmı yapıorum cokmu pısman olacagım dıye dusundum bır kac kez hatta ..Sonrakı bır ay ıcınde hersey ıstedıgım gıbı olmaya basladı ve cok rahatca cıktım..Telkınlerı dınlemeyı hıc bırakmadım..Uzun vadede guzel seyler olcagını bılıyordum ..Sımdı cok guzel ulasımı kolay cok rahat ve maası eskı yerıme gore ıkı kat artan bır ıs teklıfı aldımm..Ve kabul ettttim.Yasadıklarını az cok anlıyorum ..Umarım senın ıcınde hersey cok guzel olurr..

Merhaba,

Senin adına çok sevindim. Ancak herkes senin kadar cesaretli olamayabilir. Hele de bu ekonomik kriz şartlarında :)
Ben daha sabırlı ve sakin olursam sonunda aradığım iş şartalarına kavuşacağıma eminim. Sadece o zamana kadar içimdeki fırtınaları dindirip sakin olmayı öğrenmeye çalışıyorum :)

shamanic 12-01-2009 10:57 AM

nil gün ün sevdiğim bir sözü vardır;
tepkisel kızgın olmak yerine, etkisel dingin olun.. sevincli

hangi konuda olursa olsun dinlememiz gereken en önemli dört telkin ego .. suçluluk.. kendine güven .. ertelemeyi bırak.. super
bu telkinlerin içerisinde mutluluk telkini de sabit olduğundan 5 telkin dinliyor oluyoruz..

neden bu telkinler önemli sorusuna aşağıda ki linkleri inceleyerek yanıt bulabiliriz..

YENİ TELKİNLER - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post36301

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post47549
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post52103

her duygumuz içsel olarak bize gelen mesajlardır.. yaşamımızı daha iyiye doğru yönlendirebilmek için.. bu duygular mutluluk sevinç sevgi gibi tanımladığımız olumlu diye adlandırdıklarımız olduğu gibi kızgınlık öfke hırçınlık kıskançlık gibi olumsuzmuş gibi adlandırdığımız duygularımız da olabilir ki tüm duygular mesaj olarak iyi anlamlar taşır..

duygularımızı ifade etmeyi genel olarak bilmeyiz.. bunuda taa çozukluk yıllarımızda öğreniriz.. minik bir çocuğuzdur ve annemizin komşusu olan xxx teyze her gün bize oturmaya gelir biz onu sevmeyiz ve bunu seni sevmiyorum diye dile getiririz.. aile büyüklerimiz hemen aa olurmu çocuğum çok ayıp böyle söylersen bizde seni sevmeyiz ya da kimse seni sevmez veyahut güzel konuş yoksa ağzına acı biber sürerim.. v.b diye yanıt verirler..

bu küçük bedendeki büyük ruh için ne demektir ?..
duygularını gerçek şekilde ifade edersen annen baban bile olsa sana tepki verebilir demekki hissettiklerimi ifade etmemeliyim..

bu minik bir örnektir ancak bunların milyonlarcasıyla büyüme dediğimiz evre içerisinde sıkça karşılaşırız.. genel olarak duygularımızı doğru bir şekilde ifade edebilmek yerine bastırmayı seçeriz..

baskıladığımız ve mesajlarını alarak ruhumuzu iyileştirmekte kullanamadığımız duygularımız içimizde bize yarar yerine zarar vermeye başlar.. örneğin kızgınlık.. pişmanlık.. suçluluk gibi duygular daha iyi olabilmemiz adına yapıcı duygulardır ancak bastırdığımız için bize zarar veren duygulara dönüşmüştür..

telkinleri dinlerken duyguların iyileştirici gücü tekrar devreye girer.. içimizde uzun süredir baskıladığımız duygularımız tekrar aktifleşir.. ifade edilmek için ortaya çıkmaya çalışır.. bizler nasıl ifade edeceğimizi bilmediğimiz için böyle bir durumda şaşkınlıklar yaşayabiliriz.. tıpkı sizlerde olduğu gibi..

tüm bu duygularımızın hepsi güven ve sevgi duygusu ile iyileşir.. kendimizden başlayarak hayatımızı sevmeyi ve güvenmeyi öğrendikçe duygularımızı doğru bir şekilde ifade edebilme beceresini de kazanmış olacağız.. kendine güven telkini de bu konuda bize desteklemekte..

mutlu huzurlu bir hafta geçirmeniz dileklerimle..

sevgiler..

süperim 17-01-2009 11:48 PM

slm shamanic,bu telkinler iş hayatımızda nasıl etkiler yapacak?tşkler..

süperim 17-01-2009 11:54 PM

işim de koyduğum hedeflerime ulaşmam için neler yapmalıyım?bir de zenginlik telkin cd sinin içeriğinde neler var ne gibi etki yapyor?çok para kazanmam gerekiyorrrrrrr...............................

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 PM.