![]() |
Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? Kusura bakmayın biraz garip bir soru olucak biliyorum utananadam mp3 playerimde telkinleri döndüre döndüre dinliyorum...ama malum gün içinde telefon çalabiliyor ve konuşmak zorunda kaldığımda muziği bi süre kulağımdan çekmek zorunda kalıyorum..aceleyle de pause tuşuna basmamışsam baştan almak veya bir sonraki telkine geçmek zorunda kalabiliyorum yada mp3 playerimin pili bitiyor telkinin ortasında ve bir süre sonra sessizliği anlayınca farkediyorum..pil koyup tekrar çalıştırıyorum sonra..nereden hangi telkinden başlarsa artık....bu gibi kısa süreli kesintilerin zararı var mı ?...muhtemelen o anki söylenen cümle yarım kalmış oluyor...ama aynı şeyi defalarda daha önce de dinlemiş durumdayım...bilinçaltı o yarım kalan eksik cümleleri kendisi tamamlayabilir mi ? |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? aaa çok güzel bir soru bence...bendede aynı şeyler oluyor...umarım önemsizdir... kal sağlıcakla.. hismiley |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? Bu konuda yanlız olmadığıma sevindim...mesajın beni biraz rahatlattı :) bakalım arkadaşlarımızdan ne cevap gelicek bize coffe2 |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? aynı dertten muzdarip ne çok insan varmış yaa beni de alın aranıza sung66 |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? nasılki bildiğimiz bir şarkının başını duyunca gerisini biz tamamlayabiliyorsak, aynı şekilde daha önceden beyin tarafından tamamı algılanmış vede kaydedilmiş telkinlerde yarım dahi kalsa beyin bunun ne olduğunu anlar ve tamamlar.zaten telkinler tamamen olumlu mesajlar içerdiği için yarım dahi kalsa beyin direk olumlu imge olarak kabul edecektir. smiliyface smiliyface |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? ben iki aydır dinliyorum ilk başlarda bende de öyle bir takıntı vardı ama aştım.önemli olan şartlanmadan ve hayat devam ederken telkinleri dinlemek ben artık çalıyomu çalmıyomu diye bakmıyorum artık sadece düzenli dinliyorum ve takılmıyorum.arkadaşlar telkinlerin yanında içsel konuşmalarınızı olumluya çevirin,lumlama yapın telkinlerin etkisini arttırmış olursunuz |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? ben de bu soruyu merak edenlerdenim dusun |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? .Bir işiniz çıkarsa telefon çalarsa vs telkinleri kapatabilirsiniz. Daha sonra dinlemeye başlarken de kaldığınız yerden devam etmeniz gerekmez. |
Ynt: Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? aaa benim de kafama takılıyodu hatta takıntı haline gelmişti bi telkin parçası bitmeden wc'ye bile gidemiodum music45 ziyan olmasın die y789.iyi bari buna sevindim ,ne kadar da anlayışlı -halden anlar telkinlermiş bunlar tender45 khkh56 sevgilerimle smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |