![]() |
günde 3-4 saat dinlemekyeterli mi? merhaba scriptleri dinlemeye başlayalı 1 hafta oldu .Ancak günde 3 ya da 4 saaten fazla dinleyecek zamanım olmuyor..şu anda ego güçlendirici ,suçluluk ve kendine güven scriptlerini arka arkaya dinliyorum..değişim için 3 ya da 4 saat çok mu az sizce?sevgiler.. |
yeterli mi? begüm merhaba ne kadar çok dinlersen o kadar kısa sürede sonuca ulaşırsın rehber bölümüne bak istersen orada ayrıntılar var dusun |
yeterli mi? begum bence 4 saat az.sadece yatarken dinlesen bile 6-10 saat dinlersin.zaman bulamamak diye bişey olamaz.Atakan Bey bile hatırladığım kadarıyla günde 10 saat dinleyip etkilerini 2. haftanın sonlarında görmüştü.(yanlış hatırlamıyosam) |
yeterli mi? 15 20 saat dinlemişti |
yeterli mi? Günde 3-4 saat dinleme ilede etkileri hissedebilirsiniz.Ancak biraz daha uzun sürebilir etki görmeniz.Bu şekilde dinleyip etki görenler vardır. |
günde 3-4 saat dinlemekyeterli mi? Hani dilimizde argo bir tabir vardır.''Ne kadar köfte, o kadar ekmek'' Olayın mantığı aslında bu.Ne kadar fazla dinlerseniz istediğiniz sonuca o kadar çabuk ulaşırsınız.Bence günde 8-10 saat dinleyebileceğiniz ortamlar oluşturmaya çalışın kendinize.Eğer gerçekten isterseniz yaparsınız.selam ve sevgiler... |
en iyi sonucu almak için tek tek mi dinlenmeli 2 si aynı anda dinlenirmi? rehber bölümünü okudum;begum 3 nü peşpeşe dinledigini yazmışmış da aklım karıştı. acelem yok önemli olan verim tabi zamanımı boşada harcamak istemem. ego dan başladım egoyla suçluluk peşpeşe dinlenir mi?kusara bakmayın sordugum sorunun cevabı sitede varsa sabahtan beri sitenin başındayım |
Merhaba ervaensar;t678 öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1 1 ego +1 suçluluk veya 2 ego +2 suçluluk şeklinde sırayla dinleyebilirsiniz. Yaşadığınız gelişimleri bizlerle paylaşırsanız seviniriz.. Sevgiler..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 PM. |