Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Prostat-böbrek kanserine 'kriyoterapi'

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Prostat-böbrek kanserine 'kriyoterapi' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Prostat ve böbrek kanseri hastalarına yeni bir umut olacak 'kriyoterapi' yöntemi, artık Türkiye'de de uygulanacak. Kanser tedavisinde uygulanan ameliyat ve ışın tedavisi (radyoterapi) yöntemlerine alternatif olan 'kriyoterapi' yöntemi, Türkiye'de ilk defa Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üroloji Anabilim Dalı 'üroonkoloji ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Prostat-böbrek kanserine 'kriyoterapi'

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 12:13 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Prostat-böbrek kanserine 'kriyoterapi'

Prostat ve böbrek kanseri hastalarına yeni bir umut olacak 'kriyoterapi' yöntemi, artık Türkiye'de de uygulanacak.



Kanser tedavisinde uygulanan ameliyat ve ışın tedavisi (radyoterapi) yöntemlerine alternatif olan 'kriyoterapi' yöntemi, Türkiye'de ilk defa Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üroloji Anabilim Dalı 'üroonkoloji ünitesi'nde uygulanmaya başlanacak.



Hücreler donduruluyor



Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Dursun, 'kriyoterapi' yöntemi ile kanser hücrelerinin dondurularak ortadan kaldırıldığını söyledi.



Kriyoterapi yönteminin, 2000'li yıllardan itibaren Avrupa'da ve ABD'de bazı merkezlerde aktif olarak yapıldığını belirten Dursun, yöntemin, Türkiye'de ilk defa Gü Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uygulanacağını kaydetti.



Dursun, konusunda uzman olan 2 yabancı profesörün ekim ayında Türkiye'ye geleceğini ve Gü Dekan Yardımcısı üroloji Uzmanı Doç. Dr. Sinan Sözen başkanlığındaki heyetle birlikte, 4 prostat ve bir böbrek kanseri hastasını ameliyat edeceklerini söyledi.



Kriyoterapi yönteminin Türkiye'de ilk defa uygulanacağı için yabancı profesörlerin, ilk ameliyatlarda ekipte yer alacağını belirten Dursun, Sonrasında da bu tür ameliyatlar, hastanemizde devamlı hale gelecek dedi.



Prof. Dr. Ayşe Dursun, kriyoterapi yöntemi ile ilgili ABD'de 5, 7 ve 10 yıllık değerlendirme çalışmaları yapıldığını belirterek, Mart 1993-Eylül 2001 tarihlerini kapsayan 7 yıllık çalışmada, 590 prostat kanseri hastasının değerlendirildiğini ve hastaların yüzde 87'sinde kriyoterapi sonrasında yapılan biyopside kanserli dokunun kalmadığının tespit edildiğini söyledi.



Allegheney General Hastanesi'nde de 963 hastanın takip edildiği 10 yıllık bir çalışmanın olduğunu anlatan Dursun, 10 yıl sonunda kriyoterapi ile tedavi edilen hastaların yüzde 70'inde hastalık olmadığı, yüzde 85'inde de işlem sonrası kontrollerde negatif biyopsi sonuçlarına varılmıştır.



Doç. Dr. Sinan Sözen de kriyoterapinin, cerrahi ve radyoterapi yöntemlerine alternatif ve uzun dönem sonuçlarında da onlara eşdeğer olabilecek bir tedavi yöntemi olduğunu kaydetti.



Sözen, Yöntem, kısmi organla sınırlı, erken evre ya da organın sınırlarını aşmamış, erken evrede tanı konulan böbrek tümörü ve prostat kanseri hastaları için kullanıldığında başarı şansı yüksektir dedi.



Diabet, hipertansiyon, kalp-damar hastalıkları



Yaşam süresinin uzamasıyla birlikte, insanın ilerleyen yaşlarda erken evrede de olsa bu tür kanserlerle tanışabildiğini belirten Sözen, Diğer tedavilere göre uygulanışı oldukça kolay ve klasik yöntemler kadar başarılı sonuçlar elde edilen yöntem sayesinde, yaşı veya mevcut hastalıkları (diabet, hipertansiyon, kalp-damar hastalıkları gibi) nedeniyle ameliyat edilemeyen hastalar da tedavi olma şansına sahip olmaktadırlar dedi.



Sözen, ameliyat öncesinde özel bir hazırlığa gereksinim duyulmadığını anlatarak, Operasyon, genel ya da bölgesel anestezi ile yapılabilir. İşlem 2- 3 saat sürer ve hastalar ameliyattan 24 saat sonra normal yaşantılarına dönebilirler dedi.



Doç. Dr. Sözen, kriyoterapi sonrasında yan etkilerin diğer yöntemlere göre daha az olduğunu anlatarak, Diğer yöntemlerde, örneğin prostat kanseri tedavisinde, iktidarsızlık, idrar kaçırma ve komşu organ (sıklıkla kalın bağırsak) yaralanmaları gibi yan etkilerle karşılaşılıyor. Bu, her üç yöntemde de görülür. Bu yöntemin klasik yöntemlere göre fazlalığı yoktur ancak idrar kaçırma ve komşu organ yaralanmalarına ise az rastlanır. Yan etki profili daha azdır dedi.



Sözen, yöntemin, hastalara alternatif tedavi olarak sunulduğunu belirterek, kriyoterapi yönteminde kanserli organın dondurularak hastada bırakıldığını, ışın tedavisinde yakarak öldürüldüğünü, cerrahi yöntemde ise kanserli dokunun çıkarıldığını söyledi.



Hastaların bazılarının, vücudunda kanserli dokunun kalmasından rahatsız olduğunu belirtenSözen, Hastanın genel durumu uygunsa, ameliyat edilebilir. Tedavi yöntemlerini hastaya sunuyoruz ve hasta ile birlikte onun için en uygun yönteme karar veriyoruz dedi.



Doç. Dr. Sözen, ameliyattan birkaç hafta sonra genel durumun değerlendirilmesi ve yeterli iyileşme sürecinde olunduğunun belirlenmesi için kontrole gelinmesi gerektiğini belirterek, Hasta, bilgisayarlı tomografi veya MRG taramasını içeren düzenli kontrollerden geçirilecek. Bu incelemeler, sonuçların tatmin edici olması halinde zaman içinde daha az sıklıkla yapılacak dedi.



Doç. Dr. Sözen, prostat kanserinde kriyoterapi tedavisinin ultrasonografi eşliğinde, böbrek kanseri tedavisinin ise bilgisayarlı tomografi ve laparoskopik (ufak kesiler açılarak vücudun içinin kamerayardımıyla görüntülenmesi) yöntemle yapıldığını söyledi.



Sözen, 'kriyoterapi'nin, ameliyathanede ve anestezi altında uygulandığını belirtti:



Bu yardımcı teknikler sayesinde cerrah, böbrek veya prostat dokusundan kaynaklanan tümörün yerini kesin olarak tespit eder ve bu tümörün içine bazı iğneler yerleştirir. Daha sonra bu iğnelerden doku içine basınçlı olarak Argon ve Helyum gazı verilerek dokunun sıcaklığı yaklaşık (-20)-(-40) dereceye düşürülür. Bu sıcaklıkta hiçbir hücre yaşayamaz ve böylece tümör dokusu yok edilmeye başlanır. Donmaya devam eden doku, giderek büyüyen buz topu haline gelir. Cerrah bu buz topunun tüm kanser dokusunu yok edecek kadar büyüdüğünden emin olduktan sonra işleme son verir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Prostat-böbrek kanserine 'kriyoterapi'

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Prostat-böbrek kanserine 'kriyoterapi' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Prostat ve böbrek kanseri hastalarına yeni bir umut olacak 'kriyoterapi' yöntemi, artık Türkiye'de de uygulanacak. Kanser tedavisinde uygulanan ameliyat ve ışın tedavisi (radyoterapi) yöntemlerine alternatif olan 'kriyoterapi' yöntemi, Türkiye'de ilk defa Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üroloji Anabilim Dalı 'üroonkoloji ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.