Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

H. pylori tedavisi (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri H. pylori tedavisi (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fonksiyonel dispepsim var 2- 3 senedir mide rahatsızlığım var, fakat bazı dönemlerde iyiye yakınken bazı dönemlerde - özellikle gergin olduğum dönemler ve bahar ayları- rahatsızlığım 1 hafta boyunca çorba dışında hiçbir şey tüketememeye kadar varıyor. Geçtiğimiz yaz Gastroenteroloji bölümüne muayeneye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

H. pylori tedavisi (Sorularınızın yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:05 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart H. pylori tedavisi (Sorularınızın yanıtları)







Fonksiyonel dispepsim var







2- 3 senedir mide rahatsızlığım var, fakat bazı dönemlerde iyiye yakınken bazı dönemlerde - özellikle gergin olduğum dönemler ve bahar ayları- rahatsızlığım 1 hafta boyunca çorba dışında hiçbir şey tüketememeye kadar varıyor. Geçtiğimiz yaz Gastroenteroloji bölümüne muayeneye gittim, yaşımdan dolayı (21) endoskopi yapmaya gerek duymadıklarını söylediler, iki antibiyotik ve pulcet verdiler, bir de reflü tedavisinde kullanılan şurup tarzında bir ilaç. Daha sonra kontrole çağırdılar, bu ilaçların faydası olmadığı için bende gastrit ya da reflü olmadığı sonucuna vardılar. Rahatsızlığıma fonksiyonel dispepsi tanısı koydular. Debridant ve Tranko Buskas verdiler fakat başka bir tetkik yapmadılar (ultrason haricinde). Ben tanıdan emin olamadığım için ilaçları kullanmadım. Sizce güvenilir bir tanı mı? Nasıl bir rahatsızlıktır? Ne yapmam gerekir?








Mide yakınmalarınız nedeni ile size ikili antibiyotik tedavisi verilmiş. Bilindiği gibi midede bulunan bir mikroorganizma olan H. pylori özellikle ülserli hastalarda sık nükse neden oluyor. Eğer yazdıklarınız eksik değil ise size tetkik yapılmadan, yani midenizde mikrobun olup olmadığı araştırılmadan tedavi verilmiş. Üstelik mikrobun varlığı (nefes veya dışkı testi gibi) başka bir yöntemle saptanmış olsa bile endoskopi yapılmadan böyle bir tedavi başlanmasının bilimsel temeli yok. Bu mikrobun yok edilmesi için kriterler geliştirilmiş olup tüm dünya bu kriterlere uyarak tedavi yapıyor. Türk hekimlerinin de buna göre davranması gerekir. İlgili başlıklar bölümünde yazmış olduğum Helicobacter pylori başlıklı yazımı okur iseniz hangi kriterlere göre tedavilerin yapılmasının gerektiğini göreceksiniz. İlaçların yararı olmadığında gastrit ve reflü olmadığı sonucuna varılması gibi bir durum (en azından benim okuduğum) tıp kitaplarında ve literatürde yazmıyor. Esasen (endoskopi ve diğer tetkikler yapılmadan konulmuş olan) fonksiyonel dispepside zaten reflüyü düşündürecek belirtiler olmaz. Yani reflü düşündürecek belirtiler var ise zaten bu yakınmalar fonksiyonel dispepside bulunmayacağı için size söylenilenlerin biraz afaki olduğunu düşündürüyor. Lütfen gereksiz tedavilerden kaçınmak için mutlaka (güvenilir) bir Gastroenterohepatoloji Uzmanına başvurunuz. Geçmiş olsun.







Gastritim var







Merhaba, ben 31 yaşındayım. Son birkaç yıldır mide sorunu yaşıyorum. Bu özellikle öğleye doğru midede yanma, hazımsızlık, şişkinlik olarak kendini gösteriyor. 3 yıl kadar önce endoskopi oldum, H. pylori gastriti teşhisi kondu, ilaç kullandım bir süre, geçti ancak yine zaman zaman aynı sorunları yaşıyorum. Ne yazık ki gastrit tedavisini engelleyici bir özelliği olduğunu bildiğim halde sigara içiyorum. Güvenlik görevlisiyim, mesleğim biraz stresli. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...








Gastrit midenin iç yüzünü kaplayan mukozanın rahatsızlığına verilen isimdir. Gastrit nedenleri arasında mikroorganizmalar (özellikle H. pylori), ilaçlar (özellikle aspirin, antiromatizmal ilaçlar), aşırı duyarlılık halleri, alkol, safra asitleri, mide asidinin fazlalığı ve stres gibi durumlar bulunur. Gastritlerde midede şişkinlik, dolgunluk hissi ve hazımsızlık gibi belirtiler vardır. Sigarayı bıraktıktan sonra bu işin uzmanına danışırsanız size yardımcı olunacaktır. Geçmiş olsun.







Eşim hamileliğin son iki haftasındadır. En son gittiğimiz doktor kontrolünde (25,04,2006) yine her zamanki gibi gerekli ultrason vs. tetkikleri yapıldı. Gerek kadın doğum uzmanı gerekse, ultrason uzmanı yapılan ultrason gözlemlerinde diyaframatik herni (bebekte diyafrayı gözleyememe) şüphesi olduğunu söylediler. Üçüncü çocuğumuza hamile olan eşimin ilk iki doğumu sezaryen olmuştu. Diyaframatik herni ile ilgili daha detaylı bilgilenmek istiyoruz. Bundan sonra ne yapabiliriz? Ultasonda diyaframın gözlenememesi veya şüphesi ne derece algılanmalıdır? Bir memur ailesi olarak Adana Balcalı Araştırma Hastanesi'ni tavsiye eder misiniz? Çocukla ilgili tanı doğru ise kesin ameliyat olur mu, bu tür ameliyatlarda başarı ve bebeğin sonraki durumu ne olabilir? Saygılarımızla…







Gebelik sırasında yapılan ultrasonografideki sonuçlar %100 kesin değildir. Bebekte diyaframda bir herniasyon var ise karın organlarının göğüs kafesine yapacağı baskı ile sorunlar ortaya çıkabilirse de bu ancak doğum sonrasında anlaşılabilecek bir durumdur. Tam donanımlı bir hastaneye başvurmanız yararlı olacaktır. Sağlıklı günler diliyorum.







Ülserim var







Sayın hocam, 2 sene önce yaptırdığım endoskopi sonucunda erozif antral gastrit, duodenal ülser ve helicobacter pylori tedavisi gördüm. Eskiye oranla şu anda iyi sayılırım fakat çok iştahsızlığım var ve bazen de sırt üstü yattığım zaman alt ve üst karın bölgemde çok ağrı oluyor. Sanki çok geriliyormuş da kopacakmış gibi hissediyorum. Ayrıca çok da gazım oluyor. Ağzımdan yattığım zaman salya akıyor. Kıl kurdu vardı ilaç kullanmıştım geçmişti acaba tekrarladı mı? Tamamen kurtulmak için ne yapmalıyım? Bir de bağırsaklarımın genel kontrolü için kolonoskopi dışında herhangi bir öneriniz var mı? Teşekkür ederim.








İştahsızlık ve karın ağrıları için fazla bir şey söylemek mümkün değil çünkü bu konuda ayrıntılı biçimde araştırılmanız gerekli. Ağızdan salya akması en sık paraziter hastalıklarda olacağından hekime danışarak geniş etkili parazit ilacı kullanmanız yararlı olabilir. Bağırsaklarınızın genel kontrolü için yapılacak tek tetkik kolonoskopi değildir. Bazı durumlarda ilaçlı kalınbağırsak filmi de çektirilebilir. Geçmiş olsun.







Merhaba hocam, ben 21 yaşındayım öğrenciyim. Kalbimin üst kısmında bir ağrı var ve sabah uyandığımda sanki kalbim sıkışıyor gibi bir ağrı oluyor. Ağrı son zamanlarda sürekli olmaya başladı. Önceden arada bir olurdu, yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler, kolay gelsin…







Sanırım göğüs sol yanda ağrınız oluyor. O bölgede yalnızca kalp bulunmuyor. Akciğerler, kemik ve kaslar, akciğer dış zarı ve yemek borusu hastalıkları ve psikolojik sorunlar da tarif ettiğiniz bölgede ağrıya neden olabilir. Bu nedenle bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmanız yararlı olacaktır.







Mide kanseri







Mide kanseri irsi mi ve mide alınıp yemek borusu kalınbağırsağa dikilince yaşama şansı ve yapılması gerekenler nelerdir? Teşekkürler…








Mide kanserinde ailesel genetik mekanizmaların rolü azdır. Bazı kalıtımsal kalınbağırsak kanseri (HNPKRK) olgularında yatkınlıktan söz edilebilir. Bunun dışında 1. derece yakınlarında (anne, baba, kardeş) mide kanseri olanlarda mutlaka endoskopi yapılmalı ve H. pylori mikrobu var ise yok edilmelidir. (Lütfen ilgili başlıklar bölümünde yazmış olduğum Helicobacter pylori başlıklı yazımı okuyunuz). Mide alınır ise yemek borusu ince bağırsakla birleştirilir ve hastalar yaşamlarını mide olmadan da (az ve sık yemek yiyerek) sürdürebilirler. Buradaki sorun beslenmeden çok asıl hastalığın (kanserin) nüksetmesidir.







Son zamanlarda midemde ağrı oluyor. Midemdeki ağrı ile beraber içimde de büyük bir sıkıntı oluyor. Sol göğsümde ağrı başlıyor. Derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Acaba midemle ilgili bir sorun mu var ya da başka bir sorun midemi mi etkiliyor? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.







Yakınmalarınızın mide ile ilgili olup olmadığı ancak yapılacak endoskopik tetkiklerle anlaşılabilir. Bunun dışında midede biriken hava veya yemek borusu ve kalp hastalıkları da göğüste sıkışmaya yol açabilir. Tüm organlar normal çıkar ise stresle ilgi durumlar akla getirilir. Araştırılmalısınız.







Karnım şişiyor







Merhabalar efendim, yaklaşık 2 yıldır yoğun bir şekilde karnımda şişme oluyor, doktora gittiğimde strese bağlı kolit teşhisi konuldu. Daha çok stresli dönemlerimde oluyor, ama normal zamanlarımda da karnı şişiyor. Tuvalete çıkmam düzenli, regl dönemlerim düzenli. Sadece doktora gittim, başka herhangi bir tedavi olmadım. Son zamanlarda ciddi bir şey olabilir korkusu içindeyim.Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum, Dahiliye bölümüne mi girmem gerekir? Teşekkür ederim, Saygılarımla.








Mide ve bağırsak sistemi, stresli durumlardan çok kolay etkilenebilir. Bu konu ile alakalı olarak ilgili başlıklar bölümünde yazmış olduğum Doktor bey, bende kolit var başlıklı yazımda konu ile ilgili bilgileri ayrıntısı ile bulabilirsiniz. Başvuracağınız hekim Gastroentroloji (yoksa İç hastalıklar) Uzmanı olmalıdır. Bu arada Gastroenterohepatologların aynı zamanda İç Hastalıkları Uzmanı da olduklarını anımsatırım. Sağlıklı olun, mutlu kalın.







Karnımda şişlik ve karın kaslarımda ağrı var birkaç senedir. Ayrıca sırtıma vuran ağrılara sebep olur mu? Tahlillerimde ve filmlerde bir şey çıkmadı. Ayakta 5 dakika dursam bile sırtım, midem, karın boşluğumda ağrı oluyor; nefes alışlarım yavaşlıyor. Karın kaslarım çok zayıf olabilirmiş, bunun için ne yapmalıyım?







Bazı omurga hastalıklarında sırtta ve belde ağrılar olabilir ve (sizin tarif ettiğiniz gibi) ayakta durmakla bu ağrılar giderek artabilir. Üstelik bu ağrıların öne karına yansıması da görülebilir ki bu durumda karın organları boş yere tetkik edilir ve bir sonuç elde edilemez. Yakınmalarınızı açıklamak amacıyla belirtilen karın kaslarında zayıflık pek de ayakları yere basmayan bir tanımlama olmuş. Bu nedenle öncelikle omurga ile ilgili hastalıklar açısından Fizik Tedavi Uzmanları tarafından tetkik edilmenizde yarar görüyorum. Bunun dışında yine de karın içi organlarınızın da (Gastroenteroloji yoksa İç Hastalıklar Uzmanlarınca) tetkik edilmesi yararlı olacaktır.







Bulantım var







Ben yirmi yaşındayım. Benim ne ağrım var, ne de sızım ama ara ara midem çok bulanıyor. Özellikle sabah kalktığım zaman çok bulanıyor. Akşama doğru da ara ara yokluyor, bu ne olabilir? Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.








Mide bulantısının birçok nedeni vardır. Bazı ilaçlar, böbrek, karaciğer, beyin ve mide – bağırsak hastalıkları, Addison ve şeker hastalığı, gebelik, bazı akut enfeksiyonlar, araç tutması gibi. Bütün bu nedenler (aynı zamanda İç Hastalıkları Uzmanı da olan Gastroenterohepatologlar tarafından) araştırılmalıdır. Her hangi bir neden bulunamaz ise psikolojik etkenler değerlendirilmelidir. Geçmiş olsun.







Dışkıda kan







7 buçuk yaşındaki kızım dün zorlanarak dışkı yaptı ama bugün dışkısında kan vardı tuvalet kağıdını ıslatan, sizce bu neden kaynaklanır? Son günlerde yoğun antibiyotik kullanıyor, acaba yan etki olabilir mi?








Aşırı zorlanma ile bağırsağın son kısmında (anüs) küçük sıyrık veya çatlamalar ya da damar genişlemelerine (hemoroit) bağlı kanamalar görülebilir. Bir daha tekrar etmez ve kızınızda başka yakınma da yok ise sorun da yok demektir.







Yağlı yemekler dokunuyor







Sıvı yağla yapılan bir yemek yediğimde 1 hafta yemek yiyemiyorum ve çok fazla ağrı oluyor. Teşekkürler…








Yağlar safra kesesini en çok kastıran ve midede de en uzun kalan besin maddeleridir. Yağlarla ilgili sorunlarınız var ise gerek tanı konulması ve gerekse de yersiz tedavilerden kaçınmak için mutlaka bir Gastroenterohepatoloji Uzmanına başvurmalısınız.







Koltukaltımda şişlik var







1 ay kadar önce koltuk altımda acıyan bir şişlik oluştu ancak gözle görülmüyor elle hissediliyordu. Ancak 2 günde geçti. Fakat dün diğer koltuk altımda yine aynı şekilde bir şişlik oluştu. Sivilce gibi değil çünkü dışa doğru çıkıntısı yok. Sert bir kitle gibi duruyor. Ne olabileceğine dair sizden bilgi alabilir miyim? Çok teşekkürler.








Bedenimizin çeşitli yerlerinde lenf bezleri bulunmaktadır. Bu bezler savunma hatları gibi düşünülebilir. Örneğin parmağımızda iltihabi bir durum olduğunda o taraf koltukaltında ya da ayağımızda bir sorun oluştuğunda o taraf kasıklardaki lenf bezleri şişerler (ve ağrıyabilirler). Her insanda çene altı, boyun, koltuk altı ve kasıklarda bu bezlerden bulunur. Önemli olan bu bezlerin giderek büyümesi ve sebat etmesidir. Genel olarak (kasıktakiler hariç) bir cm çapından büyük olan ve 4-6 haftadan uzun süre sebat eden lenf bezleri önemli olup araştırılmayı gerektirirler. Yine de elimize bir lenf bezi geldiğinde bu konuda hassasiyet gösterip hekime (İç hastalıkları Uzmanına) danışmakta yarar vardır.







Ben 24 yaşındayım. Sabahları şiddetli baş ağrısı ile kalkıyorum. Midem çok bulanıyor. Kusma olmuyor. 7-8 senedir de kabızlık şikayetim var. Bu sıralarda da sağ kadranda kramp tarzı sağ kürek kemiğine vuran sancılarım oluyor. Hatta boynumda sertlik oluşturuyor. Halsizlik de yapıyor. Ne yapmalıyım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.







Bir hasta karşımıza geldiğinde yakınmalarının tümünü bir hastalık ile açıklamak isteriz. Ancak kabızlık ile baş ağrısının ve (ender durumlar haricinde) sağ kürek kemiği ağrılarının ve boyunda sertliğin birbirleriyle bir bağlantısı yok gibi duruyor. Kalınbağırsak, mide ve safrakesesi hastalıkları başta olmak üzere ayrıntılı olarak incelenmelisiniz. Bu incelemeler sırasında halsizlik ve diğer yakınmalarınız da zaten gözden geçirilecektir. Tam donanımlı bir hastanenin Gastroenterohepatoloji (yoksa İç Hastalıkları) Bölümünü öneririm.







Benim sorum damarlarla alakalı. Ayak altındaki damarlar nasıl oluyor da vücudun bütün ağırlığını kaldırmasına rağmen o basınç altında zarar görmüyor bunu çok merak ediyorum.Teşekkür ederim Size 2 sorum daha olacaktı. Peke sarnıcı tam olarak nedir ve ne olarak görev yapar? Bir de bayılma nasıl gerçekleşir. Teşekkür ediyorum.







Bedenimizdeki dokuların beslenmeye ve oksijene duyarlılıkları çok farklıdır. Örneğin beyin hücreleri oksijensiz kalmaya yalnızca 3 dakika dayanabilirken diğer dokular (örneğin turnike uygulanmış bir kolda bulunan dokular) çok daha uzun süre oksijensizliğe dayanabilirler. Ayak tabanındaki dokularımız da çok hassas dokular değildirler. Üstelik ayağa gelen damarlar buradaki çok sayıda kemiğin arasında bulunduklarından sürekli açık kalabilmekte ve bir sorun olmamaktadır. İkinci sorunuza gelince, bedenin alt bölümünden gelen ve damarlardan sızarak lenf kanallarına geçen lenfatik sıvılar ince borucuklar aracılığıyla yukarıya göğüs kafesine doğru giderler ve burada birçok noktadan gelen kanalcıklarla peke sarnıcı denilen yerde birleşerek tekrar kana karışırlar.







Kısa süreli bilinç kayıplarına bayılma (senkop) diyoruz. En sık karşılaşılan durum vazodepressör senkoptur. Kan görme, ağrılı girişimler, kötü haber alma gibi durumlarda bedendeki damarlar genişler ve beyine az kan gitmesiyle bayılma gerçekleşir. Bunun dışında oturulan yerden hızlı kalkma, kansızlık, kalp hastalıkları, beyin damarlarında darlıklar ve tıkanmalar, şiddetli öksürük, aşırı nefes alıp verme ve histeri durumlarında da bayılma görülebilir.







Kan testinde kolestrol: 228 uıbc:603 çıkmıştır. Ayrıca sedimantasyon 30 dakikada 6 çıkmıştır. Bunlar ne demektir? Bu değerleri normale getirmek için ne yapabilirim?







Kolesterol düzeyinin normali 200 mg/dl'dir. Sizdeki değer fazla yüksek olmadığından az yağlı yemek ve kırmızı eti azaltmak yeterli olacaktır. Demir bağlama kapasitesi (Unsaturated Iron Binding Capacity – UIBC) 350 mcg/dl'ye kadar normal olup sıklıkla demir eksikliğine bağlı kansızlıklarda yüksek çıkar. Bu nedenle araştırılmalı ve tedavi olmalısınız. Sedimentasyon değeri saatlik olarak bakılır ve değerlendirilir. Ancak yarım saatte 6 mm çıktı ise saatlik olanının da normal çıkması beklenir. Geçmiş olsun.







8 aydır midemde şişlik var, ultrasonda ve röntgende çıkmıyor, fakat ele değiyor.







Midenizde (veya karnınızda) şişkinlik var ise bunun araştırılması gerekir. Ancak ultrasonografinin mide hastalıklarındaki yeri çok azdır. Radyolojik tetkikler de sınırlı bilgi verirler. Bir Gastroenteroloji (yoksa İç Hastalıkları) Bölümüne başvurmanız yararlı olacaktır.







Doktor bey 29 yaşındayım. Yaklaşık 1 yıldır karnım şiş olarak geziyorum ama bu şişlik çok sert ve çok fazla. 8 aylık hamile bayanla yan yana durduğumda benim göbeğim daha büyük gözüküyor ama bu göbek değil. Kilom 75, boyum 178.3. Defalarca farklı doktorlara gittim ama çekilen röntgenlerde bir şey olmadığını söylediler. Sadece mesanenin arka karın duvarında kalkülar bir şey görmüşler, o da çok önemli değil dediler. Karnım özellikle akşamları o kadar şişiyor ki diyaframa hava alacak kadar yer kalmıyor ve nefes zorluğu çekiyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda beni yönlendirirseniz çok sevinirim.







Karında şişkinlik ve gaz günlük yaşamın kalitesini bozan önemli bir durum. Bir yıldır olan ancak geçmeyen bu durumun İBS (eski deyimle spastik kolon) olma olasılığı çok yüksek. Eğer yeterli derecede tetkik edildiyseniz ve spastik kolon tanısı konuldu ise buna yönelik bazı tedaviler almalısınız. Ancak bu duruma kesin etkili bir ilaç henüz elimizde bulunmuyor. Eldeki ilaçlarla kısmi bir düzelme sağlanabiliyor. Bu nedenle gereksiz tetkik ve tedavilerden sakınabilmek için mutlaka bir Gastroenterohepatoloji uzmanına başvurmalısınız. (Lütfen ilgili başlıklar bölümünde yazmış olduğum Doktor bey, bende kolit var başlıklı yazımı okuyunuz). Sağlıklı olun, mutlu kalın.







Merhaba doktor bey, 22 yaşındayım ve yüzümde sakal çıkmıyor, çok seyrek çıkıyor bu da beni rahatsız ediyor. Acaba bu bir cilt sorunu mu yoksa ileride çıkacak mı? Cildim yağlı ve de çıkması için bir tedavisi varsa nasıl olabilirim?







Belli yaştan sonra yeni sakal çıkması giderek azalır ve sona erer. Yağlı cilt ve diğer sorunlarınız açısından bir Deri Hastalıkları uzmanına başvurmanız yararlı olacaktır.







Midemle ilgili devamlı rahatsızlık hissediyorum, ne yersem yiyeyim geğirme oluyor, hazımsızlık çekiyorum. Bu sebepten Rennie kullanıyorum, bu beni bir müddet rahatlatıyor. Bunun tedavisi nedir? Beni aydınlatır mısınız veya tavsiye edebileceğiniz kesin çözüm olan bir tedavi yöntemi var mı? Saygılarımla…







Kullandığınız ilaç geçici bir süre etki ederek o an için mide yakınmalarınızı geçirir ancak kalıcı tedavi sağlamaz. Bu nedenle mutlaka gerekli tetkiklerinizi yaptırmalı ve sonrasında yeterli ve etkili tedavi olmalısınız. Yakınmalarınızın elbette kesin çözümü var. Ancak bunları bu köşede yalnızca birkaç yakınmaya bakarak söylemek (tıbbi etik açısından) doğru değil. Bu nedenle bir Gastroenterolhepatoloji (yoksa İç Hastalıkları) Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Dr. Nevzat Aksoy



İç Hastalıkları Uzmanı



Gastroenterohepatolog



Net Endoskopi



0 212 210 48 48

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2020, 10:12 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2020
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Serdar ergn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: H. pylori tedavisi (Sorularınızın yanıtları)

Iyi günler h.pylori tanısı konuldu 3 lü kombinasyon ilanına başladım ve landor kullanıyorum 14 gün bitti ve 1 ayda landor kullandım mide şişkinliği geçmedi . Sorum su lütfen yardımcı olurmusunuz . Mide şişkinlerinin yani sıra boğazda hafif baskı hissi ve geğirme oluyor bide ağzımın içinde kizariklik ve beyazlamalar bu neden olur antibiyotiklerden mı yada mide aşımından dolayı mıdır. Mide ve boğazımda yanma olmuyor . Tesekkurler
Serdar ergn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


H. pylori tedavisi (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri H. pylori tedavisi (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fonksiyonel dispepsim var 2- 3 senedir mide rahatsızlığım var, fakat bazı dönemlerde iyiye yakınken bazı dönemlerde - özellikle gergin olduğum dönemler ve bahar ayları- rahatsızlığım 1 hafta boyunca çorba dışında hiçbir şey tüketememeye kadar varıyor. Geçtiğimiz yaz Gastroenteroloji bölümüne muayeneye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.