Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Dişimde tatlı bir kaşınma var (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Dişimde tatlı bir kaşınma var (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen hafta dişim ağrıyor sanıyordum fakat anneme deyince 20'lik diştir dedi şimdi ise az az ağrı ve tatlı bir kasınma var.yaklaşık bir hafta sonra yurtdışına en az iki aylık bir seyahatim olacak.sorum su: ne yapıyım.ağrı kendisinden geçip dışım çıkar mı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Dişimde tatlı bir kaşınma var (Sorularınızın yanıtları)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2010, 11:02 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Dişimde tatlı bir kaşınma var (Sorularınızın yanıtları)





Geçen hafta dişim ağrıyor sanıyordum fakat anneme deyince 20'lik diştir dedi şimdi ise az az ağrı ve tatlı bir kasınma var.yaklaşık bir hafta sonra yurtdışına en az iki aylık bir seyahatim olacak.sorum su: ne yapıyım.ağrı kendisinden geçip dışım çıkar mı yoksa ameliyat mı gerekir şimdiden çok teşekkür ederim.







20 Yaş dişleri bir kere ağrı ve şişlik yapıyorsa bu tekrarlıyor.Mutlaka aldırmanız gerekir.Yurtdışında size sorun çıkartırsa daha çok zorlanabilirsiniz.Cerrahi konusunda uman bir diş hekimine danışın.







20'lik dişim ağrılı bi şekilde çıktı.şuan gömülü görünmüyor bile . Dipte kalıyor.hafif sol alt tarafıma batma yapıyo.ağrı yok.çektirmem gerekiyor mu? Sonradan ağrı yapar mı acaba? Cevaplarsanız sevinirim.







Yarı gömük 20 yaş dişleri ciddi ağrılara ve enfeksiyona neden olabiliyor ve bu mutlaka tekrarlıyor.Dişinizi aldırmanız gerekiyor.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışın lütfen.







Ön dişimin birinde kararma var tedavisi var mı cevabınızı bekliyorum teşekkürler.







Sizi muayene etmeden kararmanın sebebini anlamak mümkün değil.Öncelikle sebebi belirlenmeli ve buna göre bir tedavi söylenmeli.Bir diş hekimine danışmanız gerekiyor.







İyi günler hocam benim önemli bir sorunum var bebeğim 18 aylık ağzı sürekli akıyor dişlerinden dolayı olabilir mi? Bana yardımcı olursanız sevinirim.







Diş çıkartırken böyle durumlarla karşılaşılıyor. Yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok.Ama yine de çocuk doktorunuza bir daha danışmanız faydalı olabilir.







Benim sorunum ön dişimi çektirdim yaptıracağım nasıl bir şey tavsiye edersiniz beni aydınlatırsanız çok memnun olacağım.







Sizi görmeden net bir şey söylemek zor ama seçeneklerinizden bir tanesi implant uygulanması,diğeri ise maryland köprü.Fakat yanlardaki dişlerinizi kestirip köprü yaptırmak yan dişlerden de madde kaybına neden olacağından tercih etmemeniz gerekir. Öncelikle implant ve sadece dişlerin arka bölümünden aşındırma yapılıp tutuculuk sağlanan maryland köprüyü düşünmelisiniz.Estetik diş hekimliği konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız gerekir.







Hocam ben 16 yasındayım dişimin sinirleri felan alındı sonrada diş takılacak ama ben oluyorum temizlendi çok ağrı yapıyor ne yapmam lazım lütfen haber verir misiniz?







Hala ağrı varsa diş tam iyileşmemiş demektir.Kanal tedavisi konusunda uzman bir diş hekimine danışman gerekir.







Üç buçuk yaşında kızım var 2 tane azı dişi sık sık ağrı yapıyor ve yanağı şişiyor dr götürdüm çekilmesi gerekiyor dedi ama ben çektirmekten korkuyorum çünkü yenisinin çıkmama gibi bir risk i olduğunu duydum ne yapmalıyım sizce ( çekildikten sonra yenisi çıkmayan örnekler var çevremde )







3,5 Yaşında ağızda olan dişler süt dişleridir ve bunlar düşüp yerine sürekli dişler gelecektir.Bu sürekli dişlerden birini çektirirseniz yenisi gelmez.Kızınızın şu an ağzında bulunan süt dişleri sürekli dşlere rehberlik edip düzgün sürmelerini sağlayacağından normal zamanda düşmesi tercih edilir.Ciddi şişlik yapıyorsa ve tedavi edilemeyecek gibiyse çekim düşünülebilir,ama önce tedavi denenmelidir.Bir çocuk diş hekimine(pedodontist) danışmanız faydalı olacaktır.







Azı dişimi bir süre önce dolgu yaptırdım,fakat dolgumda oynama olduğu için tekrar yapıldı,kanal tedavisi ile birlikte tekrar yapılan dolgum,şu an çok ağrıyor ,alt,üst çenemi birbirine vuramıyorum bile çok acı veriyor.dişçim ağrı kesici kullanmam gerektiğini söylüyor yeni olduğu için ağrı yapar diyor.dişimde yükseklik yok.fakat dolgumla epey oynadı başıma ileride dert açar mı? Teşekkür ederim.







Çok ciddi bir ağrınız varsa bir sorun var demektir.Tekrar hekiminize veya kanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışın.







Üç haftadır dişimdeki iltihap kurumuyor dolguyu açtılar iltihap dışarı aksın diye fakat bir haftadadır iltihap hala kurumadı ve geçici dolgu yapıldı ağrı yok tekrar gittiğimde tamamen dolgu yapıp kapatacaklar fakat bu tehlikeli değil mi iltihaplı dişi kapatmak tam kurumadan doğrumu bu yöntem.







Dişten dışarıya gelen bir iltihap yoksa ve sizi de ağrınız yoksa diş tamamen kapatılıp dolgu yapılır.Dişin kökündeki iltihap bu tıkanmış steril ortamda zamanla küçülecektir.Yani bu uygulanan bir yöntem endişelenmenize gerek yok.







Dişlerimin önünde hem alt ve üst çenedeki dişlerde felaket bir sızlama var doktora gittiğimde diş taşları dedi temizlendi yine geçmedi daha sonra başka diş doktoruna gittim üst çeneye flor tedavisi yaptı alt çeneye 3 gün sonra gelin yapacağız dedi fakat yine geçmedi florun dişleri sararttığını da okudum zaten ç.ok beyaz olmayan dişlerimin daha çok sararmasını da istemiyorum ama sızlama geçmiyor yeğenimin başına gelmiş kenacort krem sürdüm dişlerime geçti diyor bilmeden kullanmak istemedim sız ne önerirsiniz dişlerimi de sensodyne f le sabah akşam fırçalıyorum yaşımda 46 ilk defa diş rahatsızlığı çekiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.







Sizi görmeden net bir şey söylemek zor.Kenacort aft için kullanılan bir medikamenttir.Flor ise kesinlikle dişleri sarartmaz ,öğrendiğiniz bilgi yanlış bir bilgi..Çok fazla diş sıkıyorsanız bu da hassasiyete neden olabilir.Tekrar bir diş hekimine danışmanız faydalı olacaktır.







Dişeti çekilmesi hastalığım var.bir tane dişetime dolgu yaptırdım.ama şu an 3 dişetime daha dolgu yaptırmam gerekiyor.bu yüzden dolgu yaptırıyorum ama başka bir dişimde de dişeti çekilmesi oluyor.bu gidişle bütün dişetlerime dolgu yaptırmak zorunda kalacağım.bu hastalığın nedeni nedir? Bunun için ne yapmam gerekiyor?







Dişeti hastalığının birçok nedeni varır.Bunlardan birkaçı genetik,ağız bakının kötü olması,diş sıkmak veya gıcırdatmak..vs.Dişeti hastalığı için bir diş eti uzmanına(periodontolog) danışmanız ve tedavi şeklinizin belirlenmesi gerekir.







Dişim çok ağrıyor ve köyde olduğum için bir dişçiye gidemiyorum ve sizden bu ağrıyı dindirmem için sizden yardım istiyorum ne yapmalıyım acil yardım.Bu acıya dayanılmaz.







Maalesef sizin yapabileceğiniz tek şey ağrı kesici kullanmak.Çevrenizde size yakın olan gidebileceğiniz hastaneleri veya diş hekimlerini araştırmaya çalışın.Çok geçmiş olsun.







8 yaşında bir oğlum var yeni çıkan dişleri bebek dişlerine göre sararmış büyüyor ve yeni çıkan dişleri üzerinde beyaz noktacıklar var ne yapmam gerekir?







Dişlerindeki lekeler dişi gelişimi sırasında kullanılan bir ilaç nedeniyle,veya dişin yapısından kaynaklanıyor olabilir.Bir çocuk diş hekimine(pedodontist) danışmanız gerekir.







23 yaşındayım ve 20'lik dişlerim çıkıyor.önce şişiyor ve daha sonra çene kemiğim ağrıyor ağrı 2-3 gün devam ettikten sonra dişimin sadece 1 ucu çıkıyor hatta bazen şişlik ve ağrıları boşa çekmiş oluyorum diş çıkmıyor fakat bir müddet sonra tekrar aynı ağrılar başlıyor.20'lik dişler çıktıktan sonra bir problem yoksa illa çekilmek zorunda mı? Bunu öğrenmek istiyorum. Çıkana kadar ağrıları çekiyorum çıktıktan sonra problem yoksa çektirmek istemiyorum. Size danışmak istedim.şimdiden ilginize teşekkürler.







Dişiniz çıkamadığı için ağrı ve şişlik yapıyor.Yani sürmesini beklemeniz anlamsı bu sorunlar sürekli tekrarlayacaktır.Mutlaka bir diş hekimine danışıp dişinizi aldırmanız gerekiyor.







Kızımın dişleri çok çürük 11 yaşında çektirmeli miyim?







Kesinlikle çektirmemelisiniz.Bir daha bu dişlerin yerine diş gelmeyecektir.Mutlaka bir çocuk diş hekimine(pedodontist) danışıp dişlerini tedavi ettirmelisiniz.







Merhaba; dişime iplant tedavisi uygulanması gerektiğine dair bilgi alıyorum gittim tüm diş uzmanlarından çünkü boş olan dişimin hemen arkasında dolgu var !!! ve köprü öneriyorlar fakat henüz 22 yaşındayım biraz fikir alabilir myım ?? TEŞEKKÜRLER







Arkadaki dişinizden madde kaybı olduğu için ve implant uzun süreli bir tedavi olduğu için köprü öneriyor olabilirler.Ama implant yapılmasını engelleyen herhangi bir durumunuz yoksa ve siz arka dişinizi ve ön dişinizi biraz daha kestirtip köprü yaptırmak istemiyorsanız size implant yapılabilir.İmplant konusundan deneyimli bir diş hekimine danışmanız gerekiyor.







Merhaba benim sorunum,üst damağıma 4 adet implant yaptırdım.şöyle izah edeyim ben size ,sıcak bir şey içtiğim zaman biri sıcakta hassaslık yaratıyor,yanma hissi veriyor.artı sağlık bakımından temizliği nasıl olur.diş arası ip kullanmak gerekmiş,nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Ayrıca diş arasından hava geliyor tam bir sağlıklı diş hissetmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.







İmplantlar ile sıcak hassasiyeti olmaz. Başka bir nedenden dolayı böyle bir şikayetiniz oluyordur. Hekiminize lütfen danışın. Diş arası ipi uygulamalı olarak göstermek gerekir. Hekiminiz bu konuda size yardımcı olacaktır.







4 yaşında oğlumun köpek dişi çıkmadı neden?







Köpek dişi gömük kalmış olabilir.Mutlaka bir diş hekimine gitmeli ve panoromik röntgen çektirmelisiniz.Köpek dişinin konumu çok önemlidir.Çapraşıklığa neden olabilir.Bir ortodontiste danışmanızda fayda var.







Ben Van'dan yazıyorum hocam benim sorunum oğlumda 9 yaşına girdi dişler dökülüp yenileri çıktı ama üst ön iki dişi bayağı uzadı ön iki dişin yanındaki sağ ve sol dişler ise çok kısa kaldı acaba onlar zamanla uzar mı yoksa öylemi kalacak.o dişler için herhangi bir şey yapılabilir mi? Şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim.







Yandaki dişlerde daha fazla uzama olmaz ama ön iki diş zamanla aşınabilir. Şu an için yapılacak çok fazla bir şey yok. Büyüdüğü zaman estetik olarak değişiklikler yaptırabilir.







2 yaşındaki oğlumun dişlerinin kararması ve çürüme sebepleri.







Demir preparatları veriyorsanız bunlar dişte renklenme yapabilirler. Oğlunuz sürekli biberon kullanıyorsa veya gece süt içip dişlerini temizlemeden yatıyorsa,yaygın çürükler meydana gelebilir. 2 Yaş diş fırçalamaya başlama yaşıdır.Mutlaka geceleri beraber dişlerini fırçalayın ve öyle yatırın.







Merhabalar doktor hanım, beş gün önce yirmilik dişimi çektirdim; şimdi diş etimde ağrı ve şişme var. Ne yapabilirim? Teşekkür ederim.







20 Yaş çekimleri sonrası böyle sorunlar yaşanabiliyor.Tekrar doktorunuza danışmanız gerekir.







Ben 21 yaşındayım.diş etlerim kıpkırmızı ve şiş.bu durum beni her yönden çok rahatsız ediyor.sensadyn diye diş macununu kullanmıştım bir ara iyi gelmişti.ama doktora gittim hiçbir ilaç yazmadı. Sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum. Ama bana neyi önerirsiniz.şimdiden teşekkürler.







Mutlaka bir diş taşı temizliği yaptırmanız gerekir. Bu işlem dışında kullanacağınız hiç bir medikament size faydalı olmayacaktır.Bir diş hekimine danışmanız gerekir.







Yapma dişimin altındaki dişim çok feci şekilde ağrıyor ne yapmalıyım?







Dişin sinirinde bir sorun olabilir.Kanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışmanızı tavsiye ederim.







Dişlerimde çok aralık var 8tane dişim de dolgu var.bir tane dişimin çekilip yerine yeni bir diş yapılması gerekiyor diş etlerim gittikçe aşağı gidiyor neden?







Dişeti çekilmesi ve kemik kaybı dişeti hastalığı belirtisidir.Dişeti hastalığının birçok nedeni olabilir.Bunlar genetik faktörler,sigara,diş sıkmak,kötü yapılmış kuron veya dolgular..vs olabilir. Mutlaka bir dişeti uzmanına(periodontolog) danışmanız gerekir.







Alt-üst tam protez yaptırmak istiyorum. en ucuz ve en pahalı alternatifler, fiyatlarını,ne kadar zamanda yapılır. Üstte ön 6 dişim, alt önde 6 dişim mevcut. Teşekkürler.







Proteziniz 1 hafta – 10 gün içerisinde yapılabilir.Fiyatlar değişiklik gösterebilir,ama önceliğiniz fiyattan çok güvendiğiniz bir hekim olmalıdır.Protez konusunda deneyimli bir hekime danışmanızı tavsiye ederim.







Merhaba Duygu hanım.benim 20lik dişim inanılmaz ağrı yapıyor ve 20'lik dişlerimi çektirmekten korkuyorum.Ne yapabilirim ne önerirsiniz.Çoğu zaman ağrıdan duramıyorum.







Sağlığınız için korkularınızın üstüne gitmelisiniz.20 yaş çekimi lokal anestezi altında yapılır ve siz hiçbir şey hissetmezsiniz.İşlem sonrası hekiminizin tavsiyelerini dinlerseniz ve buz kompresi yaparsanız şişlik ve ağrı da minimum olur.Cerrahi konusunda uzman bir hekime danışırsanız işlem daha kolay ve rahat geçer.İşlem sırasında CD dinlemek sizi rahatlatabilir.Bu tür teknikleri de denemeniz faydalı olacaktır.







Laminate veneer tekniği bilgi ve deneyim gerektirir.Önceliğiniz fiyattan çok hekiminize olan güven olmalıdır.İyi bir laboratuar ve özenli çalışılan bir yerde yapılan laminate veneerin tanesi 350€ dan başlamaktadır.Estetik diş hekimliği konusunda uzman bir hekime danışırsanız daha fazla bilgi alabilirsiniz.







Sol iki azı dişim in kenarlarından çürük başlamış araya köprü olur mu dişlerim çekilmeden birde diş çürüğü böbrek hastalığı yapar mı teşekkür ederim.







Çürükleriniz temizlenip dolgu yapıldıktan sonra köprü yapılabilir.Diş çürüğü böbrek hastalığına neden olmaz,ama böbrek rahatsızlığınız varsa vücuttaki su dengesi bozulacak ve bu da ağız ve diş sağlığınızı etkileyecektir.Ağız ve diş sağlığı konusunda daha özenli davranmanız gerekir.







Hocam, benim oğlum 22 aylık 8 önde 4 tanede arkada azı dişi olmak üzere sadece 12 tane dişi çıktı henüz tam olarak katı gıda çiğneyemediği için hep yemeklerini püre haline getirmek zorunda kalıyorum. Sizden bilgi almak istiyorum bu yaştaki bebekleri kaç dişi çıkar?Bilgi verirseniz çok mutlu olurum. İyi günler..







Bu dönemde bebeğinizin ağzında ilk süt azı dişleri çıkmış oluyor.30-35 Aylık olunca ikinci süt azıları da çıkacaktır ve altta ve üstte toplam 20 süt dişi olacaktır. Bebeğiniz için her şey normal gidiyor gibi gözüküyor. Endişelenmenize gerek yok.







Benim dişimle ilgili sorunum var ben 21 yaşın dayım köpek dişlerim normal dişlerinin üstünde doktora muayyene olduğumda damak darlığından demişti ve ne zaman istersen o zaman yaptırabilirsin demişti.azımı kapattığımda o kadar çok belli olmuyor.bu konuda ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum bilgilendirirseniz şimdiden teşekkür ederim.







Bir ortodontiste danışıp ortodontin tedavi yaptırmanız gerekiyor.







Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi



Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası



No 173 D11/1



Nişantaşı-Istanbul



Tel: 0212-2912920-21-22








www.creadenta.com[/b]



info@creadanta.com

Kaynak: Ekolay

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
 

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Dişimde tatlı bir kaşınma var (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Dişimde tatlı bir kaşınma var (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçen hafta dişim ağrıyor sanıyordum fakat anneme deyince 20'lik diştir dedi şimdi ise az az ağrı ve tatlı bir kasınma var.yaklaşık bir hafta sonra yurtdışına en az iki aylık bir seyahatim olacak.sorum su: ne yapıyım.ağrı kendisinden geçip dışım çıkar mı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.