Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Aile hekimliğine onay

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Aile hekimliğine onay Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aile hekimliği pilot uygulamasını düzenleyen yasa tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bazı değişikliklerle kabul edildi. Ücretsiz olarak verilecek aile hekimliği hizmetleri kapsamına, ağız ve diş sağlığı hizmetleri de alındı. Tasarıya göre, Sağlık Bakanlığı, kamu personeli uzman tabip, tabip ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Aile hekimliğine onay

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-04-2010, 01:17 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Aile hekimliğine onay

Aile hekimliği pilot uygulamasını düzenleyen yasa tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bazı değişikliklerle kabul edildi. Ücretsiz olarak verilecek aile hekimliği hizmetleri kapsamına, ağız ve diş sağlığı hizmetleri de alındı.



Tasarıya göre, Sağlık Bakanlığı, kamu personeli uzman tabip, tabip ve aile sağlığı elemanı olarak çalıştırılacak sağlık personelini, kendilerinin talebi ve kurumlarının muvafakatı üzerine, 657 sayılı Devlet Memurları kanunu ile diğer kanunların sözleşmeli personel çalıştırılması hakkındaki hükümlerine bağlı olmaksızın, sözleşmeli olarak çalıştırmaya yetkili olacak.



Bu şekilde eleman temin edilememesi durumunda Sağlık Bakanlığı, personelini bu hizmetler için görevlendirebilecek. İhtiyaç duyulması halinde, Türkiye'de mesleğini icra etmeye yetkili, kamu görevlisi olmayan uzman tabip, tabip ve aile sağlığı elemanları, Sağlık Bakanlığı'nın önerisi, Maliye Bakanlığı'nın uygun görüşü üzerine sözleşme yapılarak aile hekimliği uygulamalarını yürütmek üzere çalıştırılabilecek.





******





Sözleşmeli olarak çalışmak isteyen aile hekimi ve aile sağlığı elemanları, kurumlarında aylıksız veya ücretsiz izinli sayılacaklar ve bunların kadroları ile ilişkileri devam edecek; talepleri halinde de eski görevlerine atanacaklar. Bu personelin sözleşmeli statüde geçen süreleri, kazanılmış hak, derece ve kademelerinde veya kıdemlerinde değerlendirilecek. Sözleşmeli personel statüsünde çalışmaktayken aile hekimi ve aile sağlığı elemanı statüsüne geçenlerden önceki sözleşmeli personel statüsüne dönmek isteyenler, eski kurumlarındaki boş pozisyonlarına öncelikle atanacaklar.



Sözleşme yapılan aile hekimi ve aile sağlığı elemanlarına, en yüksek brüt sözleşme ücretinin aile hekimi için 6 katını, aile sağlığı elemanı için 1,5 katını aşmamak üzere tespit edilecek tutar, çalışılan ay sonuçlarının ilgili sağlık idaresine bildiriminden itibaren 15 gün içinde ödenecek.





************Sözleşmeli olarak çalışmaya başlayanların, daha önce bağlı oldukları sosyal güvenlik kuruluşlarıyla ilişkileri aynı şekilde devam ettirilecek.



************-ASGARİ BİN, AZAMİ 4 BİN KİŞİ KAYDEDİLECEK-************





************





************Kamuya ait taşınmazlardan aile sağlığı merkezi olarak kullanılması uygun görülenler, Maliye Bakanlığı'nca bu amaçla kullanılmak üzere doğrudan aile hekimine kiraya verilebilecek.





************Aile hekimliği uygulamasına geçilen yerlerde, kişilerin aile hekimine kaydı yapılacak. Bakanlıkça belirlenen süre sonunda kişiler aile hekimlerini değiştirebilecekler. Her bir aile hekimi için asgari bin, azami 4 bin kişi kayıtlı olacak.



Aile hekimliği hizmetleri ücretsiz verilecek. Acil haller hariç, haftada 40 saatten az olmamak kaydıyla ilgili aile hekiminin talebi ve o yerin sağlık idaresince onaylanan çalışma saatleri içinde yerine getirilecek. Aile hekimliği uygulamasına geçilen yerlerde acil haller ve zorunlu nedenler dışında, hangi sosyal güvenlik kuruluşuna tabi olursa olsun aile hekiminin sevki olmaksızın sağlık kurum ve kuruluşlarına müracaat edenlerden katkı payı alınacak.





******





Aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları, mevzuat ve sözleşme hükümlerine uygunluk ile diğer konularda Bakanlık, ilgili mülki idare ve sağlık idaresinin denetimine tabi olacak.





************Aile hekimi ve aile sağlığı elemanları, işledikleri ve kendilerine karşı işlenen suçlarda devlet memurları gibi kabul edilecek. Aile hekimi ve aile sağlığı elemanları, mal bildiriminde bulunacak.



************-AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI-



************ağız ve diş sağlığı hizmeti de aile hekimliği pilot uygulaması kapsamına alındı. Buna göre, Sağlık Bakanlığı'nca tespit edilecek illerde uygulama yapılacak. Hizmet bedeli, kişinin bağlı olduğu kurum bütçesinden ödenecek.





************Aile hekimi ve aile sağlığı elemanlarının çalışma esas ve usulleri, yönetmelikle belirlenecek.





************Aile hekimi ve aile sağlığı elemanları ile yapılacak sözleşmede yer alacak hususlar ve bunlara yapılacak ödeme tutarları ile bu ücretlerden indirim oran ve şartları, sözleşmenin feshini gerektiren nedenler, Maliye Bakanlığı'nın uygun görüşü alınarak, Sağlık Bakanlığı'nın teklifi üzerine Bakanlar Kurulu'nca çıkarılacak yönetmelikle belirlenecek.



************-''AİLE DOKTORU OLSA''-



************CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, ''aile hekimliği''





yerine, ''aile doktorluğu'' ifadesinin kullanılmasının daha doğru olacağını söyledi.





************Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bu konunun ''akademik tartışma'' konusu olduğunu belirterek, kendisinin ''aile doktorluğu'' olarak kullanılmasından yana olduğunu söyledi. Akdağ, ''Doktor tabirinin daha çok doktora sahipleri için kullanıldığı söylendi. Dünyada ise hekimlik ve doktorluk birlikte kullanılıyor. Ben de doktordan yanaydım ama bizim toplumumuzda aile hekimliği de tuttu'' dedi.









Kaynak : Bayposta.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Aile hekimliğine onay

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Aile hekimliğine onay Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aile hekimliği pilot uygulamasını düzenleyen yasa tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bazı değişikliklerle kabul edildi. Ücretsiz olarak verilecek aile hekimliği hizmetleri kapsamına, ağız ve diş sağlığı hizmetleri de alındı. Tasarıya göre, Sağlık Bakanlığı, kamu personeli uzman tabip, tabip ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.