| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Aile Hekimliği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aile Hekimliği Akut batın teshsnde çestl parametrelern kontrol grubu ile kıyaslanması ve lojstk regresyon Dr.Hülya ÖZDEMİR LEYLEK Kliniğimiz yenidoğan ünitesine yatırılan indirekt hiperbilirubinemili olguların değerlendirilmesi Dr.Abdulkadir PIÇAK Tip 2 diyabetik hastalarda kapsamlı diyabet tedavisi eğitimi ve uygulamalarının glisemik kontrolün sağlanmasına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Aile Hekimliği Akut batın teshsnde çestl parametrelern kontrol grubu ile kıyaslanması ve lojstk regresyon Dr.Hülya ÖZDEMİR LEYLEK Kliniğimiz yenidoğan ünitesine yatırılan indirekt hiperbilirubinemili olguların değerlendirilmesi Dr.Abdulkadir PIÇAK Tip 2 diyabetik hastalarda kapsamlı diyabet tedavisi eğitimi ve uygulamalarının glisemik kontrolün sağlanmasına etkileri Dr.Ayhan AKTAŞ Meme kanserli hastalarda koruyucu cerrahi ve modifiye radikal mastektomi ; yaşam kalitesine yönelik prospektif bir analiz Dr.Ayla IŞIK Kadınlarda idrar kaçırma şikayetinin genel sağlık, psikososyal ve seksüel yaşam üzerindeki sonuçları Dr.Ayşegül KORUR İsteyerek doğum yapmış kadınlar laplansız doğum yapmış kadınların sosyodemografik özellikleri ve aile planlaması bilgi düzeylerinin karşılaştırılması Dr.Belgin GÜVEN YILDIRIM Haseki eğitim ve araştırma hastanesine angina pektoris şikayeti ile başvuran genç erişkin (20-29yaş arası) hastalarda treadmill testi pozitifliği Dr.Çiğdem ÇAKMAK TEKER Tip 1 diabetes mellitus lu hastalarda diabetes mellitus başlangıç yaşının komplikasyon gelişme süresine etkisi Dr.Ebru ONUKER BAŞARAN çocuklarda yaş gruplarına ve cinslerine göre anemi ve demir eksikliği anemisi sıklığının incelenmesi Dr.Ebru ÇAKIR EREN İmplanon® kullanıcılarının memnuniyet durumları ve karşılaştıkları yan etkiler Dr.Ebru ORHANTravaydaki gebelerin hemogram, demir, total demir bağlama kapasitesi, ferritin, b12 vitamini ve folik asit değerleri ile kordon kanı değerlerinin karşılaştırılması Dr.Ebru SİPAHİ ÖZDEMİR Akut solunum sıkıntılı hastalarda brain natriüretik peptit düzeyi Dr.Erdal ÖZ Hipoaktif ve hiperaktif tiroid nodüllerinde postoperatif patoloji ve ince iğne aspirasyon biyopsisinin değerlendirilmesi Dr.Erdoğan ASLAN Hastanemiz gebe polikliniğine başvuran gebelerde normal doğum ve sezaryen tercihi ve nedenleri ile ilgili anket çalışması Dr.Erdoğan BEKTAŞ Rahim içi araç kullanan kadinlar ve rahim içi araç kullanmayan kadinlarin servikal kültür sonuçlarinin değerlendirilmesi Dr.Eyyüb YILMAZ 1 yıl içinde haseki eğitim ve araştırma hastanesi dahiliye kliniklerinde yatan diabetik hastalarda anemi Dr.F.Feray TÜRKASLAN Bakırköy dr. sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesinde çalışan tıpta uzmanlık öğrencilerinde depresyon ve anksiyete sıklığının saptanması ve sosyodemografik faktörlerin araştırılması Dr.Fatma Esra ÜNAL Üst gastrointestinal sistem kanamalı hastaların genel değerlendirilmesi Dr.Ferhat KARADAĞDr. lütfi kırdar kartal eğitim araştırma hastanesi gebe polikliniğine başvuran gebelerde anemi prevalansı ve etyolojisi Dr.Fulya BAYER PEHLİVANOĞLU Pediatri kliniğine başvuran annelerin çocuklarda antibiyotik kullanımı konusundaki bilgi ve tutumlarının araştırılması Dr.Funda KOÇ TÜRKOĞLUAkut miyokard infarktüslü hastalarda ortalama trombosit hacmi ve kanama zamanının değerlendirilmesi Dr.Füsun GÜNEŞDOĞDU AKPINAR Çocuk oto güvenlik koltuğu kullanımı hakkında anne-babaların bilgi düzeylerinin ölçülmesi Dr.Gülbaran ESİN Serviks biopsilerinde p16 ve ki67 ekspresyonunun ayırıcı tanıdaki yeri Dr.Gülbin ÖZÜYAR ORAN Emziren annelerin emzirme ile ilgili bilgi, uygulama ve davranışlarının değerlendirilmesi Dr.Güler ŞAHİN Febril konvulsiyon geçiren çocukların ailelerinin bilgi tutum ve davranışları Dr.Gülderen CECELİ Sık tekrarlayan enfeksiyonla başvuran 1-6 yaş grubu çocuklarda immünglobulin a eksikliği Dr.Hakan SARIKAYA Kanserli hastalarla kolesterol düşüklüğü arasında sebep sonuç ilişkisi Dr.Hasan KARLIBAŞ Genetik sonogram öncesi ve sonrasında yüksek riskli ve düşük riskli gebelerin anksiyete skorlarının karşılaştırılması Dr.Hatice Nihan DEMİR Ramazan ayında tip 2 dm hastalarının yeme alışkanlıkları ve karakteristik özellikleri Dr.Hilal TOKEL Haydarpaşa numune eğİtİm ve araştirma hastanesİ dahİlİye ve pedİatrİ klİnİklerİnde 2005 ve 2006 yillarinda mantar İntoksİkasyonu ön tanisiyla yatirilan hastalarin retrospektİf değerlendİrİlmesİ Dr.Hüseyin ÇETİN İnsülin başlanan diabetik hastalarda anksiyete ve depresyon düzeyinin belirlenmesi Dr.İbrahim CAMCI İkili testin bileşeni olarak ilk trimesterde bakılan, papp-a değeri ile gebelik prognozu belirlenebilir..mi ? Dr.İlyas AFACAN Periton diyalizi hastalarında saptanan peritonitlerde kültür sonuçları ile peritoneal lökosit sayısı ve klinik sonuçların ilişkisi Dr.Kazım ALTAŞ Pnömoni tanısıyla hastaneye yatırılan 0-2 yaş arası çocuklarda serum çinko düzeyi Dr.Mehmet HALİS TANRIVERDİ Primer ve sekonder abdominal tüberkülozlu hastaların çeşitli parametreler eşliğinde değerlendirilmesi Dr.Mehmet VAPUR Kronik hepatit c hastalarında pegile interferon alfa-ribavirin kombinasyon tedavisinin tiroid fonksiyonları, tiroid otoimmunitesi üzerine etkileri Dr.Mehmet VATANSEVER Diyabetes mellituslu hastalarda, hastalığın süresi, hastaların öğrenim düzeyi, diyabetik ayakla ilgili eğitim alma durumu, metabolik değerlerin, diyabetik ayak gelişim riski ve diyabetik ayakdan koruyucu davranış modelleri geliştirmeye etkileri Dr.Mehtap GÖÇ İnsülin tedavisi başlanan diabet hastalarında kilo değişimi ve bunu etkileyen parametrelerin irdelenmesi Dr.Melike DEMİREL Meme kanseri nedeniyle opere olan hastalarda meme koruyucu cerrahi veya radikal mastektomi kararını etkileyen faktörler ve cerrahi türünün hasta üzerindeki etkileri Dr.Meral CANTAY GARİP Kalp yetersizliği olan ve ventriküler taşiaritmi saptanan hastalarda statin kullanımının elektroKronik Hastalığı Olan Çocukların Annelerinin Sosyodemografik Özellikleri Depresyon, Anksiyete, Problem Çözme Yeteneği ve Yaşam Kaliteleri Açısından Değerlendirilmesifizyolojik parametreler üzerine etkisi Dr.Münciye TUNA AKSU Dr. lütfi kırdar kartal eğitim araştırma hastanesi gebe polikliniğine başvuran gebelerde hepatit-b seroprevalansı Dr.Murat BEKTAŞHipertansiyon hastalarında antihipertansif ilaç değişimleri, bu değişimlerin nedenleri ve ilaç değişimleri ile hedef tedavi değerlerine ulaşma oranlarının incelenmesi Dr.Mürsel KAYA KALAN Normal doğum ve sezaryen doğum uygulanan olguların postpartum komplikasyonlar yönünden karşılaştırılması Dr.Neslihan GÜL Şişli etfal eğitim araştırma hastanesi polikliniklerine başvuran hastalarla yapılan anket çalışması ile hasta-hekim iletişiminin incelenmesi Dr.Onur ÖZER Pasif sigara içimi postmenopozal osteoporoz için bir risk faktörü müdür ? Dr.Osman ALTUNBAYRAK Hepatosteatoz tanısı konan olgularda biyokimyasal değişiklikler ve tiroid fonksiyon testlerinin ilişkisi Dr.Özkan VURAL Gebelerde HBs Ag ve Anti- HCV seroprevalansı Dr.Özlem KAYNAKGÖZ ÖZGÜL Tip 2 diabetes mellituslu hastalarda kendi kendine kan glukozu ölçüm sıklığı ile hemoglobina1c arasındaki ilişki Dr.Pelin AYALPAkut bronşiolit ön tanısı ile yatarak tedavi gören hastaların retrospektif olarak incelenmesi Dr.Rana ÖZKÖSE S.B. göztepe eğitim ve araştırma hastanesi endoskopi ünitesinde yapılmış olan beş yıllık kolonoskopi uygulamalarının endikasyon ve sonuç ilişkisinin değerlendirilmesi Dr.Saffet ERCAN Gebelerde tiroid hormon düzeyi ve antikorlarının gebelik sürecine ve bebeğin mztabolik parametrelerine etkisi Dr.Sedakat GÜNSEREN Glisemik kontrolün diabetik kardiovasküler otonom nöropati üzerine etkisi Dr.Selçuk TURAN Taksim eğitim ve araştırma hastanesi sağlık personelinin yaşam kalitesinin araştırılması Dr.Sema KOLTARLAŞişli etfal eğitim ve araştırma hastanesinde uzmanlık eğitimi gören hekimlerin mesleki risklerinin irdelenmesi Dr.Serhan GÖKHAN Ev kazası nedeniyle hastaneye başvuran hastaların sosyodermografik özellikleri ve kazaya maruziyetlerini kolaylaştıran çeşitli risk faktörlerinin değerlendirilmesi Dr.Süleyman YILDIRIM Sigara alışkanlığının tip 2 diabetiklerde diabet tedavi seyri üzerine etkilerinin irdelenmesi Dr.Ünsal DURUPINAR Acil dahiliye polikliniğine başvuran hipertansif hastalarda spot idrarda mikroalbuminüri düzeyi incelenmesi Dr.Yeliz KEÇELİ SERİNSÖZ İstenmeyen gebeliklerin sonlandırılması öncesinde verilen eğitimin anksiyete düzeyine etkisi Dr.Yücel ÇELİK Levonorgestrel salgılayan rahim içi sistem (mirena®) uygulanan kadınlarda 1. yıldan sonraki memnuniyet ve devamlılık durumu Dr.Özgür GÜLDEM ÖNCÜ Ankara dışkapı çocuk hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi çocuk acil servisine ekim 2006 ekim 2007 tarihleri arasında başvuran zehirlenme vakalarının demografik özelliklerinin incelenmesi Dr.Işıl ŞENEL Hemodiyaliz hastalarının yeti yitimi, anksiyete ve depresyon yönünden değerlendirilmesi Dr.Şehriban YETİŞKİN Gebelikte servİkovagİnal sİtolojİk değİşİklİklerİn değerlendİrİlmesİ Dr.Mustafa AKSUDemir eksikliği anemisi olan kadın hastalarda oral demir tedavisinin etkinliğinin değerlendirilmesi Dr.Serap YAVUZ GÜLERTAN Akut bronşiolit tanısıyla kliniğimize yatırılan 0- 24 ay arası çocuklarda rsv enfeksiyonlarının sıklığı ve klinik özellikleri Dr.Seçil ARICA Fenotip ve genotipleri ile metabolik sendrom laboratuvar ölçütleri bulunduran hipertansif hastalardaki glukoz toleransının incelenmesi Dr.Hasan YILMAZ 2000-2005 yılları arasında istanbul eğitim ve araştırma hastanesi servikal smear tarama sonuçlarımız Dr.Tülin TURANLI BOZKURT Tip II diabetik hastalarda sol ventrikül hipertofisi ile inflamasyon ve albüminüri arasindaki ilişki Dr.Faruk Soner UZUN Antihipertansif ilaç kullanan hastalarda diyet bilincinin 24 saatlik idrarda sodyum atılımı ile kontrolü Dr.Emel Banu ELMACI Akut koroner sendromlu hastalarda risk değerlendirilmesi ve prognoz tayininde bnp nin yeri ve önemi Dr.Saide Eda CEBECİ Postmenopozal kadınlarda osteoporoz prevelansı ve risk faktörleriyle ilişkisi Dr.Nermin Ayşim KAHVECİ Romatoid artritli hastalarda tedavi uyumunu etkileyen faktörlerin belirlenmesi ve uyum artırma önerileri Dr.Murat TEKİN Hastanemizde doğan sga bebek sıklığını etkileyen sosyodemografik risk faktörleri Dr.Berrin ESER Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi aile planlaması eğitim ve uygulama merkezi hizmetlerinin değerlendirilmesi Dr.Ahmet KOLSUZ Tip 2 diyabet hastalarında kan lipid düzeylerinin hba1c ve obezite ile ilişkisi Dr.Ebru ÖZDOĞAN Üriner infeksiyonlarda ******etken mikroorganizmalar ******ve ******antibiyotik duyarlılıklarındaki ******değişiklikler Dr.Ahmet KARA 5-15 yaş arası astım bronşiyaleli çocukların sosyodemografik özellikleri ve risk faktörleri Dr.Nurgül ÖNDER 2006 – 2007 yillari arasinda çocuk acİl ünİtesİne febrİl konvülsİyon tanisiyla başvuran 5 ay – 5 yaş arasindakİ çocuklarin retrospektİf olarak İncelenmesİ Dr.Berkant ÖZTÜRK İnsulin kullanan tip 1 diabetik hastalar ile oral antidiabetik kullanan tip2 diyabetik hastaları karşılaştırılarak,insulin kullanımının depresyon için ek bir risk faktörü olup olmadığının araştırılması Dr.Sibel GÜRSOY Hipertiroidili kadın hastalarda vitamin e düzeyleri Dr.Eda ÇELİK GÜZEL Tip 2 diabetes mellituslu hastalarda anksiyete depresyon oranı, seviyesi, etki eden hastalık özellıklerı ve sosyodemografik özellıklere göre farklılıkları Dr.Serpil US Komplikasyonsuz tip 2 diyabetes mellitus'lu hastalarda insulin ve oral anti diyabetikler ile tedavinin depresyona etkisi Dr.Necmi BALKAN Gebelerde gestasyonel diabetes mellitus taramasında bozulmuş açlık glukozunun değerlendirilmesi Dr.Hakan KAYA Bozulmuş açlık glikozunda metabolik sendrom prevalansı Dr.Metin KORKMAZ Romatoid artritli hastalarda insülin direnci ve lipid metabolizma bozuklukları Dr.Serkan TURŞAK Premenopozal ve postmenopozal kadınlarda depresyon prevalansı ve risk faktörleri Dr.İbrahim Halil İNTEPE Hastanemiz antenatal polikliniğine başvuran eski sezaryenli gebelerin demografik özellikleri ve ilk sezaryen endikasyonlarının değerlendirilmesi Dr.Derya SIKAR Kronik hastalığı nedeniyle devamlı takip edilmekte olan çocukların annelerinin sosyodemografik özellikleri ve annelerin depresyon prevalansı Dr.Hasan ÇIĞRIKÇI 1-5 Yaş arası çocukların persantillerine ailenin sosyoekonomik düzeyinin ve annenin beslenme konusundaki bilgisinin etkisi Dr.Ülker ÖNCÜ Haseki eğitim ve araştirma hastanesi iç hastaliklari nefroloji polikliniğinde takip edilen aşikar nefropatili tip 2 diyabetik hastalarda renal prognozun göstergeleri Dr.Olcay Bengi BOZKURT Hepatosteatoz tanısı konan olgularda biyokimyasal değişiklikler ve tiroid fonksiyon testlerinin ilişkisi Dr.Özkan VURAL Konjestif kalp yetersizliğinde karaciğer fonksiyon testlerindeki değişiklikler mortalite ve hastanede kalış süresine etkisi Dr.Tuna TUTKUN Gebelikte servikovaginal sitolojik değişikliklerin değerlendirilmesi Dr.Mustafa AKSU Rahim içi araç kullanan kadınlar ve rahim içi araç kullanmayan kadınların servikal kültür sonuçlarının değerlendirilmesi Dr.Eyyüb YILMAZ Demir eksikliği anemisi olan kadın hastalarda oral demir tedavisinin etkinliğinin değerlendirilmesi Dr.Serap YAVUZ GÜLERTAN Sigara alışkanlığının tip 2 diabetiklerde diabet tedavi seyri üzerine etkilerinin irdelenmesi Dr.Ünsal DURUPINAR İmplanon® kullanıcılarının memnuniyet durumları ve karşılaştıkları yan etkiler Dr.Ebru ORHAN Kocaeli-derince bölgesinde hipertansiyondan haberdar olma, ipertansiyon prevelansı ve hipertansif hastaların, sosyo-demografik özellikler ile ilişkisi Dr.Ahmet SARIIŞIK Kronik böbrek yetmezliği hastalarında etyolojik değerlendirme Dr.Betül BATTALOĞLU Annelerin ateş ve ateşli havale ile ilgili bilgi düzeyleri Dr.Yeşim ALTINKALEM DALKIRANÇocukluk çağı tonsillofarenjiti tanı ve tedavisinde semptom, bulgu ve kültür ilişkisinin saptanması Dr.Hasan Murat ALBAYRAKPolikistik over sendromlu kadınlarda insülin direnci ve antropometrik ölçümler Dr.Seyra MEMİLİ Tip 2 diabetes mellitus'lu hastalarda tedavi şekline ve hastalık süresine göre depresyon ve anksiyete Dr.Handan TURHANBeah sağlam çocuk polikliniğine başvuran 0-1 yaş bebeği olan annelerde depresyon taraması ve depresyonda etkili risk faktörlerini belirleme Dr.Nurcihan AYDEMİR Akut bronşiolitli süt çocuklarında sosyoekonomik durum değerlendirmesi Dr.Sıdıka TURAN Akut miyokard infarktüsü geçirenlerde ötiroid hasta sendromu sıklığının araştırılması Dr.İbrahim ELİK Tiroid nodüllerinde ince iğne aspirasyonunun değeri Dr.Çağrı DOĞAN Dirençli hipertansiyonun vücut kitle indeksi ile ilişkisi Dr.Fahri KARAMAHMUTOĞLU Menstrüel regülasyon sonrası seçilen kontraseptif yöntemin bir yıl sonraki devamlılığı Dr.Rabia AĞAN SENGER Bronşiolitle başvuran 0-12 aylık bebeklerin annelerinin anne sütü kullanım bilincinin değerlendirilmesi Dr.Hanife KESKİN Çocuklarda tekrarlayan üriner sistem enfeksiyonlarında büyüme ve gelişme geriliğinin değerlendirilmesi Dr.Saniye BULUT Postpartum depresyon prevalansı ve sosyodemografik risk faktörleri Dr.Tijen İ. EREN Miyokard infarktüslü hastalarda trombosit sayısı ve ortalama trombosit hacminin değerlendirilmesi Dr.Hakan KÜÇÜK Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi'nde çalışan kadın sağlık personelinin serviks kanserine ilişkin bilgi düzeyinin ve farkındalığının araştırılması Dr.Ali Galip DÖNMEZ 60 Yaş ve üstü geriatrik hastalarda tip II diabetes mellitus ve depresyon ilişkisi Dr.Tuncay ÇELİKER 6 Ay-24 ay arasındaki çocuklarda aşılanma oranları ve ailelerin sosyodemografik verileri Dr.Yavuz MENGÜÇ Diabetik ve non-diabetik hastalarda demansı etkileyen faktörlerle birlikte mini-mental test skorlarının karşılaştırılması Dr.Kazım Önder YILDIRIM Metabolik sendromlu hastalarda diabetes mellitus, mikroalbüminüri ve bel çevresi ilişkisi Dr.Muhammet GAZİ Gebelerdeki aneminintürkiye'deki yöresel dağılımı Dr.Elif AKÇA Haydarpaşa numune eğitim ve araştırma hastanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniğinde mayıs 2002-mayıs2007 tarihleri arasında takip edilen akut bakteriyel menenjit olgularının akut komplikasyon gelişimi açısından değerlendirilmesi Dr.Nurhan CEVİZ OZANTÜRKDiabetik nefropatili hastalarda sistolik arter basıncı anemi,hba1c,eğitim düzey ilişkisi Dr.Ahmet SEÇKİNObez olgularda obezite ile karaciğer fonksiyon testleri arasindaki korelasyonun incelenmesi Dr. Armağan UYSAL Çocukluk çağı üriner sistem enfeksiyonlarına etken olan mikroorganizmalarin ve antibiyotik duyarlılık durumlarının araştırılması Dr. Atakan TORUN Hiporaktif Tiroid nodüllerinde ince iğne aspirasyon biopsisinin tanısal değeri. Dr. Bayça TAŞKARA Şişli Etfal Eğitim ve Araştirma Hastanesi aşi merkezi ve yenidoğan izleme ünitesine başvuran annelerin anne sütü konulu eğitiminin etkinliğinin incelenmesi Dr. Bilge ATLAS Akut pelvik ağrı nedeni ile haydarpaşa numune eğitim ve araştirma hastanesi kadın hastaliklari ve doğum servisinde 2000—2005 döneminde yatan hastalarin yaş, etyoloji, yatiş süresi, uygulanan tedavi ve sonuçları açısından değerlendirilmesi. Dr. Cem YENİCESU Mastalji, yaşam kalitesi ve depresyon Dr. Diler GÜLER Gebelerde hepatit b seroprevalansi Dr. Ebru SAVECİ Tip 2 diabetik hastaların böbrek fonksiyonlarının değerlendirilmesinde serum sistatin c, b2 mikroglobulin, kreatinin değerlerinin karşılaştırılması Dr. Fatma AKSAK PENTİKAEİNEN Postmenopozdaki kadınlarda düşük dozlu hormon replasman tedavisi ve raloksifenin kan biyokimyasi ve kupperman indeksi üzerine etkileri Dr. Nazike AYDOĞDU Çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniğinde 2004 yılı içinde yatan hastaların retrospektif olarak taranması. Dr. Sabri MOĞULTAY Terör olayı sonrasında mağdurlarda görülen psikiyatrik bozukluklar Dr. Tibet ERGÜNEŞ Bipolar bozukluğu olan ve bipolar bozukluğu olmayan olgularda metabolik sendrom sıklık ve parametrelerinin karşılaştırılması Dr. Zeynep D.ÇENET AKŞUN Bakırköy bölgesi bir ilköğretim okulu öğrencilerinde idrar iyot atılımı ve guatr pre valansı Dr. Mehmet B.BARUTÇUGİL Diyabetik Hastaların diyabetik ayak ile ilgili tutumlarının irdeelenmesi ve HBAIC'nin Diyabetik Ayak ile ilişkisi Dr. Ayten GÜNER Çocuklarda demir eksikliği tarama testi olarak eritrosit indekslerinden RDW ve MCV'nin irdelenmesi Dr. Evren AKGÜNE Gebelerde üçlü tarama testinin duyarlılığının değerlendirilmesi Dr. Nevin MUTLU YILMAZ Ş.E.E.A.H. hipertansiyon polikliniğine ocak-aralık 2004 tarihleri arasında başvuran hastaların hedef organ hasarları açısından retrospektif incelenmesi Dr.Orhan ÇINAR Obezlerde plazma lipid düzeyleri ile antropometrik ölçümler arasındaki ilişkinin incelenmesi Dr.Ali ATAR Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadın hastalıkları ve doğum kliniğinde iki yıllık sürede sezaryen doğumların değerlendirilmesi Dr.Firdevs ule KARA Beş ay – beş yaş arasindaki çocuklarda febril konvülsiyon ile demir eksikliği anemisi arasindaki ilişkinin araştırılması. Dr. Burhan AKGÜN Penisilin allerjisi öyküsü olmayan hastane hemşirelerinde penisilin duyarliliğının araştırılması. Dr.Ali Osman ÖZTÜRK Üreme çağındaki kadınların amenoreye bakışı ve amenore yapan doğum kontrol yöntemleri hakkındaki bilgi ve tutumları. Dr.Filiz BAŞARANER Kliniğimiz yenidoğan ünitesine yatırılan indirekt hiperbilirubinemili olguların değerlendirilmesi. Dr.Ayşenur KAVLU Total histerektomili kadınların benzer yas grubundaki histerektomi olmayan kadinlarla cinsel işlevler açısından karşılastırılması. Dr.Alper KIZILTEPE Asistan doktorlarda burnout sendromu. Dr.Mustafa ÖZÇINAR 0-6 Ay arasi bebeği olan annelerin kontrasepsiyon yöntemi olarak laktasyonel amenore metoduna ilişkin bilgi düzeyinin değerlendirilmesi.Dr.Sema AYAZOĞLU Diyabetik vakalarda nefropatinin erken tanı ve takibinde kullanılan idrarda mikroalbümin ve albümin kreatinin oranı ile venöz kanda b2 mikroglobulin düzeyleri arasındaki korelasyonunun araştırılması. Dr.Malik AKÇAY Hipotiroidili ve hipertiroidili hastalarda HbA1c düzeyi. Dr.Volkan SİNAN Fertil çağdaki kadınlarda kontraseptif yöntemler ve anemi ilişkisi. Dr.Nejda KARAGÜZEL Çocuk polikliniğimize müracaat eden 3-36 ay çocuklarda nutrisyonel rikets sıklığı ve bulgularin yorumu. Dr.Filiz SAVAŞ GÖKER Göğüs ağrısı şikayetiyle acil servise başvuran hastaların ck-mb ve troponin-t enzim seviyelerinin karşılaştırılması. Dr.Cenk AYDINÇER Hipertansiyon ve lipid polikliniğine başvuran tip 2 diyabetik-hipertansif hastaların tedavi hedefleri açısından retrospektif incelenmesi. Dr.Yalçım ÖZTÜRK Avrupa yakası posta işleme başmüdürlüğünde çalışan posta dağıtıcısı ve memurlarda metabolik sendrom prevalansının değerlendirilmesi. Dr.Yalçın HACIOĞLU Bebekleri 0-2 yaş arasında olan bir grup annenin emzirmeye ilişkin inanç ve tutumları. Dr.Fahrettin TANIR Akut üst gastrointestinal sistem kanamalarında endoskopik tedavinin yeri.Dr.Ferda GÜNDOĞAN Diyabet polikliniğinde izlenen hastalarda kardiyovasküler mortalite ve morbidite oranlarinin risk faktörleri ile ilişkisinin değerlendirilmesi.Dr.Cüneyt ARDIÇ Hipertansiyon ve lipid polikliniğine başvuran hastalarda metabolik sendromun hedef organ hasarlarına etkisinin incelenmesi Dr.Yıldıray DEMİRCİ Hipertansif hastalarda hedef tedavi değerlerine ulaşma oranlarının incelenmesi Dr.Onur ÜSTÜN Tip 2 diabetes mellituslu hastalarda eritrosit sayısı, hematokrit, hemoglobin, ortalama eritrosit hacmi, ortalama eritrosit hemoglobin değerlerinin başlangıç halinde (incipient) diyabetik nefropati ile ilişkisi. Dr.Ayhan BERBER Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Aile Hekimliği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aile Hekimliği Akut batın teshsnde çestl parametrelern kontrol grubu ile kıyaslanması ve lojstk regresyon Dr.Hülya ÖZDEMİR LEYLEK Kliniğimiz yenidoğan ünitesine yatırılan indirekt hiperbilirubinemili olguların değerlendirilmesi Dr.Abdulkadir PIÇAK Tip 2 diyabetik hastalarda kapsamlı diyabet tedavisi eğitimi ve uygulamalarının glisemik kontrolün sağlanmasına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi