Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Diğer Bilinmeyenler

Uyarılar

Foton Kuşağı

Gizemli Konular ve Diğer Bilinmeyenler Foton Kuşağı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Foton Kuşağı Etkisi Karşımıza çıkan herhangi bir sağlam bilimsel veri yok. Tüm kaynaklarda bilimsel bir kanıtın öne sürülmediğinden bahsediliyor, zira geçerli kanıtlar da yok deniliyor. Elde olan tek şey birkaç bilim adamı ve astronomun tezlerinden ve araştırmalarından ibaret. Zaten bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Bilinmeyenler telkin cd indir izle İstanbul Diğer Bilinmeyenler nerededir kimdir Diğer Bilinmeyenler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Bilinmeyenler hipnoz Diğer Bilinmeyenler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Bilinmeyenler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Bilinmeyenler kuantum düşünce kitap haberi

Foton Kuşağı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-07-2008, 11:55 AM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Foton Kuşağı

Foton Kuşağı Etkisi

Karşımıza çıkan herhangi bir sağlam bilimsel veri yok. Tüm kaynaklarda bilimsel bir kanıtın öne sürülmediğinden bahsediliyor, zira geçerli kanıtlar da yok deniliyor. Elde olan tek şey birkaç bilim adamı ve astronomun tezlerinden ve araştırmalarından ibaret. Zaten bu konu üzerinde araştırmalar yapan bilim adamları da bulundukları yerlerden uzaklaştırılmışlar. Elde olan veriler, bilinen döngünün 26.ooo yıl olduğu, bu geçişin belirtisi olan Schumann Rezonansı'nın değişimi ve Foton Kuşağı içerisinde bulunan yıldızların varlığından ibaret. Açıkça bir kanıt ortaya konulamamış. Foton Kuşağı güçlü elektromanyetik radyasyona sahiplik eden yoğun bir uzay boşluğu ve bazı x-ışınlarını da içermekte. Galaksi içerisine akan manyetik bir ışık olarak ta tanımlayabiliriz.

Edmun Halley tarafından keşfedildi

Keşif, ingiliz astronom Sir Edmund Halley'in (1656-1742) günlerinde başlayan Pleiades çalışmalarıyla başladı. Halley, bu yıldız grubundaki 3 yıldızın Yunanlılar tarafından belirtilen yıldızlar arasında bulunmadığını ortaya çıkardı. Yunan astronomlar ya da Halley yanılmış olabilir miydi? 1991 yılında yayınlanan bir makalede sunulan diagrama göre 6 yıldız; Merope, Atlas, Teygeta, Electra, Coeleno ve güneşimiz Pleiades'in bir yıldızı olan Alcyone'nin yörüngesindeler.Daha sonra Halley şu sonuca vardı: Pleiades takımı belli bir hareket sistemiyle ilerliyordu. Bu tez, Frederick Wilhelm tarafından onaylandı. Pleiades, her yüzyıl için 5.5 saniye kesin bir hareketle döngüsüne devam ediyordu.

Altı gün içinde Dünya'nın tamamen değişeceği iddia ediliyor

Foton Kuşağının merkez alanına girilmesiyle birlikte yaşanılması beklenen fiziksel ilk etkileşimler ise şu şekilde sıralanıyor yayınlanan bir çok raporda:

1. gün: 21 Aralık 2012'de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık.
2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu).
3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.

5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).


Foton Kuşağı etkisine ilk kez Atlantis devrinde girildiği sanılıyor

Kuşağın başlangıç noktası, küçük bir atom parçası ve onun yörüngesinde olan bir grup elektrondan ibaret. İngiliz fizikçi Paul Adrian Maurice Dirac, her bir partikül için bir anti-partikül bulunduğunu öne sürmüştü. 1932'de Carl David Anderson bu anti-partikülü buldu ve ona "positron" adını verdi. 1956'da anti-proton ve anti-nötron keşfedildi. Bir anti-partkül şekillendiğinde, sıradan bir partiküller evreninde meydana gelir ve bu, bir elektronla buluşup çarpışmasından önce bir anlıktır. Bu çiftin toplam kütlesi "Foton" formunda enerjiye dönüşür. Bu yeni ve önceden görülmemiş bir enerji kaynağı gücü sunar.

1961 yılında uydu kaynaklı araçlar tarafından bir foton kuşağı keşfedildi. Bu kuşağın gezegenimizden 400 ışık yılı uzakta olduğu açıklandı. Astronom Jose Comas Sola yedi yıldızlı Pleiades takımı üzerinde özel bir çalışma yaptı ve bir sistem oluşturduklarını keşfetti, ki bizim güneşimiz ve daha pek çok yıldız da bu sistemin parçalarıydılar ve her biri kendi gezegensel sistemlerine sahipti. Güneşimiz bu sistem yörüngesini 24.000 yılda tamamlıyor. Bu 24.000 yıl iki bölümde alınıyor; 10.000 yılı karanlık (ya da Galaktik Gece), 2000 yıl ise Foton Kuşağı'nın ışığında geçirildiği sanılıyor. Ve bazı bilim adamları tarafından, bulunduğumuz dönemin ışık bölgesine geçiş olduğu tahmin edilmekte. Tahmin edildiğine göre böyle bir olay dünyanın oluşumundan beri bir kez deneyimlendi ve bu tarihin de Atlantis devrine rastladığı öne sürülüyor.

Foton Kuşağı temel olarak 3 elementi içermekte. İlki, "Null Zone" (sıfır bölgesi). Bu bölge, madde ve madde olmayan parçaların kuşağın proton parçalarını oluşturmak için çarpıştıkları bölge. Burası ayrıca Pleiades yıldız sisteminin elektromanyetik alanlarının etkisiz bırakıldığı yer. Bu süreç, bilinçlilik seviyelerimizi değiştirecek ve evren yapısına farklı bir açıdan bakmamızı sağlayacak. Diğer bölme ise foton ırmağı ile sıfır bölgesinin (null zone) iç kenarı arasında olan akım alanı. Bu bölgeye geçişle daha yüksek boyuta geçiş imkanına sahip olunacak.



2012'de Işık devrine geçiş yapılacağı söyleniyor

Foton Kuşağı, Dünya ile çarpışmak üzere olan yoğun bir foton(ışık parçacıkları) enerji bandı olarak rapor ediliyor. Ulaştığında 5 günlük bir karanlık, elektriksizlik, yoğun ufo inişleri, insanlık için psişik yeteneklerin ortaya çıkması, insan bedeninde oluşan değişimler (transformasyonlar) ve daha pek çok değişim beklenmekte. Şu anda karanlık dönemin sonunda olduğumuz ve bu dönemin 2012'de son bularak 2000 yıllık "ışık" devrine geçiş yapılacağı söyleniyor. Yıldız aktivasyonu güneş sistemimizin Pleiades (Alcyone yıldızı), Sirius, Arcturus, Orion ve Andromeda ile aynı sıraya dizilmesi ile başlayacak. Yaşanılacağı tahmin edilen en büyük deneyim ise, bu kuşağa girildiğinde, şu anda bulunduğumuz 3. boyuttan 5. boyuta yükseleceğimiz. Bu sıçrayış elbette ki beraberinde bir çok farklılık ve mutasyonlar getirecek. Şimdiden deneyimlediğimiz olaylar da aslında bu sıçrayışı doğrular nitelikte: ciddi iklim değişiklikleri, kıta transferleri, v.s. Ayrıca bu kuşağa girildiğinde bilinçlilik boyutlarının her birine geçiş imkanına sahip olacağımız tahmin ediliyor. Şu anda küresel bilinç değişiminin sonuçlarını da birebir deneyimliyoruz aslında. Dünyayı kasıp kavuran savaş ortamı, toplumlar arası anlaşmazlıklar, politik sürtüşmeler ve olagelen olumsuzlukların da bu geçiş döneminde, ya da "null zone"da bulunmamızdan dolayı olduğunu düşünebiliriz.


Bütün canlılardaki değişim

Yaşadığımız bu dönem ve beklenen değişimler kutsal kitaplarda, mitolojide ve bilim adamları tarafından da ayrıntılı şekilde incelenmişti. Raporlara göre, Foton Kuşağı'na girildiğinde, gökyüzü ateş gibi gözükecek, ancak soğuk olacak. Bu değişim ve yansımalar elbette ki içine girilen kuşağın etkileriyle birlikte ortaya çıkan kimyevi değişimler ve tranformasyonların sonucunda kendilerini açığa çıkaracaklardır. Kuşağa ilk önce güneşimizin girmesi halinde ani bir karanlığın olması da söz konusu, ki bu sürenin 110 saat kadar sürmesi tahmin ediliyor. Güneşsel radyasyon ve Foton Kuşağı'nın arasındaki etkileşim gökyüzünün yıldızlarla dolu gibi gözükmesine neden olacak. Dünya bu kuşağa girdikçe tüm moleküller uyarılmış olacak ve atomlar mutasyona uğrayacaklar. Bu duruma bağlı olarak fiziksel yapılarda (insanla birlikte hayvan ve bitki aleminde de) farklılıkların meydana gelmesi bekleniyor tabii ki.


Null Zone ve Schumann Rezonansı

Bu kuşağa girmeden önce, yani bu zamanda, "Null Zone" (sıfır bölgesi) denilen zaman deneyimlenmekte. Bu dönem boyunca sismik aktivite ve volkanik hareketlenme görülüyor. Ayrıca iklim değişiklikleri ve buna bağlı olarak şiddetli tayfunlar, fırtınalar ve hortumlar gözlemleniyor. "Null Zone", bir başka deyişle, madde ve madde olmayan bütün partiküllerin yok edildiği yer. Oluşacağı beklenen bu foton etkisi çok önemli, zira bize yeni bir enerji kaynağı sunacak. Bu kaynak, doğal olarak fosil yakıtlara bir son verecek ve bunun sonucunda da tahmin edildiği üzere daha yaşanılabilir bir dünya oluşturulmuş olacak. Bu bölgeye geçişin kanıtı olarak gösterilen en güçlü kaynak ise Schumann Rezonansı. Dünya'nın kalp atışı olarak nitelendirilen bu titreşim daha önceki zamanlarda 8.1 iken günümüzde 12.1'e yükselmiş durumda, ve hızla yükselmekte. 13.0 olduğunda ise "Null Zone"un tamamlanmış olacağı rapor ediliyor. Astrofiziksel hesaplamalara göre Foton Kuşağı'na saatte 208.800 km hızla gireceğiz. Kuşağın enerjisi fiziksel sonuçların yanında eterik ve spiritüel anlamda da kendini gösterecek...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2008, 11:56 AM   #2 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Foton Kuşağı

Bilimsel veriler, ciddi ve hızlı bir değişim olduğuna işaret ediyor

Rus bilim adamları tarafından açıklanan değişimler de galaksinin merkezinden gelen enerjinin varlığını teyit eder yönde. Dr.Alexey N.Dmitriev'in çalışması gösteriyor ki gezegenlerin atmosferleri, gezegenlerin kendileriyle birlikte büyük bir hızla değişim geçiriyor. Örneğin Mars atmosferi zamanla daha kalınlaşıyor; Ay, kendi atmosferini oluşturmakta. Ya da bu tarz bir değişimi kendi gezegenimizde görebiliyoruz: atmosferdeki HO(hidroksit) oranı daha önce hiç ölçülmediği kadar fazla. Bu oran küresel ısınma, florkarbon emilimleri ya da bu tarz oluşumlar sonucu oluşmuyor; sadece kendilerini gösteriyorlar. İyonosfer tabakasında plazma jenerasyonu, magnetosferde magnetik fırtınalar, atmosferde ise siklonlar aracılığı ile enerji boşalımları oluşumları gözlemleniyor. Daha önceden nadir rastlanan atmosferik yüksek enerji fenomenine artık daha sık ve yoğun rastlanmakta. Gaz-plazma zarfının maddesel birleşimi de transforme olmaktadır. Gezegenlerin manyetik alanları ya da parlaklıkları da hızla değişiyor, artıyor. Jüpiter, Venüs, Uranüs ve Neptün, bu sonuçların alındığı gezegenlerden.

Rus Ulusal Bilim Akademisi Foton Kuşağı üstüne çalışmalar yapıyor

Dünyamızda eyleme geçmiş olan transformasyonlar ise aşikar. Gün be gün artan sismik aktivasyon, volkanik hareketlenmeler ve diğer bir çok doğal felaketler elbette ki gözlerden kaçmıyor. Dr.Dmitriev'in belirttiği ve dikkat çektiği nokta ise bu çeşit bir değişimin dünyada daha önce 10.000 yıl önce görülmesi. Burada göze çarpan ve bazı topluluklar tarafından ortaya atılan konu ise güneş ile dünyanın değişimleri arasındaki bağlantı. Maalesef bu tarz konularda çoğu bilgi ifşa edilmiyor. Bu tarz araştırmaların yapıldığı bir merkez de Sibirya'daki Rus Ulusal Bilim Akademisi. Burada yapılan çalışmalar sonucu edinilen bilgi ise şöyle: Şu anda Güneş Sistemi'nde yaşanılan enerjisel değişimin tek olası sebebi farklı-daha yüksek olan bir enerji alanına giriyor olmamız olabilir. Ve bu yüksek enerjiye geçişin sonucunda DNA spirallerinin kendileri de değişim geçirmekteler. Şimdiye kadar hayatımızda yer alan bilim araştırmaları sonucu elde ettiğimiz bilgilerle ortaya çıkarılan 2 sarmallı DNA yapısı hızla mutasyona uğramaktadır. Bu sıçrayışla da bu sarmalın 2'den 12'ye çıkacağı biliniyor. Bu enerji emiliminin Güneş Sistemi'ndeki tüm maddelerin özünü değiştireceği bekleniyor, ki bir bir de deneyimliyoruz çevremizde.

Aslında tüm bunlar, hücresel ya da ruhsal boyutta olsun, bize pek yabancı değil. Çevremizde her an deneyimlediğimiz olayların dökümü sadece. Kainata dikkatlice baktığımızda ve onu içsel sesimizle dinlediğimizde bunlardan farklı bir şey duymayacağımız da aşikar. Hergün yaşadığımız ve gün geçtikçe artan doğal felaketler, politik sürtüşmeler, savaşlar, içsel değişimler binlerce yıldır beklenilen dönemin getirileri elbette. Bunların hepsi asırlardır bekleniyordu; kutsal kitaplarda olsun, kadim medeniyetlerin yazıtlarında olsun her zaman karşımıza çıktılar. Şimdi ise bu değişime tanık oluyoruz ve yeni dönemin getirdiği farklılıklara yaşamlarımızı adapte etmeye hazırlanıyoruz. Zira başka seçeneğimiz de yok; ya değişimi kabul edecek ve "bir" olacağız, ya da eski enerji ile birlikte savrulmayı göze alacağız.

..AlInTı..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2008, 12:25 PM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Foton Kuşağı

bu çok güzel bir konu ,çok merak ediyordum konunun aslını ama nereden bulup araştracağımı bilemiyordum çook teşekürler canım iyi ki ekledin

bakalım teoriler çıkacak mı bekleyeceğiz ama heyecanlı bir durum
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 11:52 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Foton Kuşağı

şimdi tekrar bulup okudum
okumayan arkadaşlar bu konuyu mutlaka okuyun " foton kuşağı " sitede aratıp da bulabilirsiniz
önce de dediğim gibi çok ilginç ve heyecanlı bir durum
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2008, 12:09 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 899
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: Foton Kuşağı

arkadaşlar ben bunu hissediyorum, gerçekten dünya farklı bir çağa geçiyor, bu sene daha da hissedilir oldu. iyi mi kötü mü olacak ?? bu konuda endişeliyim,
siz nasıl hissediyorsunuz? paylaşır mısınız? gelecekte ne olacağını biraz öngörelim dusun
__________________
Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Novos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2008, 03:06 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Foton Kuşağı

Bu yeni çağ döneminde hızla yol aldıgımızın göstergelerinden biri "zamanın hızlanması"..
Ben bu sene kadar hayatımda zaman kavramını kaybettiğimi hatırlamıyorum,yani demek istediğim her zaman söylediğimiz birşey var "zaman göz açıp kapayana kadar geçti." ben bunu hissederek yaşıyorum..2008 e girdiğimiz yılbaşı gününü dünmüş gibi hatırlıyorum..Dün yaşamışım gibi ne yediğimi ne yaptıgımı hatırlıyorum..Bu zaman kavramını kaybetme ,yani zamanın çok hızlandığını farketme bende son 5 senedir vardı ancak "aman hep böyle olmuyor mu zaman geçip gider işte "der gecerdim..Ancak bu sene dediğim gibi bunu bilinç olarak yaşıyorum ve hissediyorum..Bu zaman kavramını kaybetmek o kadar farklı bir duygu ki ,siz bu gecip giden zaman diliminde yaşadıklarınızı hatırlamak ve hatırlamamak gibi bir olasılığı secme durumundasınız..Ben bunu hissediyorum ,kendi özgür irademi daha çok idrak ettim ve bazı şeyleri hatırlamayı ,bazı şeyleri de hatırlamamayı seçtim..


Bu zamanın hızlanması meslesini ben kendi içimde şöyle açıklıyorum;zaman zaten bizim insan olarak bu dünyada tanımlandırdığımız ve kendi belirlediğimiz bilimsel parametrelerle ölçtüğümüz ve bir düzene soktugumuz bir kavramdı..Hatta zamanı böldük ;geçmiş, şimdiki ve gelecek diye..Değişik takvimler oluşturduk ,hatta dinlere veya medeniyetlere göre..Zamanı hapsettik diyorum ben öyle hissediyorum tam tabir olarak..Ancak şimdi yeni çağ döneminde hızla ilerlememizin göstergesi olarak duyarlı insanlar olarak farkettiğimiz "zamanın hızlanması " kavramı var ve şöyle ki , zaman bizim insanlar olarak sınıflandıramayacğımız ve 5 duyumuzla ölçemeyeceğimiz , o bizim takvimlere böldüğümüz parametreler dışında kalan parametreleriyle (değişken) hızlandı ,hızlanıyor..Biz bu hızlanmayı ancak yaşayarak ve hissederek deneyimliyoruz..sonuçta diyoruz ki "aa ne var ki günler geçip gidiyor, pazartesi,salı,...falan filan..." ancak evet zaman hızla geçip gidiyor ,bizim ölçemeyeceğimiz kendi takvimlerimize sığmayan bir değişimle..

Bir de bir arkadasıma foton kuşağından bahsetmiştim ,dünya üzerinde veya türkiyede en azından farkettin mi ne kadar çok kişisel gelişime ilgi arttı ,eskiden bu sadece " işimde nasıl başarılı olurum ,insanları nasıl etkilerim ,erkekler marstan kadnlar venusten " seklindeydi belki bir 10 sene oncesine kadar.o anki bilincimizle tahmin edemeyeceğimiz ,aydınlanma ve şifalanma şeklinde sayısız kişisel gelişim kanalı gelişti ve yayıldı farkında mısın demiştim..Hatta bu gelişim metodlarının temelinde enerjiyi farketme,algılama ve yararımıza dönüştürme var..Ozmanlar bana bunları anlatsalardı kendimi bilimkurgu hikaye dinliyor gibi hisseder ,idrak edemezdim..Kendisi zaten pek bu konulara ilgisi olmayan biriydi ve bana dediği " e tabi neden olmasın medya ,tvler,kitaplar,amerika pompalıyor bunları ,populer yapıyor " demişti ben de tartışmayı uzatmaya gerek gormemiştim..Ancak şu var ki bence pompalama olsun şu olsun ,bu olsun ,reklam olsun, ne olursa olsun bir şey yuzeye çıkacaksa ,ve alıcısıyla buluşacaksa bu er geç oluyor ve bu artışlar da yeniçağ içinde hızla ilerledğimizin kanıtı super
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2008, 05:33 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 121
Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Foton Kuşağı

ya değişimi kabul edecek ve "bir" olacağız, ya da eski enerji ile birlikte savrulmayı göze alacağız.
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 12:36 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
ticum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 15
Tesekkür: 2,797
16 Mesajinıza toplam 109 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ticum is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Foton Kuşağı

Tek kelimeyle harika super çok güzel bir paylaşım bu konuyu gerçekten ilk kez duyuyorum ve şu anda aklımda biçok soru var biraz araştırsam iyi olacak dusun
Çok teşekkürler Redflowers sağlıcakla kalın
ticum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2008, 09:45 PM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Foton Kuşağı





Zaman ölçülmeye ve kaydedilmeye başlamadan çok önce, sizin deyiminizle "Uzayın Derinliklerinde" "Foton Enerjisi" olarak bilinen bir Enerji Kaynağı Dünya Gezegeniyle buluşmak üzere uzun yolculuğuna başladı......... Foton Enerjisi binlerce yıldır Galaktik Kardeşlik tarafından gözlemlenmiş ve Melekler Alemi tarafından denetlenmiş olsada, bu Enerji alanının gerçek büyüklüğü ve doğası İnsanlar tarafından kolayca ölçülemez.Sonuç olarak, Yüksek Güçler bu Enerji-yi Dünya Enerjisiyle bağdaşacak biçimde uyumlayacaklardı r.Bu Enerji uyumlanışı büyük Değişimlerde, artık kendi mevcut Enerjisi ile iş göremeyecek olan bir Sisteme Enerji getirmek için kullanılmıştır........ " Foton Enerjisi Işıktır, Şimdi size, yaklaşmakta olan ve "Üç Günlük Karanlık" denen fenomeni tanıtacağım.Bu terim biraz korku uyandırabilir. Ancak, dostlarım, bu gerçek eylemin başladığı yerdir.Biz karanlıktan söz etsek de, Foton Enerjisi-nin aslında ışık olduğunu bilin.Evet, o, Işık Varlıkların özü olan gerçek ışıktır.Karanlık, Dünya-nın Foton Enerjisine girişinin bir sonucu olarak meydana gelecektir.Foton Enerjisi Kuşağının dış kenarları son derece yoğundur ve bu özgün enerji kalıbının şeklini belirler.Dolayı sıyla Dünyanın Foton Kuşağından geçip Foton Enerjisinin ışığına girmesi yaklaşık üç gün alacaktır.Ben "karanlık" derken, bununla normal bir gece karanlığını kastetmiyorum. Bu karanlık İnsanlık tarafından deneyimlenmiş olan hiçbir şeye benzemez.O hissedilebilecek kadar yoğundur.Siz elinizi gözlerinizin bir karış ilerisinde tutabilir ve onu göremeyebilirsiniz. Bu karanlıkla birlikte hayal edilemez bir soğuk ve boş bir mevcudiyet gelip Dünyaya nüfuz edecektir.Tüm bunların nedeni, Dünyanın, Foton Kuşağına girdiğinde güneş enerjisinden neredeyse tamamen yoksun kalmasıdır.Kuşaktan geçtikten sonra, karanlığın yerini Parlak bir Işık alacaktır.Zaman, şimdi olduğundan farklı biçimde ölçülecek olsada, Foton Enerjisi ışığı Dünyayı günün yirmidört saati aydınlatacaktı r.Bu yeni ışığa girildiğinde çoğu kişi zorlanacaktır, çünki temizliğin başlangıç aşamalarından geçtikten sonra, Dünyanın görünümü de dahil olmak üzere, herşey değişmiş olacaktır.O zaman, Meditasyon yoluyla kendi içinde merkezlenme ve zihinsel berraklığı artırma gibi basit uygulamalarla kendilerini bu olaya hazırlamış olanlar başkalarının takip edecekleri ışık olacaktır.O ilk birkaç günde, herkes neyin vuku bulduğunu anlamaya çalışacaktır.İlk başta anlamak biraz zor olabilir, çünki Dünya çok kusursuz görünecektir.. ......... Atmosfer Foton Enerjisi şimdiden Samanyolu Galaksisi ile karşılaşmış ve onunla birbirine karışmaya başlamış durumdadır.Şunu iyi anlayın: Foton Enerjisi artık orada bir yerde değildir.Foton Kuşağının dış kenarı şimdiden Dünyanın Atmosferine erişmiş durumdadır ve sadece sizin Güneş Sisteminizi değil, çevrenizdeki birçok Yıldız Sistemini de etkilemektedir.Sirius Yıldız Sistemi şimdiden Foton Enerjisi Kuşağından çok etkilenmiş bulunuyor.Bu iyi bir şey, çünki Dünya üzerindeki Siriuslular Foton Enerjisi hakkında bildikleri şeyleri size de öğretecekler.Daha önce, Siriuslular saldırgan olarak tanınırlardı, ama Foton Enerjisinin güzelliği onların saldırganlıkları nı azaltmaktadır.Foton Enerjisi, Dünya Atmosferi üzerinde olumlu bir etki yapacaktır.Soluduğunuz hava Foton-Dolu olacak ve nefes almak çok daha önemli hale gelecektir, çünki Foton Enerjisini solunum yoluyla tepe çakranızdan bedeninize aktararak bedeninizi temizleyebileceksin iz.Bugünki sağlıklı besinlerinize ve vitaminlerinize benzer bir biçimde, Foton Enerjisi sizin ana besin ve vitamin kaynaklarınızdan bir olacaktır.Belli yeni işlevleri halen bilmiyorsunuz.Örneğin, Işık-Beden Enerji Kalıplarınızı bu yeni enerjinin etkisine ayarlamanız gerekecektir. Titreşim frekanslarınızı bu enerjiye ayarlayacak ve fiziksel olarak daha az yoğun hale geleceksiniz. Ayrıca bugünkünden farklı olarak, Meditasyon bir yaşam biçimi haline gelecektir.Bedeninizin titreşimini değiştirerek ve bu enerjiyi tüm bedeninize yayarak sadece Foton Enerjisi ile besleneceğiniz zamanlar olacaktır.Hastalı ktan kaçınmak için herbir organı programlı bir biçimde canlandıracaksı nız ve Atmosferin niteliğine bağlı olan yeni yolculuk biçimleri gibi yeni ve meydan okuyucu deneyimler üzerine odaklanacaksı nız Başka bir değişimde olduğu gibi, buradada bir ayarlanma ve alışma dönemi geçirilecektir. Ancak, sonuç bugünün en ilerici düşünürlerini bile şoke edecektir. İnsan Bedeni ve Bilinci İnsan Bedenindeki değişimler, Değişimden sonraki ilk onbeşyıl içinde meydana gelecekler.Şimdiden oldukça hızlı geçiyor olmalarına rağmen, o zaman yıllar şimdikinden çok daha hızlı geçecekler.Işık Beden oluşumundan ötürü, bel kalınlığınızı daha az umursayacaksı nız, çünki o deneyimin bir parçası olmayacak.Siz güzelliğe tamamen farklı bir biçimde, bütünlüğü içinde bakacaksınız.En sonunda görünümünüz Galaktik Kardeşlerinizin görünümüne benzeyecek.İnsan bedeninin gerçek görünümüyle ilgili olarak başlangıçta düş kırıklığına uğrayacaklar olabilir, ama genelde yeni görünüşünüzü seveceksiniz.Saç yaptırmaya zaman ve para harcamayıda unutun.Görünüşünüzü ortaya çıkan ihtiyaca göre seçebileceksiniz, çünki o şekilde titreşeceksiniz.Yaşlanma sizin hayal edebileceğinizden daha yavaş olacaktır.Sabırsızlanıyormusunuz ? Üzgünüm, ama bu beklemek olduğunuz bir süreçtir. Beyin Kapasitesi Değişimden sonra, Beyniniz büyüyeceğinden, kafatasınızında genişlemesi gerekecektir. Yaradan bunu daha önceden Planladığından, kafanızın üstündeki kemik yapısı bir fermuar gibi görünecek şekilde yaratılmıştır!Çoğu İnsan uyanık haldeyken Beyninin sadece yüzde onunu kullanır, Beyin kapasitesinin büyük bölümü kullanılmadan kalır.İnsanlar Fiziksel-Olmayan Realitelere uyumlandıkça, kullanılmayan kapasite de giderek daha çok kullanılacaktı r.Değişimden sonra, daha düşük titreşimsel deneyimlerle çalışanlar bile Beyin Kapasitelerinin yüzde altmış ila altmışbeşini kullanacaklar, ama onlarında bu kullanım yüzdesini artırmaları sadece bir zaman meselesi olacaktır.Aradaki fark sadece bireysel bir tekamüli seçim meselesidir. Hayvanlar O böylesine tekamül ettirici bir Enerji olduğundan, Foton Enerjisi tekamül etmeyen hayvan türlerini desteklemez; bu yüzden birçok tür yok olacaktır.Artı k gelişemeyen herşey Dünya katındaki hizmetinden alınacaktır, çünki tekamüllerinin sonuna erişmiş olanlarınburada var olmaları için bir neden yoktur.Barındı rdıkları yoğunluktan ötürü onlar Foton Enerjisine dayanamayacaklardı r.Kedi ve köpek severler rahat bir nefes alabilirler, çünki bu hayvanlar hala öğrenmekte ve tekamül etmekte olduklarından Değişimi sizinle birlikte geçirecekler. Bitkiler Bitkiler alemi Fiziksel Bedenlerinizi beslemek, kutsamak ve güzelleştirmek üzere burada bulunmaktadır. Bitki yaşamı Dünyanın ona doğru tekamül etmesi gereken besinsel ideal ve Atmosferik idealdir.Güneş ışığıyla ve oksijen tipi Atmosferlerle varlığını özenle ve sebatla sürdürmeye çalışmış olan bitkiler, Foton Enerjisi geldiğinde hemen artacaklar, çünki bu enerji Dünyanın Atmosferinin hafifliğini artıracaktır.Bö ylece bitkiler bu Enerjiyi hemen gelişinden sonra saatler içinde massedecekler.Bitki gelişimi Foton Enerjisinde yüzde yirmi oranında artacaktır.Dahada önemlisi bitkilerin besinsel değeri artacaktır.Beslenme alışkanlıklarınız çarpıcı bir biçimde değişecektir, çünki çoğunuz yaşamınızı sürdürmek için bitkilerle besleneceksiniz. Vejeteryanlar çok daha mutlu olacaklar ve et yiyenler kısa bir süre mücadele edecekler.Enerjiniz in çoğu Prana solunumu yoluyla aldığınız Foton Enerjisinden geleceğinden, yiyecek ihtiyacınız büyük ölçüde azalacaktır.Foton Enerjisi sadece En Yüksek Hayır için kullanılabilir, böylece onun Dünya üzerindeki uzun vadeli etkileri kesinlikle güzel olacaktır.Foton Enerjisi sizin görmüş, işitmiş yada bir parçası olmuş olduğunuz her şeyden farklıdır ve benim gibi varlıkların bu boyuta sırf size ondan söz etmek için gelmeleri adil bir uyarı olmalıdır.Biz buraya Gerçek ile geldik ve sizi Güvene ulaştırmaya çalışıyoruz.Tutku yaratıldığında ise herkes BİRliğe giden yolu bulacaktır.

KIRAEL-BÜYÜK DEĞİŞİM-(Akaşa yayınları) Kitabından alıntıdır.
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 11:30 AM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Foton Kuşağı






BÜYÜK DEĞİŞİM-"Üç günlük Karanlık"-KIRAEL (kitabından)

"Üç Günlük Karanlık"



"Üç günlük karanlık, aslında, Dünya Ananın Foton Kuşağına girişi ile ilgilidir.Bu, üç günlük karanlık yaratacak ve bu olay "Değişim"in yada "Dördüncü Boyut"a yükselişin başlangıcının habercisi olacaktır.Şimdi size, bu dönemde ne olup biteceğiyle ilgili kısa bir açıklama sunmak istiyorum.Bütün olay "yedi" ila "on" günlük bir dönemde vuku bulacaktır, ancak bu süre bir gün kısa veya bir gün uzun olabilir.

Birinci Gün, Bu noktada tam bir karışıklık duygusu ortaya çıkacaktır.Bu korku yaratmamalıdır. Evet, Yaradan korkuya izin verir, ama sizin bu korkuya kapılmanız gerekmez.Bu "Bilgiler"i okuyanlarınız bu dönemde vuku bulacak olayların farkında olacaklardır. Siz kendi kendinize, "Evet, bu tamda Kirael in vuku bulacağını söylediği şey", diyeceksiniz. Ancak buna rağmen, siz hala korkuyla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz, çünki korku Dünya katına nüfuz edecektir.O, yüzeye çıkması gereken çok derin bir hücresel anının uyanışıdır.Bu, herkesin kendi korkularından gerçekten kurtularak Değişimden geçmesini sağlamak için, Işık Varlıklar tarafından gerçekleştirilecektir. Bu arada şunu da belirtmeliyim ki, siz çok fazla korku içinde yaşadığınızdan, aslında, korku yüzünden birçok iyi şey de yaparsınız.Korkularınızdan kurtulmanız tümüyle Yaradanın tasarımının bir parçasıdır.Bu şimdiki korkularınızla başa çıkmaya çalışmanızın gerekli olmasının bir başka nedenidir.Siz korkularınızla başa çıkmakta ve onları dağıtmakta deneyimli hale geldiğinizde, Değişimle daha iyi başa çıkabileceksiniz. Bu gün karşı karşıya olduğunuz korkular şunlardır: "Faturalarımı ödeyebilecekmiyim? Evliliğimi sürdürebilecekmiyim, sürdüremezsem ne yapacağım? Tüm paramı aptalca bir yatırımla kaybedecekmiyim? " Bunlar elbette çok gerçektir, ama gerçekçi bir biçimde bakıldığında yapmanız gereken tüm şey, o sorunla yüzleşmek ve sorun tam bir berraklığa kavuşuncaya dek ona odaklanmaktır. Sonra ne olur? Daima, onun sizin gördüğünüz kadar büyük bir canavar olmadığı ortaya çıkar.Aslında o, çoğunlukla son derece baş edilebilir hale gelir.İşte bu yüzden kendinizi-İdrak ile ilgili tüm derslerinizi zamanında tamamlamanızı vurguluyorum. Korkularını zla başa çıkmayı mümkün olan en iyi şekilde öğrendiğinizde, bu Değişimi bir "kabus" olmak yerine, bir "serüven" kılacaktır.Uygulama yapmak kusursuz kılar. Böylece, birinci gün sizler kitlesel hastalık ve görünüşte perişan edici bir karışıklık illüzyonuyla titreşeceksiniz.O sırada, Foton Enerjisinin araya karışmasıyla, Üçüncü Boyuttan ayrılıyor ve Dördüncü Boyuta giriyor olacaksınız.Dünyanı n "Gümbürtü" ile sallanmakta olduğunu, o noktaya kadar hiç hissetmediğiniz kadar çok sallandığını hissedeceksiniz. Birinci günün ilk oniki saatinde çevrede yürümeyi gerçekten istemeyeceksiniz. Gerçekten olduğunuz yerde kalmaya zorlanacaksınız. Bu Dünya Ananın adeta tiz bir "Gıcırtı"yla durma noktasına geliş biçimidir.Bu dönemde Dünya silkelenecek ve birçok veçhesini yeniden uyum içine sokacaktır.Tüm bunlar şimdiden ayrıntılarıyla "plan"lanmıştır ve Dünya kendisini tümüyle yoldan çıkarmadan ne kadar ileri gideceğini bilir.Böylece bu sizin anlayacağınız ilk göstergelerden biri olacaktır: Muazzam bir karışıklığın ortaya çıkışı ve bunu Dünya Ananın gerçekten "Gümbürdemesi" nin izlemesi. O vakte kadar birçok Deprem yaşamış olacaksınız.O vakte dek Depremler neredeyse sıradan hale gelmiş olacaklar.Ben Richter ölçeğine göre sekiz, dokuz şiddetindeki depremlerden değil, dört, beş ve altı şiddetindeki depremlerden söz ediyorum, çünki Dünya Ana bu depremlerle Değişime hazırlanıyor olacaktır.Ancak Dünyanın-Üçüncü Boyuttan Dördüncüye geçildiği ve Foton Enerjisinin Dünyayı kaplamaya başladığı-nihai Değişim pozisyonuna girdiği o ilk gün, sizler on ila onaltı saat boyunca ayakta durmakta gerçekten zorlanacaksınız.Paniğe kapılmayın! Bunu size ne kadar hatırlatsam azdır.Lütfen Paniğe kapılmayın! Eğer bu ilk saatlerde paniğe kapılmazsanız, durum yatışmaya başlayacaktır, çünki sarsıntılar ve gümbürtüler gittikçe azalıp son bulacaktır.Sonra, tezahür etmeye başlayacak olan diğer şey, ısının ve Güneş ışığının azalmasıdır.

Sonraki birkaç gün boyunca hava akşamın geç saatleri gibi görünecektir. Değişimin bu bölümünden çıkana dek çok fazla Güneş Işığı görmeyeceksiniz. O süreçte, "huşu" verici bir "uyanış" yaşanmaya başlayacaktır.Duyu- Dışı Yeteneklerinize bağlı olarak, daha önce öbür tarafa geçmiş (ölmüş) olan arkadaşlarınız veya akrabalarınız sizinle iletişim kurabilecekler. Bu sizin, çoğu kişinin, bu yaşamında deneyimlememiş olduğu bir biçimde çalışmanızı mümkün kılacaktır.Bu, son birkaç yıldır "Değişim"i bilen "Rehberler"in size "MEDİTASYON" yapmanızı tavsiye etmelerinin bir başka nedenidir.Meditasyo na verdiğim önemi vurgulamak için bu sözcük büyük harflerle yazılmıştır.

İkinci Gün,İkinci gün, giderek artan bir Karanlıkla birlikte, daha önce asla deneyimlenmemiş olan bir "soğuk" da Dünyaya nüfuz etmeye başlayacaktır.O, derin bir soğuk olacak, çünki ta içinize işleyecektir.Bu sırada siz, Karbon-Bazlı olmayan diğer varlıklarla bağlantı kuracaksınız.İşte yaşamınızı neden korkuya dayalı olarak yaşayamıyacağınızın bir başka nedeni: Siz en büyük sınavlarınızdan biri olarak görünecek bir şeyle karşılaşacaksınız.Anlamanız gereken tüm şey, onun bir "TEST" olduğudur.Sizin sadece ışığa tutunmanız gerekecektir, çünki "Beyaz Işığı" kullandığınızda, farkındalığınız en yüksek noktaya çıkacak ve "Test" ortadan kaybolacaktır.

Üçüncü gün, Üçüncü gün, Dünya Ana Foton Kuşağına tam olarak girecek ve Dördüncü Boyuta asıl "Geçiş" (Değişim) meydana gelecektir.İşte o zaman Foton Enerjisi Dünyayı saracak ve "Üç Günlük Karanlık" başlayacaktır.Foton Enerjisinin Dış Kuşağı, Üçüncü-Boyutsal Özü "süpürüp" atacak ve Dördüncü Boyutsal Enerjiyi Aktive edecek kadar çok yoğundur.Hava Karanlık olacaktır, çünki Işık Parçacıkları, Işık-sızlık (Karanlık) görünümünü yaratacak kadar yoğun olacaklardır. Bu Dış Kuşaktan geçmek yaklaşık "üç gün" alacak ve siz zifiri karanlıktaymışsınız gibi görünecektir.Yetmiş iki saat sonra uyanıp, dışarı çıkıp, "İşte bu kadar! Bu olay bitti!" demeyin.Siz o durumda dikkat etmeli ve kafanızı zamana takmamalısınız, çünki bu aldatıcı olabilir ve Enerjinin sakinleşmesinin daha da uzun zaman almasına neden olabilir. Foton Kuşağına girdiğinizde, o Güneş Işığını gerçekten karartacaktır. Bu gerçek, Saf bir Karanlık olacaktır, dostlarım, ancak, Güneşin Termik Enerjisinin bir kısmı size ulaşacaktır, böylece bir "Buzul Çağı" yaşamak zorunda kalmayacaksınız
O, bu kadar dondurucu olmayacaktır, ama havanın aşırı derecede soğuyacağını bilin (-10/-15).Buna karşın, bedeniniz, çoğu kişinin deneyimleyeceği hareketsizliği telafi etmek için "Titreşimsel" bir "Değişim" geçirecektir. O süreçte, dışarı çıkıp birşeyleri onarmaya çalışmak mantıklı olmayacaktır. Açık olup olmadığını görmek için köşedeki "Bakkala" gitmeye çalışmak mantıklı olmayacaktır. Siz açlıktan ölmeyeceksiniz; üç günde hiçkimse açlıktan ölmez.Herşeyden önce, metobolizmanız değişecek, böylece yiyeceğe ihtiyacınız olmayacaktır. Sonra ise sadece en hafif yiyecekleri yiyeceksiniz. Başlangıçta, sadece Yaradanın Bitkiler Alemi olarak getirmiş olduğu yiyecekler olacaktır.Bu Yaradanın size herzaman sağlamış olduğu besindir.Her nedense, bu noktaya dek siz onu Bilgece kullanmadınız.Şimdi (ise), Bitkileri Bilgece kullanmakla kalmayacak, ayrıca onların titreşiminin gerçek Özünü de öğreneceksiniz. Bazılarının bununla rezonansa girmelerinin biraz zaman alacağına eminim, ama çoğu kişi bu yeni besin kaynağından zevk almaya başlayacaktır. Sıcak iklimlerdeki İnsanlar bu Değişime nasıl hazırlanabilirler? On tane Battaniye satın alarak ya da soğuk-geçirmez bir oda inşaa ederek değil.Medyumum bana kendisi gençken insanların yeraltında sığınaklar inşa edip onları konserve yiyeceklerle doldurdukları nı hatırlattı.Bu, birilerinin, dev bir Bomba atma olasılığına karşı Güvenli bir yer oluşturmak için yapılmıştı.Sizi temin ederim ki dostlarım, bu kez bunların hiçbiri gerekli olmayacaktır. Foton Enerjisi Dünyanızı gerçekten kapladığında, bu olayı bütünüyle deneyimlemeleri mukadder kılınmış olanlar, Titreşimsel Beden Transferini ve Devinim Birliğini öğrenmiş olacak ve böylece onların Özleri tamamen korunacaktır. Beden Enerjisinin, herkesin bu olayı atlatmasını sağlayacağını bilin.İşte bu yüzden, kardeşlerinizi sevgiyle kucaklamanız önemli olacaktır.Siz soğuktan ölmeyeceksiniz, çünki o zamana dek, Meditasyonu ve Titreşimsel Beden Transferini (Bedenin Titreşimini yükselterek soğuğu hissetmemeyi) öğrenmiş olacaksınız.Çok olağan bir düzeyde öğrenmekte olduğunuz bu şeyler, aslında, çok uzak bir gelecekte bulunmayan bir "Zaman"a hazırlıktır. Bu Üç Günlük Zifiri Karanlığın ve soğuğun ortasında, Dünya nüfusunun çoğu kımıldayamaz hale gelecektir.Siz yavaşlayıp öyle bir hal içersine gireceksiniz ki, Üç Günlük Karanlık şimdiki zamanın hissedildiği gibi hissedilmeyecektir, dostlarım, Korkuların bir kısmı işte böyle geçersiz kılınacaktır.Siz, Foton Enerjisinin bu yoğun bölümünden geçtiğinizi hatırlamayacaksınız bile.Bir kez o başladığında ve Üç Günlük dönemin birinci gününe girdiğinizde, kendi içinizde bir kış uykusuna dalacaksınız."

BÜYÜK DEĞİŞİM-"Üç günlük Karanlık"-KIRAEL


__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Foton Kuşağı

Gizemli Konular ve Diğer Bilinmeyenler Foton Kuşağı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Foton Kuşağı Etkisi Karşımıza çıkan herhangi bir sağlam bilimsel veri yok. Tüm kaynaklarda bilimsel bir kanıtın öne sürülmediğinden bahsediliyor, zira geçerli kanıtlar da yok deniliyor. Elde olan tek şey birkaç bilim adamı ve astronomun tezlerinden ve araştırmalarından ibaret. Zaten bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Bilinmeyenler telkin cd indir izle İstanbul Diğer Bilinmeyenler nerededir kimdir Diğer Bilinmeyenler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Bilinmeyenler hipnoz Diğer Bilinmeyenler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Bilinmeyenler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Bilinmeyenler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.