Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Depresyon Dünde Kaldı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/depresyon-dunde-kaldi/)
-   -   Yaşıyorum ama yaşamak denirse (http://www.hayatimdegisti.com/forum/depresyon-dunde-kaldi/622779-yasiyorum-ama-yasamak-denirse.html)

Işıklı yol 05-04-2013 01:09 AM

Cevap: Yaşıyorum ama yaşamak denirse

Öncelikle şunu bilmeni istiyorum. Ben iki yıl terapi gördüm ve sonra hipnoterapi, sonra yine psikologlara devamlı olarak danışırım. Onlar seni anlar, bu onların uzmanlık alanı. Eğer içinden bu geliyorsa bunu yapmalısın. Ailene bunu söyleyebilirsin. Beni anlamayacağını bildiğimden ben bunu eşime söylemeden yapmıştım. Psikolog parasını denkleştirmem öyle zor oldu ki benim için, hatta bazen beş parasız kaldım. O zamanlarda ise resimlerimi satarak terapi paramı denkleştirdim. Hayat senin ve onu sen yaşayacaksın. Ne istemediğini biliyorsun peki ne istediğini. Evet biliyorum diyorsan kalk ve buna gayret et. Merak ettim gerçek adın nedir ve burcunu yazar mısın canım benim.

Işıklı yol 05-04-2013 01:12 AM

Çekirdek inanç tespiti sayfamda son olarak 2 video paylaşmıştım sen de izleyebilirsen eğer çok faydalanabilirsin.

annie hall 05-04-2013 01:17 AM

İsik abla sen de bigun kendi hikayeni paylasir misin? Hic bilmiyodum mesela resim yapip sattigini. Cok merak ettim senin umut verici kisisel gelisim yolculugunu.

Işıklı yol 05-04-2013 01:35 AM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838836)
İsik abla sen de bigun kendi hikayeni paylasir misin? Hic bilmiyodum mesela resim yapip sattigini. Cok merak ettim senin umut verici kisisel gelisim yolculugunu.

Şikayet etmek gibi gördüğümden böyle davranmışımdır. İnsanlarda huydur bu hep şikayet edip durmak. Ben hep çözüme odaklıyım. Sorunları çözmek bana keyif veriyor. Şimdilerde bunu mesleğe dönüştürmeye çalışacağım. Teşekkür ederim. İnsanlara umut olmak benim kişisel gayretim.

ac_milan_ac 06-04-2013 12:36 AM

bugünde bir arkadaşım bana '' zaten dünyaya sağladığın bi yarar yok '' dedi. geçtiğimiz günlerdede'' ölsen gitsen kimsenin haberi olmıycak ... çok boş bakıyosun '' gibi şeyler söylemişlerdi bana. bu gibi laflar beni üzüyor. bide arkadaslar ben dışarda kendim gibi davranamadıgımdan kendimi salakça gösteriyorum aslında ben böyle biri değilim ama içimdeki beni ortaya cıkaramıyorum.. insanların aklında hem salak hemde konusmayan sessiz biri olarak kalcam. arkadaslarım ilerde beni hatırlamaz bile. hatırlarlarsada sessiz konusmayan salak dayak yiyen ezik olarak hatırlayacaklar. kendimi salak olarak gösteriyorum çünkü diğer türlü bir arkadaslık edinemiyorum onlarla. öyle olunca sessiz oluyorum çünkü bir ortamda kendi fikrimi ortaya atmıyorum çekiniyorum. başkaları ne derse koyun gibi onu yapıyorum.

bazen aklıma sessiz olmak konusmamak gibi durumlarımı kabul etmek geliyor ama kabul edince kendimi iyi hissedeceksem bile insanların sessiz biriyle sıkılacağı düşüncesi gibi şeyler geliyor aklıma...geçenlerde babam bana '' sen benden daha olgunsun '' dedi. Ben cok mu ciddi biriyim acaba ya ... bu laf bile beni etkiliyor.Ciddi birimiyim ben acaba hemde bu yaslarda ... bu yaslarda insanın cıvıl cıvıl enerji saçan biri olması gerekirken... cıvıl cıvıl neşeli sosyal çekinmeyen hayattan zevk alan arkadaslarımla bir şeyler yaptıgım kendimi ve yaşamı sevdiğim bir hayatımın olması çok mu zor ? nasıl başarıcam bunu ben...

Işıklı yol 06-04-2013 12:56 AM

YA HAYY: Çok sağlıklı, güven içerisinde bir yaşam sürer. Bunun dışında 6. hissin kuvvetlenmesi, şifa veren nefese sahip olmak için ve duru görünün artması için okunur. Etrafında ışıklar, nurlar belirir. Ömrü uzun ve sağlıklı olur. Maddi manevi bolluk ve bereket içerisinde, sağlık, varlık ve huzurla yaşanır. ' Ya Hayy, Ya Kayyum' Esmaları İsmi A'zamın bir halkasıdır. Bir diğer halkası da 'Ya Latif' esmasıdır.

Günlük okunma sayısı: 324

Özel okuma:
Günde en az 18 kez tekrar edilmesi çok faydalıdır. 'Ya Hayy, Ya Kayyum' esmalarını beraberce 870 kere okumak pek çok harikulade olayın gerçekleşmesine, arzuların çok güzel bir biçimde yerine gelmesine sebep olur.

Hayy Allahın hayat sıfatıdır. Bence bunu okuyabilirsin belkide sana neşe ve canlılık verir ne dersin ?

Değişmek 06-04-2013 09:37 AM

benim yaşadıklarımın 2-3 ay gerisinden geliyosun sanki okurken kendimi görüyorum

maviinci 06-04-2013 11:08 AM

Alıntı:

ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 838875)
bugünde bir arkadaşım bana '' zaten dünyaya sağladığın bi yarar yok '' dedi. geçtiğimiz günlerdede'' ölsen gitsen kimsenin haberi olmıycak ... çok boş bakıyosun '' gibi şeyler söylemişlerdi bana. bu gibi laflar beni üzüyor. bide arkadaslar ben dışarda kendim gibi davranamadıgımdan kendimi salakça gösteriyorum aslında ben böyle biri değilim ama içimdeki beni ortaya cıkaramıyorum.. insanların aklında hem salak hemde konusmayan sessiz biri olarak kalcam. arkadaslarım ilerde beni hatırlamaz bile. hatırlarlarsada sessiz konusmayan salak dayak yiyen ezik olarak hatırlayacaklar. kendimi salak olarak gösteriyorum çünkü diğer türlü bir arkadaslık edinemiyorum onlarla. öyle olunca sessiz oluyorum çünkü bir ortamda kendi fikrimi ortaya atmıyorum çekiniyorum. başkaları ne derse koyun gibi onu yapıyorum.

bazen aklıma sessiz olmak konusmamak gibi durumlarımı kabul etmek geliyor ama kabul edince kendimi iyi hissedeceksem bile insanların sessiz biriyle sıkılacağı düşüncesi gibi şeyler geliyor aklıma...geçenlerde babam bana '' sen benden daha olgunsun '' dedi. Ben cok mu ciddi biriyim acaba ya ... bu laf bile beni etkiliyor.Ciddi birimiyim ben acaba hemde bu yaslarda ... bu yaslarda insanın cıvıl cıvıl enerji saçan biri olması gerekirken... cıvıl cıvıl neşeli sosyal çekinmeyen hayattan zevk alan arkadaslarımla bir şeyler yaptıgım kendimi ve yaşamı sevdiğim bir hayatımın olması çok mu zor ? nasıl başarıcam bunu ben...

sadece yap, kardeşim.. sadece yap. nasıl diye sormak karşına her an yeni sorular çıkarır ve hiçbir şey yapamazsın...

Işıklı yol 06-04-2013 11:36 AM

Bence başaracaksın. Hayatı sorguluyorsun, kendini.. Yol yöntem araştırıyorsun. Biliyor musun şu halinle sen yumurtasını kırıp dışarı çıkmaya çalışan bir kuş yavrusu gibisin. Biraz zorluyor seni ama olsun. Sonunda dileklerine kavuşacaksan, biraz yorulmak seni durdurmasın ve bil ki bu zorlanmalar seni çok daha güçlü kılacak. Bir kelebek kozadan çıkarken çok zahmet çekermiş fakat bu onun kanatlarının güçlenmesi için gerekliymiş. İşte bunun gibi, sende kendi hayatının kahramanı olacaksın. Ben sana inanıyorum başaracaksın956k

Işıklı yol 06-04-2013 11:39 AM

Sakın ama sakın pes etme bu hayat senin lütfen onu elinden geldiğinin en güzeliyle yaşa!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM.