Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Deja-Vu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/deja-vu/)
-   -   Rüyada olacakları görme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/deja-vu/251041-ruyada-olacaklari-gorme.html)

sem2008 27-03-2009 02:04 AM

Cevap: Rüyada olacakları görme

rüyaların genelde bilinçaltı isteklerin dışa vurumu olduğunu biliyorum ben,acaba yanılıyor muyum?aslında böyle olduğunu bir yerde okumuş olmama rağmen benim bile çıkan rüyalarım oldu ve buda beni hep şaşırtıyo ve bazende korkutuyor doğrusu!

UqUr 27-03-2009 03:15 PM

1. si rüyalarda gelecek görülebilir.
2. si çok net görülse dahi, rüya ile amel olmaz. (Yani rüyanızda gördükleriniz çok net bile olsa, onlara göre hareket etmeniz gerekmez. Ama onların ilahi bir mesaj olduğu gerçeğini de unutmamanız gerekir.
3. sü rüyalar herkesle paylaşılmaş. Nasıl yorumlanırsa öyle çıkar!
4. sü ve en önemlisi, geleceği gördüğünüz her rüya, tam olarak çıksa da, her zaman ilahi bir rüya değildir. %90 kötü bir oyundur.

İstiarede bile net rüyalar görülmediğini ve gelecekten tam olarak haber almanın pek de mümkün olmadığını unutmayınız!!!

Belgin ∞ 27-03-2009 04:19 PM

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337526)
1. si rüyalarda gelecek görülebilir.
2. si çok net görülse dahi, rüya ile amel olmaz. (Yani rüyanızda gördükleriniz çok net bile olsa, onlara göre hareket etmeniz gerekmez. Ama onların ilahi bir mesaj olduğu gerçeğini de unutmamanız gerekir.
3. sü rüyalar herkesle paylaşılmaş. Nasıl yorumlanırsa öyle çıkar!
4. sü ve en önemlisi, geleceği gördüğünüz her rüya, tam olarak çıksa da, her zaman ilahi bir rüya değildir. %90 kötü bir oyundur.

İstiarede bile net rüyalar görülmediğini ve gelecekten tam olarak haber almanın pek de mümkün olmadığını unutmayınız!!!

Tabii bunlar sizin kendinize ait düşünceler öyle değil mi? Özellikle rüyaların kötü bir oyun olduğuna dair yazdığınız cümle ya da onlara göre hareket etmeniz gerekmez dediğiniz cümle. Bu konuda ne kadar uzmansınız bilemiyorum ama bu tarz kesin kanılara vardığınız konulara mesaj yazarken kendi fikriniz olduğunu belirtmenizde fayda var diye düşünüyorum.

duygu460 05-04-2009 08:19 PM

Ya ben şunu çok merak ediyorum rüyalarda gelecek nasıl görülebilir....???
Bir açıklaması olan varsa
lütfen
cevap versin...

Saygılar

blue jaloon 05-04-2009 08:38 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337439)
Arkadaşlar, ben de rüyalarımda eskiden beri uçuyorum. Bu bende çoktandır var. Yani telkinlerle bir ilgisi yok. Önce koşuyorum koşuyorum birden uçmayı deniyorum ve çoğu keresinde oluyor. Ama uçarken yere bakarsam geri iniyorum. Bakmazda rahat olursam uçmaya devam edebiiyorum.
Şimdi sorum şu: Uçmak ne anlama geliyor acaba? Bunun benim için özel bir nedeni olabilir mi? Atakan Bey veya başka bilen arkadaşlar lütfen yorumlasınlar bunu. Şunu söylicem uçmak bu arada çok güzel bir duygu:)

ucma isini bende yapiyorum yalniz elektirik tellerine dokunup carpilicam korkusu yasiyorum hihihi birde evin sacaklarina tam inis yapamiyorum burdada korku yasiyorum ne varsa korkucak yav iste ne güzel ucuyosun uc iste takma kafaya:)))

blue jaloon 05-04-2009 08:41 PM

Alıntı:

duygu460 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 342538)
Ya ben şunu çok merak ediyorum rüyalarda gelecek nasıl görülebilir....???
Bir açıklaması olan varsa
lütfen
cevap versin...

Saygılar

rüyalarla gelicek görülmez bunu kafandan sil kardesim
ama rüya gibi hayat yasayabilirsin bu senin elinde

pelin nur 29-04-2009 03:26 PM

arkadaşlar ben rüyamda birşeylerden kaçıyorum . benim de rüyalarım genelde gerçekleşir.

hatice-42 08-09-2009 01:41 AM

wla bndede oldu buya mp3leri 4 gndr dnlıom dügece rüyamda teyzemn bebegnn oldgnu gordüm we sabah uyandgmda tlfnuma bı mj gelmiş kızımz oldu dıe ya sok oldm ya olamaz bole bsey teyzemn dogmuna daha 20gün wardı bıde.. ayyyy bu gidişle medyum olcam galbaaa;)

kinetix 11-09-2009 09:45 PM

Rüyada veya uyanıkken olacakları görme hakkında çalışan arkadaşlar varsa dikkat edilmesi gereken bir husus var. Bildiğim kadarıyla gelecek hakkında birşeyler bilirseniz dahi, bunu farkettirmemelisiniz. Durugörü yeteneğinizin olduğunu kimse bilmemeli. Eğer durugörü yeteneğinizin olduğunu insanlar farkederse bu özelliğinizi kaybedersiniz. Çok detaylı bilgim yok ama böyle olduğunu bir yerde okumuştum.

conrad_10 25-03-2011 01:25 AM

arkadaşlar konu 2 senelik ama bilmiyorum bi fikir verebilirmsniz bana...

ben futbolcuyum 20 yaşındayım ve rüyamda yarım yamalak gördüklerim mutlaka ama mutlaka karşıma çıkıyo... mesela bugünden örnek vereyim.. sanırsam 5-6 öncesnde görmüştüm bu rüyayı.. sakattım ve spor salonunda çalışıyodum üstümde mavi bi tişört altımda siyah şort vardı rüyamda ama herşey belli belirsiz.. bugüne kadar salona hiç mavi tişört siyah şort giyip gitmedim buguün öyle giyindim ve sporun ortasında elimde dumbell lar hareket yaparken bir anda gözüm aynaya takıldı ve şok oldum ben bugünü çok önce görmüştüm.. Ve sakatlığım var şuanda.. rüyamdada bunu gördüğümü belirtmiştim... acaba bu nedir bi fikir verebilecek varmı?? saygılar ben fatih..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM.