Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Deja-Vu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/deja-vu/)
-   -   Rüyada olacakları görme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/deja-vu/251041-ruyada-olacaklari-gorme.html)

duygu460 24-03-2009 06:36 PM

Rüyada olacakları görme

Merhabalar arkadaşlar bu gün çok garip bişe oldu... Dün rüya gördüm ve hatırladığım bir kaç kare vardı. Karelerin birinde bir pazar yeri çıkışında yaşlı,suratı kırışıklık ve lekelerle dolu bir köylü satıcı vardı. Hatırladığım bir karede kadının birinin çantasına çarpıyodum ve pardon diyodum ve çantanın rengi de tunç rengiydi.Bir karedede merdivenlerde aşağı inerken ayağım tökezliyodu. İster inanın ister inanmayın bunların hepsi birebir gerçekleşti .Kesinlikle de ja vu deildi.Hepsini geçtim o kadını asla unutamam.

Zaten kadını gördükten sonra kendimi kaybettim sanki biri yönlendirdi beni ve gittim çantaya çarptım sonra da tökezledim... Yalnız aradan zaman geçince inanılmaz korkmaya başladım ... Herhalde bunlarında telkinlerle ilgisi yoktur deil mi...

hayatimdegisti 24-03-2009 06:49 PM

olacakları hissetme

Telkinlerin etkilerinden bir tanesi de rüyalarda ortaya çıkan olacakları hissetmedir.Bu konu ile ilgili daha önce şu başlıkta paylaşımlar yapılmıştı.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hissetme.html

Alıntı:

duygu460 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337107)
Merhabalar arkadaşlar bu gün çok garip bişe oldu... Dün rüya gördüm ve hatırladığım bir kaç kare vardı. Karelerin birinde bir pazar yeri çıkışında yaşlı,suratı kırışıklık ve lekelerle dolu bir köylü satıcı vardı. Hatırladığım bir karede kadının birinin çantasına çarpıyodum ve pardon diyodum ve çantanın rengi de tunç rengiydi.Bir karedede merdivenlerde aşağı inerken ayağım tökezliyodu. İster inanın ister inanmayın bunların hepsi birebir gerçekleşti .Kesinlikle de ja vu deildi.Hepsini geçtim o kadını asla unutamam.

Zaten kadını gördükten sonra kendimi kaybettim sanki biri yönlendirdi beni ve gittim çantaya çarptım sonra da tökezledim... Yalnız aradan zaman geçince inanılmaz korkmaya başladım ... Herhalde bunlarında telkinlerle ilgisi yoktur deil mi...

sulara 24-03-2009 10:19 PM

Ben dün aksam kendi özel islerimle ilgili bir rüya gördüm.Rüyam cok güzel en sevdigim isi yapıyordum ve herkes gülüyrodu.Mutlu yüzler vardı cevremde.Kahkaha sesleri yükseliyordu.Ama sabah aldıgım telefonla yıkıldım.Bekledıgım ve gordugum ruyayla ılgılı isim son bulmustu.Hersey ters gitmisti.Bende telkinler ters tepmis olabılırmı

hayatimdegisti 24-03-2009 10:34 PM

Rüyada olacakları görme telkinleri dinleyen her kişide olmaz.Kişinin bu konuda zaten bir yeteneği varsa telkinler bunu açığa çıkartabilir.
Bu nedenle sizin rüyanızda gördüğünüz şeyin çıkmaması ters etki değildir.
Birde şu vardır.Telkinler ile ilgili olarak dik yürüme gibi etkilerde istatistiki olarak %60-70 gibi oranlar önemliyken bu gibi rüyada olacakları görme yeteneğinin artmasında daha düşük rakamlar kabul edilebilir.Yani %5 kişi bile olsa bu konuda aşama kaydettiğini söylüyorsa bu kabul edilebilir bir veridir.
Siz daha çok diğer etkilere bakıp öyle bir değerlendirme yapınız.actionsmile

Alıntı:

sulara Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337126)
Ben dün aksam kendi özel islerimle ilgili bir rüya gördüm.Rüyam cok güzel en sevdigim isi yapıyordum ve herkes gülüyrodu.Mutlu yüzler vardı cevremde.Kahkaha sesleri yükseliyordu.Ama sabah aldıgım telefonla yıkıldım.Bekledıgım ve gordugum ruyayla ılgılı isim son bulmustu.Hersey ters gitmisti.Bende telkinler ters tepmis olabılırmı

YESHAPPY 24-03-2009 10:50 PM

"sulara" yıkıldım dememeye çalış.Gördüğün rüya bu işten çıkmanın (özel işin ne ise) hayırlı olduğunu göstermek istemiş sana bence.Daha da hayırlı güzel günler seni bekliyor sabret. Ben bunu çıkardım rüyandanO0

sulara 24-03-2009 10:56 PM

Gercektenmi insallaah dedigin gibi olur ben cok derim yıkıldım diyee ::) yerine ne desem dusun2

Belgin ∞ 24-03-2009 11:01 PM

Alıntı:

sulara Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337136)
Gercektenmi insallaah dedigin gibi olur ben cok derim yıkıldım diyee ::) yerine ne desem dusun2

'Baştan başlıyorum' ya da 'yeni şeyler inşa ediyorum' diyebilirsin.

kinetix 26-03-2009 11:01 PM

Cevap: Rüyada olacakları görme

Arkadaşlar, ben de rüyalarımda eskiden beri uçuyorum. Bu bende çoktandır var. Yani telkinlerle bir ilgisi yok. Önce koşuyorum koşuyorum birden uçmayı deniyorum ve çoğu keresinde oluyor. Ama uçarken yere bakarsam geri iniyorum. Bakmazda rahat olursam uçmaya devam edebiiyorum.
Şimdi sorum şu: Uçmak ne anlama geliyor acaba? Bunun benim için özel bir nedeni olabilir mi? Atakan Bey veya başka bilen arkadaşlar lütfen yorumlasınlar bunu. Şunu söylicem uçmak bu arada çok güzel bir duygu:)

yas_min 26-03-2009 11:29 PM

bence sen astral seyahatina cikiyorsun...

serpil22 26-03-2009 11:33 PM

rüyada uçmak kişinin ruhsal kalitesine gelişimine işaret eder.rüyanızda uçarken neler hissettiniz?beden ve ruh durumunuz nasıldı?bunları düşünün.keyifli güzel bir hayatınızvarsa rüyalarınızda keyifli uçtuğunuzu bunun size huzur verdğini hissedebilirsiniz.uçarken düşeceğinizi hissediyor gergin ve huzursuzsanız bu uyanık yaşamda bir şeyleri kaybedeceğinize dairendişeleriniz olduğunu gösterir.
IŞIK ELÇİ nin REHBER RÜYALAR kitabından alıntıdır...

sem2008 27-03-2009 02:04 AM

rüyaların genelde bilinçaltı isteklerin dışa vurumu olduğunu biliyorum ben,acaba yanılıyor muyum?aslında böyle olduğunu bir yerde okumuş olmama rağmen benim bile çıkan rüyalarım oldu ve buda beni hep şaşırtıyo ve bazende korkutuyor doğrusu!

UqUr 27-03-2009 03:15 PM

1. si rüyalarda gelecek görülebilir.
2. si çok net görülse dahi, rüya ile amel olmaz. (Yani rüyanızda gördükleriniz çok net bile olsa, onlara göre hareket etmeniz gerekmez. Ama onların ilahi bir mesaj olduğu gerçeğini de unutmamanız gerekir.
3. sü rüyalar herkesle paylaşılmaş. Nasıl yorumlanırsa öyle çıkar!
4. sü ve en önemlisi, geleceği gördüğünüz her rüya, tam olarak çıksa da, her zaman ilahi bir rüya değildir. %90 kötü bir oyundur.

İstiarede bile net rüyalar görülmediğini ve gelecekten tam olarak haber almanın pek de mümkün olmadığını unutmayınız!!!

Belgin ∞ 27-03-2009 04:19 PM

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337526)
1. si rüyalarda gelecek görülebilir.
2. si çok net görülse dahi, rüya ile amel olmaz. (Yani rüyanızda gördükleriniz çok net bile olsa, onlara göre hareket etmeniz gerekmez. Ama onların ilahi bir mesaj olduğu gerçeğini de unutmamanız gerekir.
3. sü rüyalar herkesle paylaşılmaş. Nasıl yorumlanırsa öyle çıkar!
4. sü ve en önemlisi, geleceği gördüğünüz her rüya, tam olarak çıksa da, her zaman ilahi bir rüya değildir. %90 kötü bir oyundur.

İstiarede bile net rüyalar görülmediğini ve gelecekten tam olarak haber almanın pek de mümkün olmadığını unutmayınız!!!

Tabii bunlar sizin kendinize ait düşünceler öyle değil mi? Özellikle rüyaların kötü bir oyun olduğuna dair yazdığınız cümle ya da onlara göre hareket etmeniz gerekmez dediğiniz cümle. Bu konuda ne kadar uzmansınız bilemiyorum ama bu tarz kesin kanılara vardığınız konulara mesaj yazarken kendi fikriniz olduğunu belirtmenizde fayda var diye düşünüyorum.

duygu460 05-04-2009 08:19 PM

Ya ben şunu çok merak ediyorum rüyalarda gelecek nasıl görülebilir....???
Bir açıklaması olan varsa
lütfen
cevap versin...

Saygılar

blue jaloon 05-04-2009 08:38 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337439)
Arkadaşlar, ben de rüyalarımda eskiden beri uçuyorum. Bu bende çoktandır var. Yani telkinlerle bir ilgisi yok. Önce koşuyorum koşuyorum birden uçmayı deniyorum ve çoğu keresinde oluyor. Ama uçarken yere bakarsam geri iniyorum. Bakmazda rahat olursam uçmaya devam edebiiyorum.
Şimdi sorum şu: Uçmak ne anlama geliyor acaba? Bunun benim için özel bir nedeni olabilir mi? Atakan Bey veya başka bilen arkadaşlar lütfen yorumlasınlar bunu. Şunu söylicem uçmak bu arada çok güzel bir duygu:)

ucma isini bende yapiyorum yalniz elektirik tellerine dokunup carpilicam korkusu yasiyorum hihihi birde evin sacaklarina tam inis yapamiyorum burdada korku yasiyorum ne varsa korkucak yav iste ne güzel ucuyosun uc iste takma kafaya:)))

blue jaloon 05-04-2009 08:41 PM

Alıntı:

duygu460 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 342538)
Ya ben şunu çok merak ediyorum rüyalarda gelecek nasıl görülebilir....???
Bir açıklaması olan varsa
lütfen
cevap versin...

Saygılar

rüyalarla gelicek görülmez bunu kafandan sil kardesim
ama rüya gibi hayat yasayabilirsin bu senin elinde

pelin nur 29-04-2009 03:26 PM

arkadaşlar ben rüyamda birşeylerden kaçıyorum . benim de rüyalarım genelde gerçekleşir.

hatice-42 08-09-2009 01:41 AM

wla bndede oldu buya mp3leri 4 gndr dnlıom dügece rüyamda teyzemn bebegnn oldgnu gordüm we sabah uyandgmda tlfnuma bı mj gelmiş kızımz oldu dıe ya sok oldm ya olamaz bole bsey teyzemn dogmuna daha 20gün wardı bıde.. ayyyy bu gidişle medyum olcam galbaaa;)

kinetix 11-09-2009 09:45 PM

Rüyada veya uyanıkken olacakları görme hakkında çalışan arkadaşlar varsa dikkat edilmesi gereken bir husus var. Bildiğim kadarıyla gelecek hakkında birşeyler bilirseniz dahi, bunu farkettirmemelisiniz. Durugörü yeteneğinizin olduğunu kimse bilmemeli. Eğer durugörü yeteneğinizin olduğunu insanlar farkederse bu özelliğinizi kaybedersiniz. Çok detaylı bilgim yok ama böyle olduğunu bir yerde okumuştum.

conrad_10 25-03-2011 01:25 AM

arkadaşlar konu 2 senelik ama bilmiyorum bi fikir verebilirmsniz bana...

ben futbolcuyum 20 yaşındayım ve rüyamda yarım yamalak gördüklerim mutlaka ama mutlaka karşıma çıkıyo... mesela bugünden örnek vereyim.. sanırsam 5-6 öncesnde görmüştüm bu rüyayı.. sakattım ve spor salonunda çalışıyodum üstümde mavi bi tişört altımda siyah şort vardı rüyamda ama herşey belli belirsiz.. bugüne kadar salona hiç mavi tişört siyah şort giyip gitmedim buguün öyle giyindim ve sporun ortasında elimde dumbell lar hareket yaparken bir anda gözüm aynaya takıldı ve şok oldum ben bugünü çok önce görmüştüm.. Ve sakatlığım var şuanda.. rüyamdada bunu gördüğümü belirtmiştim... acaba bu nedir bi fikir verebilecek varmı?? saygılar ben fatih..

Mutluluk Perisii 20-05-2011 02:40 PM

bende de şöyle bir durum var geleceği görmüyorm asla haşaa ama çok uzun zamandır görüşmedğim birini rüyamda görmüşsem eğer muhakkak ya o kişiyi o gün görüyorum yada onun hakkında bir haber alıyorum

Alice in Wonderland 20-05-2011 02:58 PM

ay istemem ben rüyalarım çıkmasın. okadar karmaşık rüyalarım varki :s neredeyse hepsi kabus :s

bussraster 21-05-2011 12:32 PM

3 çeşit rüyam aynen çıkıyor.
1.si dişimle ilgili. kırılma kopma aynen kötü bir şey olarak karşıma çıkıyor.
2.si ağlarsam mutlaka ama mutlaka gerçek hayattada ağlıyorum.
3.sü su deniz göl vs... harika şeyler yaşıyorum.

senarist 21-05-2011 01:40 PM

Ben geleceği görmüyorum rüyalarımda.
Zaten başkasınında görebileceğini düşünmüyorum tabi Allah izin vermediği sürece.
En güzeli rehber rüyalarıdır.
Ben hayatımı öyle yönlendiriyorum mesela.
Geleceği görmek değilde bir şeyi merak ediyorsunuz diyelim meleklerden yardım isteyin,ederler.

Star01 03-12-2012 04:15 AM

aynı şey benim başıma geldi 1 ay öncesinde rüyamda bir bahçe görüorum o bahçedeki bütün ayrıntıları çok net hatırlıorum bahçede yaşlı bi amca güllerle ilgileniyor oğlu ölmüş ve çok üzgün olduğunu öğreniorum biraz zaman sonra acelem var diyip hemen gdiorum yanımdada genç bir çocuk var...
neyse gün gelio 1 ay sonra bir işe giriorum ve başlağımdan tam 5 ay sonra hergün yürüdüğüm yolun kenarındaki bahçeye bakıorum ve öylece kalakaldım çünkü rüyamdaki yerin aynısı ve sonrada şunu merak ediyorum acaba o yaşlı amca gerçektende varmıydı ; çünkü o genç çocuk yanımda çalışan çocuktu ve bahçe aynı bahçe ... neyse gün gelio her gün gelip giderken bakıorum bahçeye gerçekten yaşlı amcayı göreceğimi biliodum sanki ve inanılmaz ama gerçek onu gördüm:)) ürktüm resmen gidip yanına rüyamda çok etkilenip üzüldüğüm oğlunun ölümünü sorasım geldi bi an ama dedim ya yoksa öyle bişey adam kızım sen delimsin der:D... .....yani hala inanamıorum nasıl böyle bişey olduğuna..

Bunun dışında bir kere daha hiç görmediğim bir yeri rüyamda gördüm..... çiçekler güller... bir bahçe çevresinde evler... vesaire bir sürü ayrıntı... yokuş yukarı bir yol üzerindeki kurulu bahçe gibi bişey.. yani gereçkte böyle bir yer olup olmadığını bilmiorum neyse bundan 4-5 gün sonra arkadaşım bana yurt dışından gezip dolaştığı resimlerini gösterio o resimlerden biride benim gördüğüm yerdi...
Düşünüp duruorum acaba bunların bi önemi varmıydı benim hayatımda hayır gram yoktu ama gördüm işte.. yani bazen hayatta inanmak için mucizeler aramaya gerek yok aslında hiç bilmediğimiz mucizelerin içindeyiz bence...

eritroblastozis 03-12-2012 01:21 PM

Merhaba arkadaslar. ben ruyada gelecegin gorulebilecegine inaniyorum. bu inancimi olusturmama sebep olan bircok olay yasadim. ozellikle kalpten bir bag kurdugum aile ya da arkadaslarla ilgili onemli olaylarin bize ruyada gosterildigine inaniyorum. yillar once bir komsumuz vardi onu ruyamda gordum, bana kotu kotu bakiyordu oysa çok guleryuzlu bir kadindi. anneme anlattim o da bana o kisinin hasta oldugunu onu ziyaret etmemin iyi olacagini soyledi bende gittim birkac gun sonra kadincagiz yogun bakima kaldirildi ve oldu. sonradan bu olay uzerine çok dusundum acaba benim ona yapabilecegim birseymi vardi çunku hemsireyim acaba gittigi doktorla yetinmeyip baska birine goturebilseydik yasar miydi diye? yurekten sevdigim iyi otesi bir kadindi Allah rahmet eylesin.

Zakoreus 30-08-2013 06:07 PM

rüyalar gerçekleşmedi ama artık rüyaların içindeyim sanki bilgisayar oyunu ve oynuyorum ama oyununda içindeyim sanki çok zevkli pc,ps oyunları oynamama gerk kalmadı :P

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM.