| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Deja-Vu 3. Göz Açılması Gönül Gözü Yada Siz Ne Derseniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kenny Nickli Üyeden Alıntı iki haftadır suçluluk ve ego güveni dinliyorum.bende yazılan baş ağrısı,mide bulantısı,aşırı susama gibi etkilerin hiçbiri olmadı hatta başlarda bende işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım.ama şimdi gerçekten kendimi iyi hissediyorum.önceden sürekli aklıma gelen geçmişteki kötü olayları şimdi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Deja-Vu telkin cd indir izle İstanbul Deja-Vu nerededir kimdir Deja-Vu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Deja-Vu hipnoz Deja-Vu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Deja-Vu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Deja-Vu kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() telkinler herkezde aynı etkiyi göstermeyebilir..bende ilk başlarda hafif başağrıları oluşmuştu..ama ben yinede telkinlere bağlamadım..olumlu etkilerini görmek istediğim için sanırım..ama akadaşlarımızın paylaşımlarını okudukça,kendimde yaşadığım değişimlerin nedenlerini de anlamış oldum..gerçekten de hayatımdaki fazla kişilerin bir şekilde uzaklaştığını da gördüm..sebepsiz kırgınlıklar bile oldu..hatta görüşmediklerimle görüşmeye,görüştüğüm bir kaç arkadaşımla da fazla görüşmemeye başladım..ilk başlarda bir anlam veremiyor üzülüyordum..sonradan düşündüm..hayatımdan uzaklaşan kişilerin,hayatıma birşey katıp katmadıklarını..farkına varabildim..eskisi kadar görüşmediğim kişiler hayatıma çok girmemesi gereken kişilermiş..telkinler gerçekten de çok etkili..buradaki deneyimi fazla olan arkadaşlarımızın da söylediği gibi..bazılarımız dinler dinlemez etkisini görüyor..bazılarımızda daha uzun dinledikten sonra..ama sonuç aynı sonuç..aydınlığa giden yolda,bol ışıklı günler dilerim..sevgiler..
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Deja-Vu 3. Göz Açılması Gönül Gözü Yada Siz Ne Derseniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kenny Nickli Üyeden Alıntı iki haftadır suçluluk ve ego güveni dinliyorum.bende yazılan baş ağrısı,mide bulantısı,aşırı susama gibi etkilerin hiçbiri olmadı hatta başlarda bende işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım.ama şimdi gerçekten kendimi iyi hissediyorum.önceden sürekli aklıma gelen geçmişteki kötü olayları şimdi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Deja-Vu telkin cd indir izle İstanbul Deja-Vu nerededir kimdir Deja-Vu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Deja-Vu hipnoz Deja-Vu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Deja-Vu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Deja-Vu kuantum düşünce kitap haberi