Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Lütfen yardım edin :(

Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Lütfen yardım edin :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Sevgili kelebek sadece yaşını ve adını mı farklı tanıttın? Eğer öyleyse bence hiç dert ediecek bir sorun değil ki bu. İsimmiş, yaşmış... İnsanın yaşı küçük aklı olgun olabilir ya da tam tersi. İsmini de farklı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi

Lütfen yardım edin :(

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-10-2012, 07:36 PM   #16 (permalink)

Tesekkür: 4
7 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kelebek. is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lütfen yardım edin :(

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kelebek sadece yaşını ve adını mı farklı tanıttın? Eğer öyleyse bence hiç dert ediecek bir sorun değil ki bu. İsimmiş, yaşmış... İnsanın yaşı küçük aklı olgun olabilir ya da tam tersi. İsmini de farklı nedenlerle vermemiş olabilirsin. Önemli olan senin kendini nasıl karşındakine tanıttığın. Yaş ve isim çok da önemli değil. Karakterini doğru tanıttıysan o dostluklar yeteri kadar sağlam olmalı bence. Karşıdaki kişi bunu olgunlukla karşılamıyorsa o zaman onun yaptığı çocukluktur. Sıkma canını sen hatanı anlamışsın hem kendini hem de sana böyle davrananları affet. Yeniden sakince konuşmayı dene. Düzelir her şey düzelmezse de herkesin seçimine saygı duyup bir daha aynı hataları tekrarlamamak gerek.

Sevgiler.

Öncelikle yorumun icin cok tesekkur ederim ekran klavyesinden yazdıgım icin kısaca izah edeyim ben..
ben ilk tanıstıgım kisiye yasımı ve adimi buyuk diye soylemistim..
Ama o sitede uyeligimi dondurdum sonra...
daha sonra da , bi siteye daha uye oldum ama bu sefer sadece adimi degistirip soyledim..
yanii azda olsa hatama devam ettim..
daha da soylemedim ben kimseye o cesaretibulamadım ben hala..
tamam bu sefer soylicem diyorum konusunca soyleyemiyorum..
zaten kendime guvenmedigim icin oldu bunlar suanda aynen devam ediyo..
Bana bu cesareti verecek sey ne ? hala bulamadm..
Kelebek. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« imgeleme hakkında... | Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen.. »