| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Ailemle anlaşamıyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Kardeşim.. Aile yapından biraz bahseder misin Aşağıda yazacaklarımı bana sırası ile cevaplar mısın? . Bu Sorulara cevap verirken Sakin ve mumkunse tek olacağın yerde cevap vermeye çalış.. Maddi olarak ne durumdasınız? Maddi Sıkıntınız var mı? Genelde Hangi hareketlerin gözlerine ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2012
Tesekkür: 2
10 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili Kardeşim.. Aile yapından biraz bahseder misin Aşağıda yazacaklarımı bana sırası ile cevaplar mısın? . Bu Sorulara cevap verirken Sakin ve mumkunse tek olacağın yerde cevap vermeye çalış.. Maddi olarak ne durumdasınız? Maddi Sıkıntınız var mı? Genelde Hangi hareketlerin gözlerine batmakta / rahatsız etmektedir Anne Babanı? Bu durum ne zaman başladı? Nekadar süredir yaşamaktasın? ilk Başladığı zaman dönmeye çalış ve hangi sebepten dolayı başladığını hatırlama çalış? Bu olay ilk başladığında Onlara tepkin nasıl oldu? ilk etapda bunları bir cevapla, adım adım ilerleyelim inşallah.. Fakat Nefsini ön planda tutarak kendini savunacak şeyler yazmamanı istiyor ve olduğu gibi yaşananları yazmanı istiyorum Tarafsız olarak..
__________________ Ne Yapmak İstiyorsan Rabbinin Rızası Doğrultusunda yap..!! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
aile tartışması sorunlar |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Ailemle anlaşamıyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Kardeşim.. Aile yapından biraz bahseder misin Aşağıda yazacaklarımı bana sırası ile cevaplar mısın? . Bu Sorulara cevap verirken Sakin ve mumkunse tek olacağın yerde cevap vermeye çalış.. Maddi olarak ne durumdasınız? Maddi Sıkıntınız var mı? Genelde Hangi hareketlerin gözlerine ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi