![]() |
Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. Alıntı:
keısnlıkle katılıyorum...gecmış gecmıştır.ama benım sorunumda şurd abaşlıo...nasıl gecmışın gecmışte kaldıgını gorecegım?naısl bunu duşunmemezlıkten gelecegım? |
Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. kendine hakim ol bak nasil üstesinden geliyosun düsüncelerin.. |
Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. eminmisin? |
Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. evet geçmişin geçmişte kaldığını kabulnmek gerek zor ama önemli mesela ben affetme olumlamaları yaptım; bilinçaltımı çok temizlemedi yani tam olarak yeterli olmadı ama yinede etkisini gördüm... |
|
Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. Hımm rüyaları yazmak; bunu hiç düşünmemiştim tuba.. Geçmişi olumlu birşekilde hayal etmek bencede işe yarar.. Teşekkürler... :) |
Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. arkadaşlar iyi güzel şeyler yazıyorsunuz da benim şöyle bir gerçeğim var affetme--affedememe adına...affedeçeğim kişiyi düşününce ondan nefret ettiğim için seni affediyorum bağışlıyorum seni seviyorum artık özgürüz olumlamaları yapamıyorum mantıken hatalı geliyor ooo67çünkü onu sevmiyorum ki yalan söylüyormuşum gibime geliyor...dunk56neyi nerde yanlış düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim |
|
Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. Hımm; evet gördüğmüz rüyaların herkese anlatılmaması gerektiğini duymuştum; fakat bbende herkes gibi biliyordum rüya tabirlerinden öğrenildiğini.. Demek ki doğru değilmiş; haklısın bir sürü rüya tabirleri kitabları var hangisi doğru ki ozaman?.. Ayrıca çok ilgimi çeken birşey; geçrekten ilk duyduğumda çok etikilenmiştim... Mesela biz rüya ögrüyoruz ya; o rüyayı geçrekten yşaıyormuşuz; aman canım rüya işte deriz ama öyle değilmiş rüya boyutunda da olsa biz onu başka bi boyutta geçrekten yşaıyormuşuz; ve bana mantıklı da geldi doğrusu yani inanılması zor ama bizde rüya gördüğümüzde bazen deriz ya aa sanki gerçek gibiydi diye.. O yüzden doğru bence gece gördüğümü z rüyaların başka bir boyutta geçrekten yaşanması.. Belki sende biliyordun ; paylaşmak istedim... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 PM. |