Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Dayanışma hattı

Uyarılar

dua haftası..

Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı dua haftası.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öhöm öhöm, ikinci sırayı aciliyetim sebebiyle ben istemiştim önce :) Arkadaşlar, sıra güzel, liste güzel, fakat okuyanları ve buraya yazanları tesbit edip listeyi ona göre düzenlemeliyiz.. Çünkü okurum deyip sesi çıkmayan arkadaşlar var.. Tekli günlerde bitirilmesini, bilhassa bir ya da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi

dua haftası..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 01:24 AM   #51 (permalink)
 
Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: dua haftası..

Öhöm öhöm, ikinci sırayı aciliyetim sebebiyle ben istemiştim önce :)

Arkadaşlar, sıra güzel, liste güzel, fakat okuyanları ve buraya yazanları tesbit edip listeyi ona göre düzenlemeliyiz.. Çünkü okurum deyip sesi çıkmayan arkadaşlar var..

Tekli günlerde bitirilmesini, bilhassa bir ya da iki haftada bitirilmesini yanlış hatırlamıyorsam Hayreddin Karaman Hocamız da tavsiye ediyor.

Ve perşembe Sibel'inki bitince, diğerlerini cuma başlayıp cuma bitirelim inşAllah..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
"Kim Allah için korunanlardan olursa, Allah ona beklemediği yerden rızık verir. Kim Allah’a güvenirse O, ona yeter. Şüphesiz Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur."
Talak Suresi/3. Ayet
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 02:24 AM   #52 (permalink)
Teğmen
 
mendeseva19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 51
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mendeseva19 will become famous soon enoughmendeseva19 will become famous soon enough
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm canim.
400 oldu
bugün yarin carsamba 100`er defa okurum allah izin verirse
700´ü tamamlarim.
süpersin canm ya inş 700 yaparsın :D:D
__________________
Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . .
mendeseva19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 02:32 AM   #53 (permalink)
Teğmen
 
mendeseva19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 51
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mendeseva19 will become famous soon enoughmendeseva19 will become famous soon enough
Standart Cevap: dua haftası..

1. Sibel ( 544 okudu )
2. Günayss
3. Naz78
4. bayşegül
5. Ezeli_Nur
6. collinn (100 okudu )
7. maviinci
8. songulakpinar
9. blue_jaloon ( 400 okudu )
10.birtac ( 200 okudu )
11.nesira
12.ceylan84lum
13.vitamin61

hani diğerleri nerde yaaa bende varım demekle olmuyor arkdşlar, kusura bakmayın ama bana okuyanlara okucam bende diğerleri beklemesin hiç...
bu perşembeye ne kaldı okuyanlardan Allah razı olsun.. toplam = 1244 okumuş geriye 3200 kaldı..
__________________
Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . .
mendeseva19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 02:39 AM   #54 (permalink)
Teğmen
 
mendeseva19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: Tekirdağ
Mesajlar: 51
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mendeseva19 will become famous soon enoughmendeseva19 will become famous soon enough
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
beertouch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm ben bugun 100 tane daha okudum :) onu da ekleyin 200 odu okuduklarım. benim cok bilgim yok bu konuda. kendim icinde devam ediyorum. istedigimiz heryerde ve herzamanda okuyabilirmiyiz? bilgilendirirseniz sevinirim :)
dua ederken yerin ve zamanın önemi yoktur sanırım önemli olan abdestli olmak ve ben kıbleye doğru dua mı ediyorum hep.. başka bi fikrim yok açıkcası..

nette bunu buldum belki bi faydası dokunur..

DUA EDERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ
Dua, adeta Rabb’imize arz ettiğimiz bir dilekçeye benzer. Bu dilekçe ile gönlümüzü her şeyi yaratan, mutlak güç ve kudret sahibi Yaratıcı’mıza açarız.
Nasıl ki günlük hayatımızda yazdığımız dilekçelerde bazı kabul şartları istenir; aynen bunun gibi Cenab-ı Hakk’a yaptığımız dualarımızda da adab kabilinden bazı esaslar vardır. Şimdi isterseniz bunların neler olduğunu beraberce öğrenelim:


1 - Evvela abdest alıp kıbleye yöneldikten sonra ellerimizi açıp Rabb’imize “Elhamdülillahi Rabbi’l-alemin” diyerek hamd ü senada bulunmalıyız. “Elhamdülillahi Rabbi’l-alemin”, gökleri ve yeri yaratan, kalbimden geçenleri bilen, bütün isteklerimi yerine getirmeye muktedir Allahım, Sana şükürler olsun.” anlamına geliyor.

2 - Rabb’imize hamd ettikten sonra ikinci olarak Efendimiz’e (sallallâhu aleyhi ve sellem) “Esselâtü ve’s-selâmu ala rasûlina Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn” diyerek salât u selâmda bulunmalıyız. Bir Hak dostunun ifadesiyle bu, âdeta, bir kapıyı vururken, o kapının önünde duran, o kapının kilit ve anahtarlarını elinde tutan Zât’a selâm vermek gibidir. Gönülden gelerek getirilen böyle bir salat o kapının açılmasına vesile olacaktır.

3 - İstenilen şeylerin Cenâb-ı Hak tarafından kesinlikle kabul göreceğine gönülden inanarak dua etmeliyiz. Sadece ellerimizi değil gönlümüzü de açarak içten gele gele, yana yakıla yalvarmalıyız. Yaptığımız dualarımızın kabul edilmediğini düşünmemeliyiz. Nitekim duâ, eğer şartlarına uygun yapılmışsa muhakkak kabul görür. Ancak kabul ediliş keyfiyeti, bizim istediğimizin aynı olmayabilir. Bazen bizim istediğimiz, bizim için hayırlı olmadığından, bir rahmet eseri olarak Cenab-ı Hak bize, istediğimizi değil de esas istememiz gerekeni ihsân buyurur. Bazen de duâmız âhiretimiz hesabına kabul görür.

4 - Duamızı yine salât ve selâmla bitirmeliyiz. Bu şekilde yaptığımız duayı adeta iki salavat arasına alarak Cenab-ı Hakk’a takdim etmiş olacağız.

5 - Dualarımızda ısrarlı olmalıyız. Bir kere istedikten sonra olmuyor diye tekrar istememek yanlıştır. Nitekim “İnsan, ben Allah’tan istedim de bana isteğim verilmedi demediği ve istemeye devam ettiği müddetçe, istediği kendisine verilir.” hadis-i şerifi bu hakikati belgeler mahiyettedir.

6 - Duamızı bitirdikten sonra “amin” demeliyiz. Bu kelime, “Allah’ım! Yaptığım duamı kabul eyle.” anlamına gelir. Bir sahabi şöyle anlatıyor: Bir gece Rasulullah ile dışarı çıkmıştık. Dua eden bir adama rastladık. Allah Rasulü durup onu dinlemeye koyuldu. Sonra da şöyle buyurdu: “Eğer sonunu iyi bağlarsa, istediklerini hak eder.” Cemaatten birisi, “Ey Allah’ın Rasulü! Duayı nasıl bitirmesi gerekir?” diye sorar. Allah Rasulü ise “Amin kelimesi ile. Eğer böyle bitirirse, istediği kendisine verilir.” buyurur.

7 - Sadece ihtiyaç ve sıkıntı anında değil, genişlik ve rahatlık içinde bulunduğumuz zamanlarda da dua etmeliyiz. Nitekim Efendimiz bir hadislerinde, “Kim sıkıntı ve güçlük içinde bulunduğu zamanlarda duasının kabul olunmasını isterse, bolluk ve mutluluk zamanlarında çok dua etsin.” buyurarak bu hakikati dile getirmiştir. Kur’an-ı Kerim’de Allah, bize kendisine nasıl dua etmemiz gerektiğini ifade ediyor. “Allahümme” veya “Rabbena” ile başlayan bütün ayetler dua ayetleridir. Bu ayetleri okuyarak Rabb’imize dua edebiliriz. Bunun dışında dua kitaplarında “me’surât” diye geçen bizzat Efendimiz’in yaptığı duaları da yapabiliriz.

8 - Hadis-i şeriflerde duanın kabul edilmesine en elverişli vakitler olarak şu zaman dilimlerinden bahsedilir: Gecenin son üçte birlik kısmı. Farz namazların sonrası. Secde esnasında yapılan dualar. Hac veya umrede yapılan dualar. Ezan okunduğu vakit. Ezanla kamet arası. Yağmur yağdığı zaman. Kur’an hatminden sonra. Gözlerimiz iman hassasiyetiyle yaşardığı zaman. Bizi sadece Allah’ın gördüğü tenha yerler.

9 - Yine hadislerde şu kimselerin yaptığı duaların red olunmayacağı haber veriliyor: Evine dönünceye kadar hacının ve gazinin duası. İyileşinceye kadar hastanın duası. Mü’min bir kimsenin, diğer mü’min kardeşi için gıyaben yaptığı dua. İftar edinceye kadar oruçlunun duası. Adaletli devlet başkanının duası. Babanın evladına duası. Esma-i Hüsna, salih ameller, peygamberler ve diğer büyük zatlar ile tevessül edilerek yapılan dualar. Misafirin ev sahibine duası. Mazlumun duası.
__________________
Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . .
mendeseva19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 09:21 AM   #55 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 31
Tesekkür: 0
31 Mesajinıza toplam 172 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Günayss is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dua haftası..

Bende okucam ama 2 gün sonra filan özel bir durumum var ::S :S
Günayss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 11:02 AM   #56 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
Günayss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende okucam ama 2 gün sonra filan özel bir durumum var ::S :S
o dua özel durumda da okunuyo diye biliyorum.
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 11:02 AM   #57 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: dua haftası..

bende dileğimi söyleyip okusam olurmu.çok ihtiyacım var benim için önemli bikonu için.
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 04:39 PM   #58 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Bulunduğu yer: giresun
Mesajlar: 48
Tesekkür: 48
46 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
collinn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dua haftası..

başkası için okurken kendi dileğini söylememelisin. ben bugün 230 tane okudum.toplam 330 oldu yazın lütfen.
collinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 04:40 PM   #59 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Bulunduğu yer: giresun
Mesajlar: 48
Tesekkür: 48
46 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
collinn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dua haftası..

bu arada okuduğumuz salavat. özel durumda da okunour.
collinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2010, 11:37 PM   #60 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 21
Tesekkür: 6
31 Mesajinıza toplam 179 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beertouch is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dua haftası..

ben 50 tane daha okudum bu aksam :) ekleyin :)
__________________
just smile :)
beertouch isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


dua haftası..

Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı dua haftası.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öhöm öhöm, ikinci sırayı aciliyetim sebebiyle ben istemiştim önce :) Arkadaşlar, sıra güzel, liste güzel, fakat okuyanları ve buraya yazanları tesbit edip listeyi ona göre düzenlemeliyiz.. Çünkü okurum deyip sesi çıkmayan arkadaşlar var.. Tekli günlerde bitirilmesini, bilhassa bir ya da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.