![]() |
Cevap: dua haftası.. günaysscım nerelerdesin bu gün senn son günündü:((((((( |
Cevap: dua haftası.. merhaba ben bugün 50 tane okudum. dileklerinizin kabul olması dileğiyle |
Cevap: dua haftası.. ben bugün 50 tane daha okudum |
Cevap: dua haftası.. arkadasimes canım allah kabul etsin..canım çok sıkıldı ya günayys nerdesin inş...kötü bişey olmamıştır.. arkadaşlar sürekli ilgilenemeyecek olanlar lütfen bildirsinler..aksadı şimdi dua haftası:((( |
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar nerde günayss duası eksik kaldı sanırm :( 2 gündr giremiom pc yeni tamir oldu..bn şmdi bi düzeltme yapaym bakalım ne kdr eksiğimz var ona göre bitirelim ama günayss arkdşmz kendisi için okumıo sanırm hç bişi de yazmıor ki bilelim...:S |
Cevap: dua haftası.. GÜNAYSS İÇİN OKUYORUZ YANİ NURAN'DAN DOĞMA SEDA İÇİN; 1. Sibel ( 100 okudu ) 2. Günayss 3. Naz78 4. bayşegül ( 270 okudu) 5. Ezeli_Nur (180 okudu ) 6. collinn (390 okudu ) 7. maviinci 8. songulakpinar 9. blue_jaloon 10.birtac 11.nesira 12.ceylan84lum ( 850 okudu ) 13.vitamin61 (70 okudu ) 14.ezmiran botan ( 1000 okudu ) 15.pckopat (544 okudu ) 16.arkadasimes (100 okudu) sanırm şimdi düzelttim :D TOPLAM>>>>>>>>>>>3504 GERİYE KALAN>>940 |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
o yüzden özür. listeden beni cikartin söz verince yapmak lazim mendesevaya sözüm vardi yerine getirdim. yogunluktan unutabiliyorum o yüzden aksatmak istemiyorum. tsklerimi sunar iyi günler diliyorum.. t678 |
rabbim tekrarini yasatmasin. actionsmile |
Cevap: dua haftası.. 35 daha ekleyin benden:) |
|
Cevap: dua haftası.. merhaba ben 50 daha okuyabildim. umarım dileğiniz kabul olur |
Cevap: dua haftası.. Arkadaşlar günayss la konuştum, iyiydi korkmayın, yoğundur sanırım... |
Cevap: dua haftası.. bu hafta günays ın eksiklerini mi tamamlayalım ne dersiniz..... |
Cevap: dua haftası.. günayscım ben 130 okuyabildim. |
sevgiyle kalın.. ] mutluluk parfüm gibidir kendimize bulaştırmadan başkalarına veremeyiz [/B] |
Cevap: dua haftası.. 725 kaldı sanırım arkadaşlar yanlış hesaplamadıysam... |
Cevap: dua haftası.. canım ben 300 okudum hafta sonu allah kabul etsin |
Cevap: dua haftası.. ben günays için 150 daha okudum... |
Cevap: dua haftası.. merhaba cnm kalan 275 bugün saat 10 da bitiririm. sevgiyle kal. |
Cevap: dua haftası.. 50 daha okudum günayscım... |
Cevap: dua haftası.. cnm hesaplara göre dualar bitti.. sıradaki kimse başlasın.. sevgiyle kalın |
Cevap: dua haftası.. Sırada Naz78 var sanırım... |
Cevap: dua haftası.. HERKESİN HIDIRELLEZ DİLEKLERİ KABUL OLSUN... (AMİN :D ) |
Cevap: dua haftası.. Amin arkadaşım... |
Cevap: dua haftası.. naz78 nerde arkadşlar dileğini ve ismini söleseydi barii ona göre başlasak bizde.. |
Cevap: dua haftası.. merhaba arkadaşlar ,sizler nerdesiniz dağıldığınızı düşünüyorum.. bu kadar çabuk hayallerinizden vazgeçmediniz inşallah,naz78 bir an önce gelsen de başlasak olmazmı? mendeseva19 cnm sen listeyi bi daha gözden geçir istersen ,ona göre bir diğerine başlayalım.. hayaller kolay unutulacak kadar basit olmamalı. başlarsan naz78 mutluluk ve zafer seni bekliyor.. mutlu kalın |
Cevap: dua haftası.. ozmn sırada bayşegül var o yazarsa dileğini başlarız duaya.. |
Cevap: dua haftası.. naz78 için okumuyor muyuz arkadaşlar benim için başlayacaksak adım ayşegül oğlum 5 haziranda sbs sınavına girecek onun ve bütününün hayrına olacak şekilde çok güzel bir sınav geçirmesi ve istediği okula yerleşmesi için okumak istiyorum sizlerinde yardımlarıyla... |
Cevap: dua haftası.. merhaba bayşegül, önce senin duana başlaman gerekmekte ve niyetini belirtirsin , bizde okumaya başlarız,olmazmı? mutlu kal.. |
sevgi ve ışıkla.... |
Cevap: dua haftası.. merhaba arkadaşlar niyetimi yaptım başlayabiliriz ... |
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar okuyabiliyor musunuz ben 200 okuyabildim |
Cevap: dua haftası.. merhaba 100 tane okudum. devam ediyorum inş dileğiniz kabul olur |
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederimk8908 |
Cevap: dua haftası.. şükürler olsun sağlıklıyım... :) |
Cevap: dua haftası.. merhaba 135 tane daha ekleyebilirsiniz herşey gönlünüzce olsun |
Cevap: dua haftası.. merhaba bayşegül , 600 okudum.. inşallah dileğinin kabul olması temennisiyle ,mutlu kal |
Cevap: dua haftası.. merhaba arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ediyorum herkese güzel dilekleriniz için... Rabbim razı olsun hepinizden.. okuyanları şöyle bir toparladım yanlış değils daha çok eksigim var inşallah en kısa sürede tamamlayabilirim.... sevgi ve umutla ... 1. Sibel 2. Günayss 3. Naz78 4. bayşegül (550) 5. Ezeli_Nur (150) 6. collinn 7. maviinci 8. songulakpinar 9. blue_jaloon 10.birtac 11.nesira 12.ceylan84lum 13.vitamin61 ezmiran botan (600) arkadasimes (235) TOPLAM 1535 |
Cevap: dua haftası.. merhaba bayşegül ,100 daha okudum .. yaşamın tüm güzellikleri seninle olması dileğiyle .. mutlu kal |
Cevap: dua haftası.. ne kadar eksik bende okuyum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 AM. |