| ||||||||||
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi ILACI BIRAKMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bende de p.atak var. 2 yıl önce citioles kullandım kafama göre bıraktım. almayı unutup 3-4 günde bir alıyordum ve bıraktım. geçen şubatta çok şiddetli tekrarladı. 3 hafta ne birşey yiyebildim ne de uyuyabildim. seroxat 20 lik kullanmaya başladım. 3 hafta ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi
ILACI BIRAKMAK | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | bende de p.atak var. 2 yıl önce citioles kullandım kafama göre bıraktım. almayı unutup 3-4 günde bir alıyordum ve bıraktım. geçen şubatta çok şiddetli tekrarladı. 3 hafta ne birşey yiyebildim ne de uyuyabildim. seroxat 20 lik kullanmaya başladım. 3 hafta boyunca günlük yalnızca yarım saat kadar uyuyabiliyordum oda 5er dakika gibi kısa sürelerle. acilde diyazem yaptılar o bile sadece 30-35 dakika uyuttu. ama deliksiz bir uyku iyi gelmişti. seroxatı toplam 5 ay kullandım. 3 aydan sonra azaltarak bıraktım tabi doktorun tavsiyesi ile. bırakalı 2,5 ay kadar oldu. şimdi 1 aydır mide sorunu ve arada p.atak yaşıyorum. ama önceki kadar şiddetli değil arada özellikle gündüzleri içim sıkılıyor. p.atak benim midemi çok etkiliyor. 1 aydır gündüzleri pek bişey yiyemiyorum. otururken düğmesini açtığım pantolonlarımı giydiğimde şimdi sürekli çekiştiriyorum belimden düşüyor. ilacı kesince sende de tekrarlar oldumu? telkinleri dinliyormusun? ben yeniyim bu sitede henüz dinleyemedim. |
| | |
| Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi ILACI BIRAKMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bende de p.atak var. 2 yıl önce citioles kullandım kafama göre bıraktım. almayı unutup 3-4 günde bir alıyordum ve bıraktım. geçen şubatta çok şiddetli tekrarladı. 3 hafta ne birşey yiyebildim ne de uyuyabildim. seroxat 20 lik kullanmaya başladım. 3 hafta ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi