Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   dikkat 15 gün dalgalanma hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/616955-dikkat-15-gun-dalgalanma-hissi.html)

*kelebek* 24-05-2011 04:09 PM

Cevap: dikkat 15 gün dalgalanma hissi

bazen hiçbişey değişmemiş gibi hissediyorum,bu insanın tökezlemesine neden oluyor.yeniden başa sarmak gibi geliyor insana..aslında deneyimli kişilerden fikir almak çok iyi olur..sahiden direnç midir,geçecek midir,özgürleşme oluyor mu? insanın aklına takılan düşünceler oluyor..

papatyagibiyaşamak 24-05-2011 04:11 PM

Evet bencede böyle düşünceler geliyor ama bir gelişme olduğu muhakkak öyle deil mi?..

*kelebek* 24-05-2011 04:12 PM

düzeltmek istediğim çoğu şey hala sabit duruyor :S

papatyagibiyaşamak 24-05-2011 04:20 PM

:S evet çok uğraş gerektiriyor...

Alice in Wonderland 24-05-2011 04:29 PM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799255)
Midemden rahatsızım bende, acaba telkinler yüzünden mi, hiç böyle olmazdım...

bende 2 gündür yemek yiyemiyorum sadanim

papatyagibiyaşamak 24-05-2011 04:37 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799268)
bende 2 gündür yemek yiyemiyorum sadanim

Hımm, demek ki telkinlerin etkisi...

nlg 24-05-2011 04:47 PM

Alıntı:

*kelebek* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799258)
bazen hiçbişey değişmemiş gibi hissediyorum,bu insanın tökezlemesine neden oluyor.yeniden başa sarmak gibi geliyor insana..aslında deneyimli kişilerden fikir almak çok iyi olur..sahiden direnç midir,geçecek midir,özgürleşme oluyor mu? insanın aklına takılan düşünceler oluyor..

sevgili kelebek arkadaşım hışsettiklerimi sen o kadar güzel anlatmışsınki tökezlemk az bile diyebilirim eskisinden kötü oluyor her şey üstelik evet yardıma ihtiyocımız varagl34

Alice in Wonderland 24-05-2011 04:51 PM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799270)
Hımm, demek ki telkinlerin etkisi...

ama 7 ay oldu dinleyeli agl34

azraist_24 22-10-2011 10:14 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799282)
ama 7 ay oldu dinleyeli agl34

Sevgili Arkadaslarim,

Nacizane fikirlerimi sizinle paylasmak isterim. Telkinlerin yan etkileri arasinda zaman zaman istah artisi oldugu gibi istah azalmasi da gorulebilmektedir , bu tamamen kisinin metabolizmasi ile ilgili kisisel bir durumdur.

Ornegin bir arkadasim ``Sucluluk `` telkinini dinlerken aglama krizi yasadigini soylemisti, ben dinledigimde ise daha sakin bir insan haline geldim.... Her stabil olmayan durumda oldugu gibi telkinlerin etkileri kisiden kisiye degisim gostermekte...

Ayrica, bu yasamis oldugumuz etkilerin bilincaltimizin bize bir oyunu oldugunu dusunuyorum, sonuc olarak guzel birsey oluyor ki bilincaltimiz buna tepki veriyor, lutfen dinlemeyi birakmayin hatta eskiye nazaran daha cok dinlemeye calisiniz...

Mutlu Kalin,:zpzp:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM.