Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Çocuk Sağlığı > Çocuklar İçin Etkinlikler

Uyarılar

"Bir Sergiden Tablolar"

Çocuk Sağlığı ve Çocuklar İçin Etkinlikler "Bir Sergiden Tablolar" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Bir Sergiden Tablolar" Çocuklar İçin Oyunlu Klasik Müzik 8 Mart Cumartesi 2008 Saat 12:00 Ünlü Rus Besteci Mussorgsky`nin Ölümsüz Eseri BU RESİMLER KONUŞUYOR BU RESİMLER ŞARKI SÖYLÜYOR BU RESİMLER DANS EDİYOR HAYDİ ÇOCUKLAR SERGİ DİNLEMEYE Victor Hartmann resimleri çizdi. Vladimir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çocuklar İçin Etkinlikler telkin cd indir izle İstanbul Çocuklar İçin Etkinlikler nerededir kimdir Çocuklar İçin Etkinlikler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çocuklar İçin Etkinlikler hipnoz Çocuklar İçin Etkinlikler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çocuklar İçin Etkinlikler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çocuklar İçin Etkinlikler kuantum düşünce kitap haberi

"Bir Sergiden Tablolar"

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2008, 07:38 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart "Bir Sergiden Tablolar"

"Bir Sergiden Tablolar"

Çocuklar İçin Oyunlu Klasik Müzik

8 Mart Cumartesi 2008 Saat 12:00
Ünlü Rus Besteci Mussorgsky`nin Ölümsüz Eseri

BU RESİMLER KONUŞUYOR BU RESİMLER ŞARKI SÖYLÜYOR BU RESİMLER DANS EDİYOR HAYDİ ÇOCUKLAR SERGİ DİNLEMEYE

Victor Hartmann resimleri çizdi. Vladimir Stasov sergiyi düzenledi. Modest Mussorgsky sergiyi gezip müziği besteledi. Serdar Yalçın müziğin orkestrasyonunu yaptı. Yaprak Sandalcı müzikleri dinleyip masal ve şarkı sözleri yazdı. Işıl Kasapoğlu masalları okuyup bir oyun kurguladı ve yönetti. Karina Cheres kurgulanan oyunun dekor ve kostümlerini tasarladı. Çıplak Ayaklar Dans Topluluğu oyunun koreografisini yaptı ve dans etti. Nehir Çinkaya sahnede canlı resim çizdi. Semaver Kumpanya oyuncuları ve Ayla Algan masalları canlandırdı. Orkestra müziği çaldı. Koroporte hem oynadı hem dans etti hem şarkıları söyledi. Bu eser dünyada ilk kez bu şekilde sahnelendi.
Koroporte: Ömer Faruk Akkaya, Zeynep Alkan, Mayk Baruh, Dilara Baştar, Beste Su Bayramoğlu, Yunus Bayramoğlu, Viket Benzesin, Ece Bozkurt, Asya Cebecioğlu, Şebnem Cudi, Cansu Çolakoğlu, Ayşenaz Demirkol, Asya Dinç, Bilgehan Ergün, Cem Güven, İdil Kafalı, Irmak Ekin Karel, Mavisu Kasapoğlu, Su Özer, Nilüfer Özkan, Zeynep Özkaya, Deniz Pamuk, Serra Peker, Elvin Pinçe, Murat Selçuk, Canberk Sevinç, Ulya Soley, Seda Taşpınar, Ayşenaz Toptaş, Elif Tuncay, Rüzgar Turgay, Tunca Ünder, Ada Yarar.

ÜÇ ARKADAŞ

Eski zamanlardan birinde, taa 1800 lerde Rusyada yaşayan üç arkadaş vardı. Bunlardan biri müzisyen, biri ressam biri de yazardı. Bu üç arkadaşın en çok sevdikleri ülkelerinin masalları, en sevmedikleri ise ülkeyi yöneten zalim Çardı. Müzisyen olan Modest Mussorgsky (takma adı Modinka idi) varlıklı bir ailenin çocuğuydu. Ona hep peri masalları anlatan bir dadısı vardı. Küçükken annesiyle piyano çalışmıştı. Hiçbir müzik okuluna gitmemesine rağmen 9 yaşında konçerto çalabilecek kadar iyiydi piyanoda. Petersburg`da askeri okula gidip subay oldu ama müzikten hiç vaz geçmedi. Bünyesi çok zayıftı, sebebi bilinmeyen bir psikolojik rahatsızlığı vardı. Günün birinde Petersburg`dan uzak bir yere gönderilince askerliği bıraktı. Şanssızlıklar birbirini takip etti. Ailesi artık zengin değildi. O zamanlar Rusya`da besteciler Alman, Fransız ve İtalyan müziklerine hayrandılar. Hep onlar gibi müzikler yazmaya çalışıyorlardı. Mussorgsky böyle hissetmiyordu. O, kendi ülkesinin masallarından, halk müziğinden yola çıkarak besteler yapmak istiyordu. Onun gibi düşünen dört müzisyen daha vardı: Balakirev, Borodin, Cui ve Korsakov. Benzer hayalleri olan bu müzisyenlere Rus Beşleri adı verildi. Modinka aşırı duygusallığı, inanılmaz yeteneği ve palyaçoyu andıran kırmızı burnuyla Rus Beşlerinin her zaman en ilginci oldu.
Modest Mussorgsky (Modinka) 1839-1881: Ressam olan Victor Hartmann çok küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş, tanınmış bir mimar olan amcası tarafından büyütülmüştü. Güzel sanatlar akademisini bitirdikten sonra kitap resimlemeye başlamıştı, ama sadece resimle kalmıyor, hem mimari çizimler yapıyor hem de tiyatro ve balelere kostümler tasarlıyordu. İlk defa geleneksel Rus motiflerini eserlerinde kullanan ressamlardan biriydi. Mussorgsky`nin müzikle yapmaya çalıştığını Hartmann resimle yapıyordu. İkisi çok yakın arkadaş oldular. Ama ne yazık ki Hartmann çok genç yaşta (39 yaşında) aniden öldü. Bu Mussorgsky`yi çok üzdü.
Victor Hartmann 1834-1873: Yazar olan Vladimir Stasov Rusya`nın sanat hayatında çok önemli yeri olan bir eleştirmendi. Mussorgsky`nin de Hartmann`ın da eserlerini beğeniyor ve onları yazıları ile destekliyordu. Hartmann`ın ani ölümü Stasov`u da çok üzdü. Ölümünün birinci yıl dönümünde Hartmann`ın anısına bir sergi düzenledi. Sergide sanatçının 400`e yakın karakalem desen ve suluboya çalışması yer alıyordu. Sergiyi gezenlerin başında Mussorgsky vardı. Sergi çıkışında (1874), etkilendiği 10 resmi bestelemeye başladı. Bir buçuk ay sonra "Bir Sergisinden Tablolar" adlı ünlü eseri tamamlanmıştı.
Vladimir Stasov 1824-1906:

Bir Sergiden Tablolar için Ücretsiz servis saatleri aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

Taksim > İş Sanat: 11:00
İş Sanat > Taksim: Konser sonrası
Kadıköy > İş Sanat: 10:30
İş Sanat > Kadıköy: Konser sonrası

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2008, 05:47 PM   #2 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Bir Sergiden Tablolar

Bir Sergiden Tablolar

Çocuklar İçin Oyunlu Klasik Müzik Konseri
Ünlü Rus Besteci Mussorgsky'nin Ölümsüz Eseri

BİR SERGİDEN TABLOLAR

BU RESİMLER KONUŞUYOR
BU RESİMLER ŞARKI SÖYLÜYOR
BU RESİMLER DANS EDİYOR

HAYDİ, ÇOCUKLAR BU SERGİYİ DİNLEMEYE!
Victor Hartmann resimleri çizdi. Vladimir Stasov sergiyi düzenledi. Modest Mussorgsky sergiyi gezip müziği besteledi. Serdar Yalçın müziğin orkestrasyonunu yaptı. Yaprak Sandalcı müzikleri dinleyip masal ve şarkı sözleri yazdı. Işıl Kasapoğlu masalları okuyup bir oyun kurguladı ve yönetti Karina Cheres kurgulanan oyunun dekor ve kostümlerini tasarladı. Çıplak Ayaklar Dans Topluluğu oyunun koreografisini yaptı ve dans etti.

Nehir Çinkaya sahnede canlı resim çizdi. Ayla Algan anlattı, Semaver Kumpanya Oyuncuları masalları canlandırdı. Oyunlu Müzik Orkestrası müziği çaldı. Koroporte hem oynadı hem dans etti hem şarkıları söyledi.

Bu eser dünyada ilk kez bu şekilde sahnelendi.

Bir Sergiden Tablolar için Ücretsiz servis saatleri aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

Taksim > İş Sanat: 11:00
İş Sanat > Taksim: Konser sonrası

Kadıköy > İş Sanat: 10:30
İş Sanat > Kadıköy: Konser sonrası

Tarih : 17 Mayıs Cumartesi 12.00
Yer : İş Sanat Kültür Merkezi
Adres : İş Kuleleri
Levent İstanbul
Tel : 0 212 316 10 83


  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


"Bir Sergiden Tablolar"

Çocuk Sağlığı ve Çocuklar İçin Etkinlikler "Bir Sergiden Tablolar" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Bir Sergiden Tablolar" Çocuklar İçin Oyunlu Klasik Müzik 8 Mart Cumartesi 2008 Saat 12:00 Ünlü Rus Besteci Mussorgsky`nin Ölümsüz Eseri BU RESİMLER KONUŞUYOR BU RESİMLER ŞARKI SÖYLÜYOR BU RESİMLER DANS EDİYOR HAYDİ ÇOCUKLAR SERGİ DİNLEMEYE Victor Hartmann resimleri çizdi. Vladimir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çocuklar İçin Etkinlikler telkin cd indir izle İstanbul Çocuklar İçin Etkinlikler nerededir kimdir Çocuklar İçin Etkinlikler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çocuklar İçin Etkinlikler hipnoz Çocuklar İçin Etkinlikler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çocuklar İçin Etkinlikler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çocuklar İçin Etkinlikler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.