![]() |
Ynt: güzellik halleri http://www.youtube.com/watch?v=RQa_V2xXU5o http://www.youtube.com/watch?v=WG43Q...eature=related biraz gerçek biraz photoshop bazen hafif bir makyajla kendimi dünya güzeli sanırım... bu kadarını yapsam evrende benden güzeli yok diye dolanırım heralde ortalıkta girlhaha ego telkni fazla geldi haralde bu gün sevincli |
Ynt: güzellik halleri Alıntı:
bir de yeşil çay içtikten sonra kalan çay yapraklarını soğumaya bırak bununla hafif sulu şekilde göz kopresi yap... ayrıca soğuk göz maskeleri vardır.. bunlardan alıp kullan.. birde nette böyle bir bilgi buldum ama uygulama yapan birisini tanımıyorum ... fikirler güzel gibi.. 2 çay fincanı kaynar suya 2 çorba kaşığı fındık yaprağı ekleyip 15 dakika bekletin. süzüp buzdolabında soğutun. 2 parça pamuğu çaya batırıp elinizle sıkın ve göz kapaklarınızın üzerine yerleştirin. 10 dakika bekletip yüzünüzü yıkayın. bir bardak kaynatılmış rezene çayını soğutun. 2 parça pamuğu çaya batırıp göz kapaklarınıza yerleştirin ve 15 dakika bekleyin. sevgiler |
Ynt: güzellik halleri teşekkür ederim shamanicciğim..çok güzel bilgiler..bende durucumun sorusunu şimdi gördüm..defterimi alıp geldim hemencecik yazayım bakalım bu güzel bilgileri.. smiliyface göz altı şişlikleri için 1 çaykaşığı türk kahvesini,,yumurtanın akıyla çırpıp göz altlarında bir müddet bekletilmesi çok iyi gelir..benim sıkça yaptığım birşey..birde kendim denemeden bir başkasına önermeyi sevmediğim için..genelde denediklerimi ve iyi sonuç aldıklarımı yazmaya gayret edicem..gözaltı şişlerime en iyi geleni buydu..sevgilerimle.. |
Ynt: güzellik halleri önce bizi tuzladı şimdi de mayaladı diyeceksiniz ama..bence deneyin farkı görün.. art56art56 cildi gerdirmek ve kırışıklar için işte size bir sır daha... thumbsanim bir yaş maya ve mayanın büyüklüğünde süt kaba konarak karıştırılır..cilde sürülür 20 dak. bekletilip ılık suyla yıkanır..işte bu kadaaaar...hadi gerdirin kendinizi..ardından nemlendiricinizi sürmeyi unutmayın ama... derty |
Ynt: güzellik halleri Bilgiler için sağol suzzy peki ela gözleree hangi renk far yakışır ela göz ve beyaz ten? Alıntı:
|
Ynt: güzellik halleri buda siyah noktalar için.. 1 kaşık yoğurt ve yarımlimon suyu..karıştırın ve cildinizde 15 dak..bekletip ılık suyla yıkayın...hem zamanla noktalar gidiyor..hemde cildinizde ışıltının farkına varıyorsunuz..nasıl ama wave |
Ynt: güzellik halleri Sevgili shamanic çok sağol rezeneyi deniyecem patates dilimlerini duyup yapmıştım sanırım sürekli yapmadığım için işe yaramadı.Rezene dedin aklıma geldi bugün tv de bir estetisyen rezene maskesi verdi ama yetişemedim.Rezene yüz metobolizmasını hızlandırıyormuş yumurtanın akı da yüzümüz de ki sarkmaları topluyormuş. Alıntı:
|
Ynt: güzellik halleri çok teşekkür ederim hülyacım sağol bunuda deniyecem Alıntı:
|
Alıntı:
|
meraba durucuğum ....haklısın canım ela yı atlamışım.... genellikle ela gözlere uçuk tonlar öneririz....çünkü açık renkli göz sınıfına girdiği için koyu renkler çarpıcı olabilir.... açık kahve,taba renkleri,uçuk hardal tonları ve yeşille toprak tonlarını birleştirebilirsin... ama ela ya göz makyajı da müthiş oluyor canım.... smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM. |