Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Cilt Deri ile Oynama Koparma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cilt-deri-ile-oynama-koparma/)
-   -   Tırnak kenarındaki etleer çok lezzetli galiba :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cilt-deri-ile-oynama-koparma/616596-tirnak-kenarindaki-etleer-cok-lezzetli-galiba-d.html)

PassifLora 25-11-2010 07:51 PM

Tırnak kenarındaki etleer çok lezzetli galiba :D
 
Millet benim bir sorunum var daha doğrusu bir çok... tırnak kenarımdaki derileri koparmayı yemeyi çok seviyorum yaralarının görüntüleri cidden beni rahatsız ediyor stres topu deniyorum fakat yerini tutmuyor ...

pztf_life 25-11-2010 08:22 PM

Cevap: Tırnak kenarındaki etleer çok lezzetli galiba :D
 
Bir anlaşma yap kendinle onları yemeye başladığın zaman kendine söz ver o an başka şeyle meşgul ol ne biliyim şöyle diyebilirsin mesela ' Evrene ve kendime söz veriyorum ki yemeye başladığım an hemen yemeyi kesip şarkı söylemeye başlıcam' gibi aklıma bu geldi şimdilik :)))))))))

Perfinya 26-11-2010 06:55 PM

Cevap: Tırnak kenarındaki etleer çok lezzetli galiba :D
 
Bu problem bende de var. Hiç tırnak yeme alışkanlığım yoktur çok şükür. Fakat tırnaklarımın kenarındaki etleri koparmaya bayılıyorum. Yemiyorum. Dişimle koparıp atıyorum. Tırnak kenarımda duran biçimsiz etler beni de çok rahatsız ediyor.
4897

planner 26-11-2010 06:59 PM

Cevap: Tırnak kenarındaki etleer çok lezzetli galiba :D
 
Bir ara bende de vardı. Ellerimi insanların görmesini dahi istemiyorumdum. Ama nasıl oldu da bıraktım hatırlamıyorum. O zaman düşüncelerim çok darmadağınıktı, bir kaç aydır daha sistemliyim. :) Bilmiyorum mutlaka alakası vardır.

Sevgiler.

Neptün 26-11-2010 07:11 PM

Cevap: Tırnak kenarındaki etleer çok lezzetli galiba :D
 
Bilmiyorum etkili olur mu ama bir arkadaşım sadece ego ve suçluluk dinleyerek tırnak yeme alışkanlığından kurtuldu. Üstelik herhangi bir çaba sarf etmeden. Çok küçük yaşlarından bu yana tırnak yiyormuş. Ve tırnak yemeyi 35 yaşında, telkinler sonrası bıraktı.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.