| ||||||||||
|
Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor. |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aile dizimi yaptırdım arkadaşlar. Aile dizimini yapan ve yönlendiren kişinin tecrübesi çok önemli, bu bakımdan düşünen arkadaşlar araştırmasını iyi yapsın. Aile diziminde enteresan bir enerji alanı oluşuyor ve dizimde bulunanlar inanılmaz hisler yaşayabiliyor. Siz de kendinizi dışarıdan bir gözle seyretme ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #33 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2017
Tesekkür: 50
27 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aile dizimi yaptırdım arkadaşlar. Aile dizimini yapan ve yönlendiren kişinin tecrübesi çok önemli, bu bakımdan düşünen arkadaşlar araştırmasını iyi yapsın. Aile diziminde enteresan bir enerji alanı oluşuyor ve dizimde bulunanlar inanılmaz hisler yaşayabiliyor. Siz de kendinizi dışarıdan bir gözle seyretme fırsatı bulabiliyorsunuz. Bu bakımdan gerçekten de çok faydalı olabilecek bir terapi çalışması. Orada da çok enteresan şeyler yaşadım ancak mahremiyet gereği ve etik olarak burada paylaşmam mümkün değil. Sizlerin merak ettiği kadar site yöneticileri de merak etse ve çözüm bulmaya çalışsalar ne iyi olurdu. Neticede telkinlerden negatif etkilenen biri var bu etkiyi ortadan kaldırmak adına bir site sahipleri tarafından bir çaba yok ne yazıkki. Üstelik bu işten de para kazanıyorsunuz işte ben buna pek anlam veremiyorum. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aile dizimi yaptırdım arkadaşlar. Aile dizimini yapan ve yönlendiren kişinin tecrübesi çok önemli, bu bakımdan düşünen arkadaşlar araştırmasını iyi yapsın. Aile diziminde enteresan bir enerji alanı oluşuyor ve dizimde bulunanlar inanılmaz hisler yaşayabiliyor. Siz de kendinizi dışarıdan bir gözle seyretme ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi