Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Çekirdek İnanç Bulma

Uyarılar

Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor.

Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hayırlı olsun öncelikle.Cevap yazamıyorum kusura bakmakyın şehir dışında eğitimdeyim ve misafirhanenin interneti berbat.Benim saç kurutma makinesi (6 yaşında ki lap top um kendisi) daha berbat. Neyse işin açıkcası pek çok farklı terapi yöntemi var çoğunlukla Freud'un araştırmalarını baz alıyor.Belki en ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi

Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

Like Tree4Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-10-2016, 02:53 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

Hayırlı olsun öncelikle.Cevap yazamıyorum kusura bakmakyın şehir dışında eğitimdeyim ve misafirhanenin interneti berbat.Benim saç kurutma makinesi (6 yaşında ki lap top um kendisi) daha berbat.

Neyse işin açıkcası pek çok farklı terapi yöntemi var çoğunlukla Freud'un araştırmalarını baz alıyor.Belki en doğru teoriler değil ama işe yarıyor.

Mazlow'un bir hiyerarşisi vardır.İnsan barınma ve açlık gibi temel ihtiyaçlarını giderdikten sonra aradığı ilk şey güven duygusu ya da güvenliktir.Pek çoğumuz aslında bu moddayız.Güvenlik ve güç arıyoruz.Farklı yöntemlerimiz var.Evrimsel psikolojiyi vs araya sokuyor kimselerde aynı yere çıkıyor.0-6 yaş arasında hatırlamadığımız pek çok olay ve travma yaşıyoruz.Bunlar da bizi şekillendiriyor.

Cinsel kimliğimiz oluşuyor.Sorun bu noktada her çocuğu annenin yetiştirmesi babanın seyretmesi.Bu noktada kız çocuklar (bunun neden böyle olduğunu biliyorum ama anlatması uzun sürer ) babaya yanaşıyor ve ecenebilerin babasının kızı dediği şey oluyor.Kız çoğunlukla güven duygusunu babasından alıyor bu da çocuk da aslında kimlik çatışmaları yaratıyor.Kadın kimliğini tam olarak kabullenemiyor.Erkeler için sonuç daha kötü oluyor güven duygusunu ya anneden alıyor ya da hiç alamıyor.Bu nedenle ego sağlıklı gelişmiyor.Sosyal fobiler böyle oluşuyor hatta eşcinselliğe kadar giden bir yolu var bunun.Şartları var elbette baba oğul ilişkisi çok sağlam olmasa da aslında güveni babadan alabilir çocuk.Baba pasif (aslında olmayan baba ) veya aşırı baskıcı otoriter olunca çocuk o güven duygusunu hiç hissdemiyor.

Güven ve irade aslında ego denilen şey.Ego bencillik değildir.Gelişmediği zaman insanlar bunu farklı şekillerde kapatmaya çalışır.Asker olurlar mesela (özellikle bayan askerlerde bu selamlatma muhabbeti fazladır) kendilerini selamlatmak isterler , botlarını askere boyatırlar , güçlü olduklarını göstermek için ezerler insanları ama aslında poserdırlar (güçlü olmadıklarını bilirler).Vücut geliştirme ya da boks gibi sporlar yaparlar (kimileri gerçekten bu noktada o özgüveni kazanabilirler.Spor mücadele ruhu verir.Başarma azmi verir.Kimileri hocasını babası yerine koyar mesela )Sevmiyor sevmiyorda ki esas çocuk mesela anne yok baba sevgisiz ve ilgisiz.Kimileri okul kabadayısı olur korkunun onlara güven vereceğini düşünür.Örnekleri çoğaltabilirim.

Kurumum iyi eğitimci olabileceğimi düşünmüş ki beni eğiticilerin eğitimi diye bir eğitime gönderdi.Hocalarımızın hepsi eğitim fakültesinden.Eğitim ( bunları okur ve araştırırken ) bana çok fayda sağladı.Yetişkin eğitiminin temelinde güven vardır.Eğitici eğitilen ilişikisi güven üzerine kuramazsanız.Eğitilen sizden bir şey alamaz.

Hepimiz güven arıyoruz hayatta.

Bunların çoğunu terapistimden öğrendim.Terapistimin önerdiği bir kitap var en iyi terapistim ben isimli (Dr. Cem Keçe yazarı) öneririm.

Terapinin işe yaraması için önyargı olmaması lazım.O güven guygusu oluşmalı en azından yapacağım ve iyi olacağım düşüncesi (bende vardı telkinlerin sonucu muhtemelen) olmadan sadece bir içini boşaltma süreci oluyor.Kimi insanlarda her şeyini bastıran insanlarda bu da etkili olabiliyor.O bastırılan duygular ortaya çıkıyor.Terapi aslında son dönemde yaşam koçluğuna dönmüş durumda.Sadece konuşulmuyor aslında sizi size çözdürüyor.Neyse ama maalesef ülkemizde sgk karşılamadaığı için çok pahalı oluyor.Ücretsiz olanlar da ise nitelik az oluyor.

Psikiyatrist ise maalesef ücretsiz olsa da işe yaramıyor.Şöyle şöyle diyince hemen anti depresanı basıyor ama o neden ortadan kalkmıyor.

Benim en büyük sıkıntım kafamı taş gibi etmesi ve zor uyanmam.Hak edene hak ettiğini verme işi bende terapiden sonra oluştu.

Anlatıldığı gibi dinlerseniz bir adım ilerleyeceğinizi düşünüyorum ama ego yeterince gelişmeden etkiler biraz sınırlı kalabilir.Çekirdek inanç beni bir noktaya taşıdı ve bazı dirençlerimi kırdı ama her şey bitmedi.Şimdi tekrar ego güçlendirici dinlemeye başladım.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2016, 02:57 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

Cümle telkin dinlerken benim en büyük sıkıntım şeklinde ...
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2016, 06:44 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

teşekkürler anlattıklarınız için..

benim cekirdek inanc calışması yaptırmamanın nedeni,,hayatımdaki kısır döngüleri ve hep aynı tekrarlardı..benim farklı şekillerde ama hep aynı sorunlarla boguşmamdı..iş bulmak,ev bulmak ,kalıcak yer düşünmek,erkeklerle bir türlü ilerlemeyen ilişkiler.vs.vs.
bu nedenle degişimin olup olmadıgını görmem için zaman lazım.

şimdilik bir süre ara vermek istemem de, depresif ve öfkeli bir tutuma bürünmem..yeni işimde kendiminde cözemedigim bir kişiyle ilk günlerimi harcamak istemiyorum. belki bir ay sonra filan ,tekrar en baştan alıp anlatıldıgı şekilde dinlerim..

Sonuc olarak ,cekirdek inanc calışması yaptırmayı ben herkese tavsiye ediyorum..terapiden psikologdan daha yararlı bence..daha sonuc odaklı..
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2016, 08:42 PM   #14 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

bütün telkinlerim 2 saatte bitiyor..yani hergun 1 tur bile dinlesem iyidir. 3 tur yapabilirsem aksamları gece uyurken 6 saat dinlemil olurum..

1.sete baslayayım dedim . 10 gun*6-8 onerildigine göre 60-80 saat dinlemem gerek diye takip yapıcam.

anne baba destegini dinlerken belli kesimlerde cok aglamaklı hüzünlü oluyorum..yeni farkettim
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2017, 03:52 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

hayatımdaki kısır donguler basladı gene.saglıgım sebebiyle isten ayrıldım..bir ayı gecti.

telkinlerimi yeniden dinlemeye basladım..turdayım..pek bi etkisi olmuyor gibi..sinirlilik agresilik vs..gecen seer daha net hissetmitim olan biten degiimi..aradan nerdeyse 1 sene gecti. 4 tur dinleyememitim..en bastan basladım yine.içerikleri konusunda da Atakan bey soruma cevap gonderdi.
simdilik sadece ruyalarımda desigiklik var..issiz kalmayı pek kaama takmıyorum gıbı ama canım sıkkın..hersey iyi giderken yine tepetaklak oldum..hayatım boyle gecti zaten..bakalım 2.turdayım bu dea daha basarılı olucak mı cekirdek telkinlerle hayatım...yılmadan dinliycem..
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2017, 05:03 PM   #16 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2017
Mesajlar: 15
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bilaltr is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

telkinler hiç bi işe yaramıo bence..tamamen placebo etkisi yarıyo diyenler...
yarasaydı sigarayı bırakırdım..ayrıca bu hayatta iki sorun var..biri para diğeri seks..yok kendine güven, yok uykusuzluk, yok bilmemne bunlar dolaylı sorunlar..niye bu iki başlıkla ilgili ücretsiz telkin yokki..çekirdek inanç ve kollektif bilinçaltımız bu iki kavram üzerine kurulu bence..ama tamamen ticari olduğu için 5-6 tane gereksiz ücretsiz telkinlerle göz boyama var..ha diyeceksin kimse sana zorla dinle veya telkin satın al demio..işte bizdeki de umut be, o kadar bitmişizki nerelerden medet umuyoz
bilaltr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2017, 05:41 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

belki önerilen sekilde dinlemediginiz icin yarar görmemişsinizdir.
ego guven ve sucluluk onleyiciyi dinleyip ardından depresyon dunde kaldı telkini ekleyin bu üclüyü bir süre dinleyin bence.
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2017, 06:00 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

2. turun sonuna geldim..
asırı uyuyorum..ruyalarımı hatırlamaz oldum. birkac gun once moralim cok bozuktu..gecmise takılıp duruyodum..bu gecti ama uyku cok fazla..
bakalım 4 tur tamamlanınca. neler degisecek
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2017, 05:40 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

Aşırı uyuma yada ağır uyku etkisi bazı insanlarda (ben de dahil ) görülebiliyor.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2017, 07:11 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

3 tur bitti ara vermek zorunda kaldım.
o kadar gecmise takılıp kendimi suclamaya basladımki...durup durup agladıgım bile oldu.bir cesit depresyon geciriyorum..neden telkinler bende bu sekilde etki gösterdi acaba..unuttugum bir sürü sey kafamda yeniden canlandı. bunlar hep 3. turda oldu..
bende belli bir süre ara verdim.. 4. tura sonra gecicem..
anlamıyorum neden böyle.
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hayırlı olsun öncelikle.Cevap yazamıyorum kusura bakmakyın şehir dışında eğitimdeyim ve misafirhanenin interneti berbat.Benim saç kurutma makinesi (6 yaşında ki lap top um kendisi) daha berbat. Neyse işin açıkcası pek çok farklı terapi yöntemi var çoğunlukla Freud'un araştırmalarını baz alıyor.Belki en ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.