| ||||||||||
|
Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor. |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Çekirdek İnancı Biz Neden Bulamıyoruz_? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: gobbo Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar merhaba son zamanlarda kendi kişisel gelişimim için bir çok kitap okuyorum ve forum sayesinde bir sürü bilgiye erişmeye çalışıyorum. Okuduğum bir çok kaynakta değişimi gerçekleştirebilmek için çekirdek inancımızı yada biliçaltı temiliğimizi yapmamız gerektiği konusunda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) | |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
tabiki hayatınızdaki tekrar eden durumları farkederek çekirdek iannacınızı kendiniz bulablirsiniz..zaten bulabilenlerde çekirdek inanç diye birşey kalmıyor ve hayatlarını tekerrür eden sorunları olmadan geçiriyorlar..bulabiliyorsan bul..ama çekirdek inanç çok küçük yaşlarda oluştuğu için hatırlamamız biraz zor o yüzden hipnoz kullanılır..o yüzden uzman yardımına ihtiyaç duyuluyor..en son bir çekirdek inanç sorunu dinledim sizinle paylaşmak isterim.. sorunn..kedi görünce üşeyen bir kadın.. çekirdek inancı ..3 yaşındayken pencere açık kalıyor içeri kedi giriyor kediyle ilk kez karşılaşan çocuk kendisinin kedi yüzünden üşüdüğünü sanıyor.. bu inancını uzman yardımı olmadan çözemezdi bence..çünkü böyle bir olayı çalışma esnasında hatırlıyor..daha önce böyle bir olayın olduğundan haberi bile yok.. tabiki bulabildiğimiz kadar buluruz..ve temizleriz..ama belkide uzmanlar kendi inançlarını bulmada bile yardım almışlardır..çünkü dışardan bakmak bütünü görmeyi sağlar..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Çekirdek İnancı Biz Neden Bulamıyoruz_? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: gobbo Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar merhaba son zamanlarda kendi kişisel gelişimim için bir çok kitap okuyorum ve forum sayesinde bir sürü bilgiye erişmeye çalışıyorum. Okuduğum bir çok kaynakta değişimi gerçekleştirebilmek için çekirdek inancımızı yada biliçaltı temiliğimizi yapmamız gerektiği konusunda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi