| ||||||||||
|
Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor. |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Sizce sorunum??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Estrfrllah,bu soruyu görünce yine kendime itiraf etmediğim bişey oldugunu düşündüm.Açıkcası tek başıma sinemaya,tiyatroya,alışverişe falan gitmem,(ufak tefek şeyler hariç)hatta acaba sosyal fobim mi var diye düşündüm telkin indirdim dinledim bi süre.Bunları yaparken ya arkadaş(lar)ım olur yanımda ya annem.Tek başıma bişey yapmayı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 8
7 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Estrfrllah,bu soruyu görünce yine kendime itiraf etmediğim bişey oldugunu düşündüm.Açıkcası tek başıma sinemaya,tiyatroya,alışverişe falan gitmem,(ufak tefek şeyler hariç)hatta acaba sosyal fobim mi var diye düşündüm telkin indirdim dinledim bi süre.Bunları yaparken ya arkadaş(lar)ım olur yanımda ya annem.Tek başıma bişey yapmayı sevmiyorum dedim hep,sanırım yalan söylemişim kendime.Şu an bunları yazmak öyle zor geliyo ki bana,birbirimizi tanımadıgımız halde.Bir de annemle arkadaş gibiyiz,heryere genelde birlikte gideriz alışveriz gezme vs,hadi şuraya gidelim dediğinde ayrı gezelim yeter diyemiyorum,sadece bazen ima ediyorum,kırmadan canım istemiyo diyorum gitmiyorum ama sonra da annesi olmayıp anneleriyle gezmek isteyen insanları düşününce suçluluk hissediyorum.Anneme mi bağımlıyım,yalnız kalmaktan mı korkuyorum bilmiyorum.Herşeyimi anlatırım konuşuruz ama bazen de acaba sınırları mı koyamadım diyorum. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Sizce sorunum??? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Estrfrllah,bu soruyu görünce yine kendime itiraf etmediğim bişey oldugunu düşündüm.Açıkcası tek başıma sinemaya,tiyatroya,alışverişe falan gitmem,(ufak tefek şeyler hariç)hatta acaba sosyal fobim mi var diye düşündüm telkin indirdim dinledim bi süre.Bunları yaparken ya arkadaş(lar)ım olur yanımda ya annem.Tek başıma bişey yapmayı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi