Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2011, 09:18 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sizce sorunum???

Alıntı:
sewgim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim,''Dolayısıyla yaşadığınız hayatı şuanınızı güvenli gördüğünüz için bunu koruma iç güdüsüyle hareket ediyor ve gelişmekten korkuyor olabilirsiniz. Çünkü gelecek belirsiz insanları tanımıyoruz ve ne olacağınıne yaşayacağımızı hiçbirimiz bilemiyoruz. Bazı noktalarda kendime benzettim anlattıklarınızı. Benim çekirdek inancım büyümek ve gelişmekten korkmaktı. Sizinki de budur diyemem ama yazdıklarınızdan yola çıkarak en azından buna benzer bir çekirdek inancınız olabileceğini düşünüyorum.'' demişsiniz.Büyük ihtimalle haklısınız ama ben bunu kendime itiraf edemiyorum herhalde ya da etmek istemiyorum.Güvendeyim böyle,büyümeyi reddediyorum galiba iyiyim ya böyle...Peki ama bunun için olumlama mı yapmam gerek?Yapacağım olumlamalar korkuyla mı güvenle mi ilgili olmalı daha çok?
Soruya soruyla karşılık vermek gibi olacak kusura bakmayın bunun için ama yalnızlık hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Tek başınıza bir şeyler yapmakla ilgili... Yalnız başına dışarı çıkmak, bir sinema ya da tiyatroya vs. gitmekle ya da tek başınıza başka sosyal faaliyetlere katılmakla alakalı olarak nasıl hareket edersiniz?
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla