Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

nazendem 28-02-2011 05:32 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Zerynthiacım sen buldurdun mu çekirdek inancını ? :)

Işıldayan Safir 28-02-2011 05:57 PM

Geçen sene yapmıştı Abdullah abi bana sağolsun. :zpzp:

Hepinizden önce bana yaptı. nihahahahaaha :DDD khkh56

Bu ara yine konuşucaz bu konu hakkında inşallah. Telkinle filan desteklemek istiyorum. :zpzp:

sarıgül 07-03-2011 12:09 PM

Çok farklı bir deneyim.
Ben ilk defa kendim hakkında ilginç, bir o kadarda doğru şeyler duydum.
Kesinlikle deneyin derim.
Abdullah Beye ve Atakan Beye böyle bir vesile oluşturdukları için kuçak dolusu teşekkürler.
Heyecanla telkinleri bekliyorum.............

huzurun kokusu 07-03-2011 01:24 PM

kitap ne zaman çıkıyor acaba ?

YESHAPPY 07-03-2011 11:42 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788547)
[FONT=Tahoma]

Telefonla Çekirdek İnanç Bulma ortalama 30-40 dakikadır ücreti 75 tl dir.
Bu olumlamaların subliminal ritmotrans haline getirilimesi 75 tl dir.

Çekirdek İnaç Çalışması Yaptırmak isterseniz:0539 559 64 22 den ulaşabilirsiniz.

Bende deneyimlemeliyim muhakkak. Umarım faydasını görürüm.
Yalnız gitti gidiyorda fiyat farklı. Net bir fiyat alabilirsem memnun olurum.Bir de niçin yüzyüze değilde telefonda? Böyle bir görüşmeyi yüzyüze yapmak daha iyi olur gibi geliyor bana.İnsanların yüz ifadelerini görmek isterim konuşurken.

arca 08-03-2011 12:19 AM

Sanırım uzakta olanlar için telefonla yapılıyor yani zorunluluğu yok. Eğer istersen yüzyüze de yapabilirsin YESHAPPY.....

hayatimdegisti 08-03-2011 01:08 AM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792398)
Bende deneyimlemeliyim muhakkak. Umarım faydasını görürüm.
Yalnız gitti gidiyorda fiyat farklı. Net bir fiyat alabilirsem memnun olurum.Bir de niçin yüzyüze değilde telefonda? Böyle bir görüşmeyi yüzyüze yapmak daha iyi olur gibi geliyor bana.İnsanların yüz ifadelerini görmek isterim konuşurken.

Gitti gidiyor komisyon aldiği için bunun bir kısmı yansitilmakta..
Telefonla yapilan çalişmada kişiler daha rahat ifade ediyorlar kendilerini.
Bu çalışmaları gerek yurt içinde gerek yurtdışında oldukça yüksek ücretlerle bireysel yaptiranlar tekrar yaptirdi.Abdullah bey'in yaptiği çalişmanin çok daha verimli olduğunu söylediler.
Telefonla yapılan çalışmanın bu kadar verimli olmasını bizde beklemiyorduk ancak oldukça iyi verim aliniyor.
Eğer yapan kişi deneyimliyse Abdullah bey gibi şimdiye kadar bine yakın kişi ile çalıştıysa zaten net bir şekilde telefondan da tespit edebiliyor çekirdek inancınızı.

YESHAPPY 08-03-2011 12:45 PM

Cevaplar için teşekkür ederim.

jaimemiamor 21-03-2011 07:09 PM

Herkese merhaba;
Ben de çekirdek inanç çalışması yaptırmak istiyorum beni engelleyen bişey var ama ne bir türlü bulamadım çok aradım ama bulamadım.Atakan Bey iletişim formu doldurup gönderdim ama henüz bir cevap alamadım havaleyihangi hesaba yapacağız veya kredi kartıyla tek çekim ödemede olur ben bir an önce çekirdek inancımı bulmak ve iyileşmek istiyorum.Cevabınızı bekliyorum.

Işıldayan Safir 21-03-2011 07:36 PM

Sevgili jaimemiamor,

Atakan bey ile telefonla iletişim kurarsanız çok daha hızlı yanıt alırsınız. Bu sıralar yoğun çünkü. Mailinizi görememiş olabilir. Kendisine 05395596422 numaralı telefondan ulaşabilir, ayrıntılı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 AM.