![]() |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Alıntı:
Geceleri sürekli aynı rüyaya yakın rüya görüyorum. Hep aynı konuda ve gece uyurken uykumda bunun çekirdek inancımın olduğunun bilincindeyim. Hah işte çekirdek inancım buymuş diyerek uyanıyorum sürekli, ama gözlerimi açar açmaz gördüğüm rüyayı unutuveriyorum. Hatırlamıyorum... Ne yapabilirim sizce?agl34agl34agl34 |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Bunun için yapılan özel çalışmalar var. En kısa zamanda böyle bir çalışmaya katılmak istiyorum ben de :) |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç çok güzel bir paylaşım. teşekkürler. çekirdek inancımıda bulmanın zamanı geldi demekki. sevgilerimle. |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç harika paylaşım için teşekkürler,farkındalık çok önemli,çekirdek inancımı aramaya başladım bende::) |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Çekirdek inanç nedir anlayamadım ben. Bizi hayata bağlayan şey midir? Yoksa bizi hayattan soğutan şey mi? Nasıl bulacağız peki... |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç seni bağlayan/ seni soğutan her ikiside olabilir bir nedenden dolayı yapmadıgın yapamadıgın olumlu davranışların yada yaptıgın yada yapmak istemediğin halde hayatında gerçekleştirdiğin olumsuz davranışların altında yatan ana düşünce, bir nevi bütün bu olaylar zincirinin başlangıç noktası çekirdek inançtır (bence, yani bu benim tanımım). örnek vermek gerekirse: bir işte bir türlü tutunamayan birinin geçmişine inersek ailesi yada çevresinden gelen sen bişi yapamazsın senden adam olmaz gibi söylevlerı o insanın bilinçaltına yerleşmiş ve hayatını etkilemiştir büyük olasılıkla kendi farketmesede bilinçaltı her başladıgı işte tutunamayacagını benimsediği için işlerı bir süre sonra yatar ve çekirdek inanç faaliyetini icra etmiş olur bu o insanın çekirdek inancıdır- ben bir işi yapamam gibi-. çekirdek inançlar kişiye ve yaşananlara göre değişiklik gösterir. sevgi ve ışıkla kalasın.. sevgilerimle.. |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Anladım canım teşekkür ederim :) |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç cok guzel bir yazi gercekten bu konu benim de cok ilgimi cekiyor. Ben bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum, hatta egitimini almak istiyorum, mumkunse.Fakat yurt disindayim, skyp uzerinden egitimler verebilir misiniz bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim. |
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Alıntı:
|
Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Ayrıca R Şanal'ın 'Kuantum tipoloji' isminde bir kitabı var. O kitapta da az çok kişilikler hakkında bilgi ve değiştirmek için yöntemler bulabilirsiniz. Lakin insan kendini hem her yerde görüyor hem de hiç bir yerde, yani kendi kendine teşhis koymak zor. Teşhisi koyabilseniz bile değişim yönünde ilerlemek pek kolay değil. Fakat en azından farkındalık yaratıyor. sevgimle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM. |