Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   haytın en büyük sırrı çekirdek inanç (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/463298-haytin-en-buyuk-sirri-cekirdek-inanc.html)

scouter 28-09-2010 11:50 PM

Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Alıntı:

sevgili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770707)
bizler bu çekirdek inançlarımızı nasıl temizleriz yardım edebilecek arkadaşlarımız varmı varsa yardımalrınızı bekliyoruz.teşekkür ederim..

Ben de aynı soruyu soruyorum açıkçası, uğraşılarıma rağmen çekirdek inancımı bulamadım...

Geceleri sürekli aynı rüyaya yakın rüya görüyorum. Hep aynı konuda ve gece uyurken uykumda bunun çekirdek inancımın olduğunun bilincindeyim. Hah işte çekirdek inancım buymuş diyerek uyanıyorum sürekli, ama gözlerimi açar açmaz gördüğüm rüyayı unutuveriyorum. Hatırlamıyorum...

Ne yapabilirim sizce?agl34agl34agl34

Bilge İnan 29-11-2010 05:59 PM

Bunun için yapılan özel çalışmalar var. En kısa zamanda böyle bir çalışmaya katılmak istiyorum ben de :)

vittoria è nostra 30-12-2010 01:08 PM

çok güzel bir paylaşım. teşekkürler. çekirdek inancımıda bulmanın zamanı geldi demekki. sevgilerimle.

gizli özne 08-01-2011 06:00 PM

harika paylaşım için teşekkürler,farkındalık çok önemli,çekirdek inancımı aramaya başladım bende::)

neseli ceni 17-01-2011 03:02 PM

Çekirdek inanç nedir anlayamadım ben. Bizi hayata bağlayan şey midir? Yoksa bizi hayattan soğutan şey mi?
Nasıl bulacağız peki...

vittoria è nostra 17-01-2011 03:14 PM

seni bağlayan/ seni soğutan her ikiside olabilir bir nedenden dolayı yapmadıgın yapamadıgın olumlu davranışların yada yaptıgın yada yapmak istemediğin halde hayatında gerçekleştirdiğin olumsuz davranışların altında yatan ana düşünce, bir nevi bütün bu olaylar zincirinin başlangıç noktası çekirdek inançtır (bence, yani bu benim tanımım). örnek vermek gerekirse: bir işte bir türlü tutunamayan birinin geçmişine inersek ailesi yada çevresinden gelen sen bişi yapamazsın senden adam olmaz gibi söylevlerı o insanın bilinçaltına yerleşmiş ve hayatını etkilemiştir büyük olasılıkla kendi farketmesede bilinçaltı her başladıgı işte tutunamayacagını benimsediği için işlerı bir süre sonra yatar ve çekirdek inanç faaliyetini icra etmiş olur bu o insanın çekirdek inancıdır- ben bir işi yapamam gibi-. çekirdek inançlar kişiye ve yaşananlara göre değişiklik gösterir. sevgi ve ışıkla kalasın.. sevgilerimle..

neseli ceni 19-01-2011 02:35 AM

Anladım canım teşekkür ederim :)

gurbetci 08-09-2014 04:51 PM

cok guzel bir yazi gercekten bu konu benim de cok ilgimi cekiyor. Ben bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum, hatta egitimini almak istiyorum, mumkunse.Fakat yurt disindayim, skyp uzerinden egitimler verebilir misiniz bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Janer 08-09-2014 06:23 PM

Alıntı:

gurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851485)
cok guzel bir yazi gercekten bu konu benim de cok ilgimi cekiyor. Ben bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum, hatta egitimini almak istiyorum, mumkunse.Fakat yurt disindayim, skyp uzerinden egitimler verebilir misiniz bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Burda bu soruya cevap alamazsın. Çekirdek inancın kendi sitesi ve orada numaralar var . Oradan ulaşmanı öneririm .

Işıklı yol 10-09-2014 12:03 PM

Ayrıca R Şanal'ın 'Kuantum tipoloji' isminde bir kitabı var. O kitapta da az çok kişilikler hakkında bilgi ve değiştirmek için yöntemler bulabilirsiniz. Lakin insan kendini hem her yerde görüyor hem de hiç bir yerde, yani kendi kendine teşhis koymak zor. Teşhisi koyabilseniz bile değişim yönünde ilerlemek pek kolay değil. Fakat en azından farkındalık yaratıyor.
sevgimle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM.