Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim Yasasını anlayalım!!! doğrular ve yanlışlar... nelerdir??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/9617-cekim-yasasini-anlayalim-dogrular-ve-yanlislar-nelerdir.html)

yaprakk 06-06-2008 09:23 PM

Çekim Yasasını anlayalım!!! doğrular ve yanlışlar... nelerdir???

Arkadaşlar, çekim yasasının nasıl çalıştığını hepimiz az çok anladık.

İste,hayal kur,iyi hisset vs...

Ben, çok önemli olduğunu düşündüğüm bir noktaya değinmek istiyorum.Dikkat ettim bazı isteklerim hemen gerçekleşiyor bazıları ise gerçekleşmiyor...(Muhtemelen sizin de böyle oluyordur.)

Örneğin,canım kiraz istiyor,hayal ediyorum,hakikaten tadını falan aldığımı hissediyorum vs...ertesi gün bir bakıyorum...karşımda kiraz ağcı... ve insanlar kirazdan bahsediyor...En ilginci de şuydu kiraz düşündükten 2 gün sonra birisi iletisine sadece , kiraz yazmış! ilginç değil mi?

Ama sevgili ya da iş hayal edince durum değişiyor!!! ...Hemen karşıma çıkmıyor!!!

Ben deneyimlerimden şu kanıya vardım: Kiraz yiyeceğimden o kadar emin oluyorum ki.(hatta yememe ihtimali aklıma bile gelmiyor!çünkü biliyorum ki kiraz yemesem de olur.Sadece canım istediğinde hayalini kurmak bile.Mutlu edebiliyor..Sonra da unutuyorum zaten...Sanırım bu nokta da üstünde durmamak önemli.Çünkü üstünde durmayınca.İnsan doğal olarak olumsuz da düşünmüyor!!!anlatabilmişimdir umarım.

Ama iş konusu her an aklımda...Belli bir uygulamadan sonra oluruna bırakmak gerekiyor...(benim başaramadığım nokta bu işte!!!)

Peki siz,en kolay hangi isteklerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz??? hismiley

Belgin ∞ 06-06-2008 10:59 PM

Ynt: Çekim Yasasını anlayalım!!! doğrular ve yanlışlar... nelerdir???

Ben daha öncede böyle bir konuda yazmıştım.Benim her istediğim gerçekleşti şu ana kadar büyük küçük.Sadece iş konum kaldı onuda ben erteliyorum biraz bilinçli olarak.Çünkü işe girmeden önce yapmak istediğim şeyler var ve onları tamamlamaya çalışıyorum.Ben çok faydalandım çekim yasasından şanslı kitle arasındayım.1 ay sonra da işime kavuşucam.Şu anda ayrıntılarını tamamlıyorum sadece çekim yasasını kullanarak.Bugün ofisimi boyattım mesela doya doya çektim boya kokusunu içime.Yavaş yavaş eşyalarımı yerleştiricem ve işim hazır.İste ve bırak enerjin serbest kalsın.Evren senin için en iyisini yapar zaten.Sen enerjini serbest bırakmaz da içinde tutarsan evren zorla kopartmaz ki onu senden sadece vedalaşman için bekler sende getirsin diye beklersin kısır döngü yani.

meryemi 06-06-2008 11:02 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ben daha öncede böyle bir konuda yazmıştım.Benim her istediğim gerçekleşti şu ana kadar büyük küçük.Sadece iş konum kaldı onuda ben erteliyorum biraz bilinçli olarak.Çünkü işe girmeden önce yapmak istediğim şeyler var ve onları tamamlamaya çalışıyorum.Ben çok faydalandım çekim yasasından şanslı kitle arasındayım.1 ay sonra da işime kavuşucam.Şu anda ayrıntılarını tamamlıyorum sadece çekim yasasını kullanarak.Bugün ofisimi boyattım mesela doya doya çektim boya kokusunu içime.Yavaş yavaş eşyalarımı yerleştiricem ve işim hazır.İste ve bırak enerjin serbest kalsın.Evren senin için en iyisini yapar zaten.Sen enerjini serbest bırakmaz da içinde tutarsan evren zorla kopartmaz ki onu senden sadece vedalaşman için bekler sende getirsin diye beklersin kısır döngü yani.

gerçekten mi? dusun

neutrali5 neutrali5 neutrali5

Belgin ∞ 06-06-2008 11:17 PM

Yok canım yok espri yaptım khkh56
Tabiiki gerçek.Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum ama bir sürü canlı örnek var bu forumda arkadaşlar.Ben yıllarca ilaç kullandığım tedavi gördüğüm hastalıklarımdan bile kurtuldum.Ha sorun çıkmıyor mu diyceksiniz bende insanım tabii ki sorun çıkıyor ama en aza indirgeyebiliyorum.Sonra da tamamıyle çözüyorum.Yapabilirsiniz arkadaşlar biraz güvenin kendinize inanın.Evren sizin için var.Bu hayat sizin ister güzelleştirerek yaşayın ister elinizi kolunuzu bağlayın kaderinizi yaşayın.Seçim sizin.

meryemi 06-06-2008 11:26 PM

Alıntı:

Yok canım yok espri yaptım khkh56

sad456

Alıntı:

Tabiiki gerçek.Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum ama bir sürü canlı örnek var bu forumda arkadaşlar.

evet ama ben görmediğim için değil... pekiştirmek için sormuştum..

Alıntı:

Tabiiki gerçek.Neden inanılmaz geliyor anlamıyorum ama bir sürü canlı örnek var bu forumda arkadaşlar.Ben yıllarca ilaç kullandığım tedavi gördüğüm hastalıklarımdan bile kurtuldum.Ha sorun çıkmıyor mu diyceksiniz bende insanım tabii ki sorun çıkıyor ama en aza indirgeyebiliyorum.Sonra da tamamıyle çözüyorum.

25889 (bunun için sormuştum ben 789569 )

Alıntı:

Yapabilirsiniz arkadaşlar biraz güvenin kendinize inanın.Evren sizin için var.Bu hayat sizin ister güzelleştirerek yaşayın ister elinizi kolunuzu bağlayın kaderinizi yaşayın.Seçim sizin.

size katılıyorum....

ama beklediğim cevap daha farklıydı sad456

saygılar...

Belgin ∞ 06-06-2008 11:43 PM

Canım üzdüysem özür dilerim.Kalp kırmak en son istediğim şey benim.Dediğim gibi sadece tüm ayrıntılarıyla düşünüp -muş gibi yapıp sonrada serbest bırakmak gerekiyor.O anın tadını çıkarman,kokusunu duyman,dokunman,hissetmen çok önemli bir faktör.Sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

meryemi 06-06-2008 11:46 PM

önemli değil..

benim de biraz daha açık sormam gerekirdi belkide... ttli3

ceren18 07-06-2008 01:29 AM

çekim yasası bana nedense en basından beri fazla abartı geliyo bad45 ben çekim yasasını uygulamaya çalıştım en ince ayrıntısına kadar hayal kurdum ertesi gün bir baktım herşey baska gelişti hayal kurarak bir beklenti içine girdim birde hayatta elindekilerle yetinmek diye birsey var kizgin1 çok para isticem yakısıklı sevgili isticem yapanlara saygı duyuyorum ama bence çekim yasası hastalıklar için çok ideal ama onun dısındakiiler abartı onayi hem ben anlamıyorum ben çekim yasasını bilmeden önce hayatımda istedigim seyler için azimle ve inatla çalışıyodum ve de emegimin karsılıgını alıyodum şimdi herşey hayalle biticek mi bu konuya sanırım fazla realist yaklasıyorum ve beynim kabul etmiyo yoksa evrenden birseyler istemekten basit ne var önemli olan o istekler ugruna çalışmak ben bunu kendi azmime inanarak yapıyorum evrene deil derty derty derty

MuminOKAN 07-06-2008 01:33 AM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
çekim yasası bana nedense en basından beri fazla abartı geliyo bad45 ben çekim yasasını uygulamaya çalıştım en ince ayrıntısına kadar hayal kurdum ertesi gün bir baktım herşey baska gelişti hayal kurarak bir beklenti içine girdim birde hayatta elindekilerle yetinmek diye birsey var kizgin1 çok para isticem yakısıklı sevgili isticem yapanlara saygı duyuyorum ama bence çekim yasası hastalıklar için çok ideal ama onun dısındakiiler abartı onayi hem ben anlamıyorum ben çekim yasasını bilmeden önce hayatımda istedigim seyler için azimle ve inatla çalışıyodum ve de emegimin karsılıgını alıyodum şimdi herşey hayalle biticek mi bu konuya sanırım fazla realist yaklasıyorum ve beynim kabul etmiyo yoksa evrenden birseyler istemekten basit ne var önemli olan o istekler ugruna çalışmak ben bunu kendi azmime inanarak yapıyorum evrene deil derty derty derty

sorum tek; bu hayallerin içinde ne kadar his vardı??? dusun

yaprakk 07-06-2008 10:33 AM

"hem ben anlamıyorum ben çekim yasasını bilmeden önce hayatımda istedigim seyler için azimle ve inatla çalışıyodum ve de emegimin karsılıgını alıyodum şimdi herşey hayalle biticek mi bu konuya sanırım fazla realist yaklasıyorum ve beynim kabul etmiyo yoksa evrenden birseyler istemekten basit ne var önemli olan o istekler ugruna çalışmak ben bunu kendi azmime inanarak yapıyorum evrene deil "

Ceren'cim bence sen çekim yasasını yanlış yorumluyrsun!!! Elbette kimse oturduğu yerden sadece hayal kurarak isteklerini gerçekleştirmez.Zaten çekim yasası da bu şekilde çalışmıyor!!!

Bak örnek vereyim.Diyelim ki ayda 900,00 ytl kazanmak istiyorsun.Ve başladın hayal kurmaya.(Bu para zaten eline şak diye geçmez!)

Peki nasıl olur.Mesela iş istiyorsundur.Çekim yasası karşına,sana yardım edebilecek bir insan çıkarır.Onunla sohbet falan edersin,derken konu konuyu açar iş aradığını söylersin.Atıyorum onunda senin istediğin işte çalışan bir tanıdığı falan vardır.Onunla tanışırsın...İşe girersin.(elbetteki çalışırsın,yorulursun işe kendini veririsin vs) İlk ay asgari ücret alırsın vs...Sonra bir bakmışsın ki... 900.00 ytl elinde...

Anlatmak istediğim,mücadele edilecek tabiki...(hayallerin zaten seni mücadele noktana yaklaştırır!!!) ok sapkal89

ceren18 07-06-2008 03:50 PM

mümnin okan onların içinde odukça fazla his vardı neseli56 çünkü her aklıma geldiginde metabolizmam degişiyodu sence nekadar his olabilir ve ben hayal kurmaktan korkuyorum ya gerçekten olmazsa diye hayal kırıklıgına ugrarsam diye benim hayallerim tabi öss kazanıcam gibi seyler degil dediigim gibi onları ben kendime inanarak yapıcagımı biliyorum onayi ama hayal kurmaktan çok korkuyorum belkide bu yüzden çekim yasasına birtürlü alışamadım b456 ben hayal kurmaya baslıcagım zaman beynime hemen drektifi veriyorum onların hiçbiri olmıcak bosa zaman harcama diyorum beynimde hemen kabul ediyo sagolsun smil56 ama bu hayaller dedigim gibi ideallerime ulaşmak anlamında degil daha çok duygusal olarak zaten ben insanların iş konusunda yada aylık 9oo milyon alma konusunda sorun yasıcaklarını zannetmiyorum çünkü otür seyler emek ister ama enzoru bir insanla ilgili hayal kurmak çünkü ozaman elin kolun baglanıyo tıpki bigcinin hergün sevdigi kişinin arkasından göz yası dökmesi gibi karsındaki insan olunca ne evren ne sen kendine yardımcı olamıyosun malesef insanları anlamak çok zor hemde fazlasıyla enzor dersleri bile çalışınca yapıyosun ama biri anlamaya gelince işler degişiyo ben o konuda sınıfta kalıyorum sizce evren bana bu konudada yardımcı olabilir mi hiç zannetmiyorummmmm b456 ben yasımında küçük olmasının verdigi avantajla hayatımı tamamen objectif seyler üstüne kuruyorum beni üzme ihtimali olmayan seyler üstüne tabi bunların içinde ask dostluk yok belki çok mutlu olmucam ama mutsuz olma ihtimalinide çıkartıcam hayatımdan işte ben bunun üstünde çalışıyorum bu yanımı geliştirmeye art56art56

yaprakk 07-06-2008 04:30 PM

Ceren;Mesela aşk konusunda durum değişir.

Yine çekim yasasıyla ilgili bir kitapta okumuştum.Diyelim ki sen x'e aşıksın.(onu hayatına çekmek istiyorsun.) ama onun sana karşı hisleri yoksa bak durum burda değişir.Çünkü onunla aynı frekansta değilsin.

Zaten,belirli bir kişi üzerine odaklanmamak gerekiyor(hele ki sana karşı hisleri yoksa)

Bu durumda ne yapacaksın,sadece hayalinde bir sevgili modeli canlandıracaksın...Ve hayaline uyan modeller hayatına girecek... sapkal89

MuminOKAN 07-06-2008 04:53 PM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
ben hayal kurmaktan korkuyorum ya gerçekten olmazsa diye hayal kırıklıgına ugrarsam diye benim hayallerim tabi öss kazanıcam gibi seyler degil dediigim gibi onları ben kendime inanarak yapıcagımı biliyorum onayi ama hayal kurmaktan çok korkuyorum

dusun dusun dusun

sn ceren18, hayal kurmaktan korkmayın. -hayalperest olunda demiyorum-
istediğiniz gerçekleştiğinde kendinizi nasıl hissederdiniz. örnek veriyorum. benim bir tane xc90 aracım olmasını istiyorum. ben bir xc90 a sahip modunda hayal kurardım. ilk aracı almaya mağazaya giriyorsunuz. kral sizsiniz. paranız var ve yaklaşık 15 dakika sonra hayallerinize kavuşacaksınız. renk beğeneceksiniz, anahtar sunulacak falan derken kapıyı açıyorsunuz, içinde deri döşemeler, jip' e biniyorsunuz, anahtarı yuvasına takıp elektrik sistemi çalışıyor, anahtarı bir kademe ileri alıp motor sesini duyuyorsunuz, frene basıp vitesi d' ye getiriyorsunuz, ayağınızı frenden çekiyorsunuz ve yollar sizin... işte bu.

-uff mutluluktan uçucam nerdeyse 8977 cilgin897 -

yani demek istediğim o anı yaşıyormuş gibi hissedin.
-------------------------------------------------------

aşk meşk işine bişey diyemem ama evrenin bizler için en güzeli yapacağına inanmanız kafi. sadece ışığı kendinize çekin.

o gerisini halleder.

ceren18 07-06-2008 05:48 PM

tesekkür ederim yaprak bilgi için insallah ilerde işime yarar art56art56 peki mümin okan tek bir soru;hayal kurarak yasamak mı zor hiç hayal kurmadan yasamak mı?hangisi daha fazla canını sıkabilir kurulan hayallerin olmaması mı yoksa hiç olmayan aklına bile gelmeyen seyler mi?bende isteklerimin olmasından yanayım tabi ama farklı bir yöntem deneyerek hiç hayal kurmayarak bunu hergün kontrol edicem hayal kurarken yakaladım mı kendimi hemen durdurucam sapkal89 super

Pamukk 07-06-2008 10:52 PM

Alıntı:

yaprakk Nickli Üyeden Alıntı

Yine çekim yasasıyla ilgili bir kitapta okumuştum.Diyelim ki sen x'e aşıksın.(onu hayatına çekmek istiyorsun.) ama onun sana karşı hisleri yoksa bak durum burda değişir.Çünkü onunla aynı frekansta değilsin.

Zaten,belirli bir kişi üzerine odaklanmamak gerekiyor(hele ki sana karşı hisleri yoksa)

Bu durumda ne yapacaksın,sadece hayalinde bir sevgili modeli canlandıracaksın...Ve hayaline uyan modeller hayatına girecek... sapkal89

yaprak , 25889 25889

sonuna kadar katılıyorum..tarafımdan test edildi ve ben onayladım,kendim için bunu.. onayi her dediğin kelime doğru..

çekim yasası , "sevdiğin belirli bir insanı kendine çekmek" ve "sevdiğin insanın seni sevmesini sağlamak" (bu insandan uzaktan uzaktan seni tanımadan da hoşlanıyor olabilrisn veya tanışıp arkadaş oldugunuz veya aynı iş ortamından sadece iş diyaloğunuz olan birisi için gecerli) amaç olduğu zaman o kişi evrene "ancak seninle aynı frekansı yayıyorsa " işe yarıyor..bu çok ama çok önemli bir detay..İki kişi ancak ortak bir frekansta ise çekim yasası ve çekim yasasının uyguladığın prosedürleri ikinizi bir araya getiriyor ,yani o kişi sana çekilmiş oluyor,senin farkında oluyor,haberdar oluyor,çekim alanına giriyor ttli3
Ama iki kişi tamamen farklı frekanslarda ise , hoşlandığımız kişi bambaşka telden çalıyorsa,hayat doğruları farklı ise ve en önemlisi (ki bana böyle olmuştu) karşındaki kişi seni sevmemeye kendini şartlandırmışsa (kendimden örnek verirsem,sevdiğim kişiyi duygularımdan haberdar etmiştim,çekim yasasını uygularken hatta bana evlenme teklif ettiğini ,sahilde elele dolaştıgımızı,bunları hayalimde yaşarken ona hissettiğim sevgiyi kalbimin içinde çok şiddetli yaşıyor,hissediyordum,devamlı beni sevdiğini söylemesi ,falan bir sürü detaylar..bunlara rağmen -ki bunları neredeyse her gün planlı programlı çok kuvetle hissederk uygulardım- bu kişiyle karşılıklı konuşmalarımızda %90 onun bana hakaretleri,aşağılamaları ve sevgi kelimelrini bırak,nefret kelimeleri ile gecti..hatta bana "iki dunya biraraya gelse benim seni sevmem mumkun değil bunu kafana kazı" derdi) ttli3 ben hep cekim yasasını suclayıp hayata küstüm hatta kitabımı başkasına verdim kızgınlıktan..Ama artık çok iyi anlıyorum ki o tamamen başka bir frekans ,ben 180 derece zıttı frekans bir varlığım..kişiler aynı frekansta ise eninde sonunda buluşurlar ttli3

Kayahan 'ın dediği gibi :Yolu sevgiden geçen herkes bir gün aynı yolda buluşur ttli3 çok güzel ttli3

kelebeg 11-06-2008 02:34 PM

geçen sene bu zamanlarda kendi işimin sahibi idim acaip aşık olmuştum ve işlerim iyi gitmeye başlamıştı. ben de bunu kaybetmemek için ne yapmam gerekirse yapmaya hazır bir sekilde duruyordum. sonra aynı günlerde SECRET i okudum. sonraki 5 ayda da neyim varsa elimde tutmak istediğim elimden uçtu gitti. demek istediğim eğer öyle bodozlama dalınca bir şeylere, ters tepki olabiliyor. mesela ben çok iyi hatırlıyorum. okudukça kitabı, hayatımın iyi yönlerini görüyordum ve otomatikman bir korku yaşıyordum aynı anda kaybederim diye. velhasıl korkularım da beni yanlız bırakmadı. galiba bilinçaltıyla çala kalem oynanmamalı. bu işi uzmanlara bırakmalı

yaprakk 11-06-2008 04:00 PM

Alıntı:

kelebeg Nickli Üyeden Alıntı
geçen sene bu zamanlarda kendi işimin sahibi idim acaip aşık olmuştum ve işlerim iyi gitmeye başlamıştı. ben de bunu kaybetmemek için ne yapmam gerekirse yapmaya hazır bir sekilde duruyordum. sonra aynı günlerde SECRET i okudum. sonraki 5 ayda da neyim varsa elimde tutmak istediğim elimden uçtu gitti. demek istediğim eğer öyle bodozlama dalınca bir şeylere, ters tepki olabiliyor. mesela ben çok iyi hatırlıyorum. okudukça kitabı, hayatımın iyi yönlerini görüyordum ve otomatikman bir korku yaşıyordum aynı anda kaybederim diye. velhasıl korkularım da beni yanlız bırakmadı. galiba bilinçaltıyla çala kalem oynanmamalı. bu işi uzmanlara bırakmalı

Elde tutma isteği kaygıyı da beraberinde getirir doğal olarak anlıyorum sizi.Bu nokta da ben şöyle yapıyorum, çekim yasasını isteklerim doğrultusunda uyguluyorum.Korku kaygı gibi duygular hissedersem(doğal olarak ta hissediyorum) bu duygulara yoğunlaşmıyorum.Akışa bırakıyorum... Beni en rahatlatan yöntem bu...

Pamukk 13-06-2008 08:47 PM

Alıntı:

yaprakk Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar bu konu ile ilgili olarak ;
Shamancığımızın "Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı-1" yazısını okurken rastladım ttli3
hiç böyle düşünmemiştim ,bu doğru olan olumlamaymış super
bize faydası olur :

"eğer ann beni seviyor derseniz bu etkili olmaz çünkü ann üzerinde hiçbir kontrolünüz yoktur.
şimdi şöyle deyin ann’nin beni gerçekten sevdiğini hissetmeyi seçiyorum deyin .
bu sefer sizin kontrolünüzdedir .çünkü duygularınız kontrol edebilirsiniz."

hismiley

Pamukk 13-06-2008 08:51 PM

doğru aslında hep bunu sorup durmuyormuyduk;çekim yasası ile başkalarının duygularını kontrol edip bizi sevmesini sağlayabilirmiyiz? şaşkın

başkasının duygularını kontrol edemiyormuşuz ama duygularının bize yansımasını ;bize karşı nasıl hissettiğini kendimizin nasıl algıladığını seçebiliyoruz anladığım kadarıyla,onun tarafından sevildiğimizi hissetmek gerek dusun ttli3

ceren18 14-06-2008 10:17 PM

Alıntı:

kelebeg Nickli Üyeden Alıntı

bende bu konuda böyle düsünüyorum bilinçaltıyla çalkakalem oynanamak çok dogru art56art56 çünkü zamanında okudugum kişisel gelişim kitaplarıyla okadar çok ugrastım ki artık burda hangi yöntemi uygulasam şimdi insanlara nasıl davransam diye düsünmekten hayatımı hep erteliyodum arkadaslarım o anın tadını çıkarırken ben acaba şimdi nasıl davransam diye düsünüyodum ve artık bu durum beni sinir etmeye baslamıstı onayi artık beynimi söküp yerinden çıkarmak istiyodum hayatın tadını çıkarmayı unutmustum ve hala tam olarak bunu altlattım denemez ama lafın özü bilinç altıyla bilinçsizce ugrasmak insanın yasam biçimine kadar degiştiriyo şimdi daha bilinçli ve daha sistemli yapıyorum ve hayatımı bir düzene koymaya basladım denebilir onayi onayi

güllerinperisi 22-06-2008 10:56 PM

Arkadaşlar , ben ilşikiler konusunda çekim yasasından habersiz hep başardım.Sadece hayal ettim...zordu ama hep oldu...negatif düşündüğüm zamanlarda oldu ama kısa süreçler... tekrar ayaga kalkış ve istek....çekim yasasından habersiz ,bilmeden oldu...her zamna ben bunu hakediyorum dedim ve sonsuz teşekkürler bana verildi.ilişkilerde de maddi beklentilerimde de...Düşlediğim hep gerçek olur.kendime layık gördügüm her şey hep yanımda olur...çünkü ben olmuyor diye vazgeçmem...olana kadar peşindeyim... 44

yaprakk 22-06-2008 11:16 PM

Alıntı:

güllerinperisi Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar , ben ilşikiler konusunda çekim yasasından habersiz hep başardım.Sadece hayal ettim...zordu ama hep oldu...negatif düşündüğüm zamanlarda oldu ama kısa süreçler... tekrar ayaga kalkış ve istek....çekim yasasından habersiz ,bilmeden oldu...her zamna ben bunu hakediyorum dedim ve sonsuz teşekkürler bana verildi.ilişkilerde de maddi beklentilerimde de...Düşlediğim hep gerçek olur.kendime layık gördügüm her şey hep yanımda olur...çünkü ben olmuyor diye vazgeçmem...olana kadar peşindeyim... 44

Desene sen de milli takımımız gibi inatçısın:)) ne güzel... super

Ben fazla hırslı,inatçı bir insan değilim.Ama bir şeyi kafama koyarsam mutlaka yapıyorum...

Özellikle milli takımımız pes etmeme,azmin zaferi konusunda bana güzel bir ders verdiler...

ametist 22-06-2008 11:32 PM

Alıntı:

güllerinperisi Nickli Üyeden Alıntı

ne denir ki başka?harikasın valla alk78

güllerinperisi 24-06-2008 10:59 PM

veee bugün harika bir gün.....her sabah işe giderken güzel şeyler duyup müjdeli haberler almak istediğimi dile getiririm ...bu ; güne başlangıç dileklerimden biri...param var hem aşkım parçası benim ibadet eder gibi hep dinlediğim ve bagırarrk arabada söylediğim şarkı.... veeeee arkadaşlar bugün param var ve aşkım haberlerini aldım. y789..bu sitede yazılı her cümleye çok şey borçluyum ... motivasyonumu daim kıldıgı için...sevgiler ... sevgiler.... sevgiler..... mlk34.

dogan_blade 02-07-2008 11:11 AM

smil56

ziyaretcixy 03-07-2008 06:33 PM

Çekim yasasında şartların oluşması için belli bir zaman yoktur... bazen 3 ay hiç bir şey olmaz... senin için ideal şartlar oluşmamıştır çünkü... Ama şartlar oluşurken "Bu yöntem işe yaramıyor" şeklindeki yüzeysel bakış... herşeyi başa döndürür... Çekim yasası sana bişeyleri hakkınla verir... şapkadan tavşan çıkarmaktan söz etmiyoruz... Çekim yasası bir objeyi yaratmak deildir... Ona ulaşmamızı sağlayan durum ve koşulları kendimize çeker... bir fikir geldiyse aklınıza uygulayın... bir telefon geldiyse dinleyin... Hedefinize odaklandığınız anda o reaslantılar %100 bizi bulucaktır...

ŞÖYLEDE BİR GERÇEK VAR Kİ

Sahip olduklarına şükretmediğin zaman, gerçekçi hayal kurmadığın zaman... Kafanda AMA ları fazla döndürdüğün sürece... Hayatımızdaki agresif olduğumuz sürece, Küs olduğun insanların sayısı fazla olduğu sürece... Başkası içinde aynı düşünceleri istemediğin sürece

ÇEKİM YASASI HAREKETE GEÇMEYEBİLİR onayi

melodiss 15-07-2008 04:47 PM

EVRENSEL ÇEKİM YASASINI NASIL UYGULARIM ?

Eğer siz de son zamanlarda Evrensel Çekim Yasası'nın gücünü ve bu yasayı doğru ve bilinçli bir şekilde kullanabilirsek neler yapabileceğimizi fark ettiyseniz, bu yazı size rehberlik edebilir.

Bu yasanın gerçek hayata uygulanması ile ilgili Çalışma ve Uygulama Programlarımı yine GRUP ÇALIŞMALARI bölümünde bulabilirsiniz.

Yasayı kısaca tarif etmek gerekirse, düşündüğümüz ve olumlu duygularımızla pekiştirebildiğimiz kavramları hayatımıza çekebilmek olarak özetleyebiliriz. Aslında bütün insanların çekim yasasını kullanabilme yetenekleri vardır. Sadece bunu bilinçli ve farkında olarak kullanmazlar.

Bu konu üzerine yazılmış pek çok eğitici kitap olmasına rağmen, çekim yasasının popüler hale gelmesindeki asıl sebep, Amerikan sinemasının konuya el uzatmış olmasıdır. İnsanlığın bilinçli olarak arzu ettikleri olayları hayatlarına çekebilmelerini konu alan en meşhur filmler arasında “Matrix”, “Ne Biliyoruz ki?” ya da “Sır” ı sayabiliriz. Bu filmler ve kitaplar arasında son günlerde en çok ses getiren “Sır” kitabı oldu. İyi ki de ses getirdi, yoksa çekim yasasının, arzu eden herkesin emrine amade olduğu,gerçekten de kozmik bir sır olarak kalmaya devam edecekti.

Yıllar önce çocuğum olamayacağını doktorların ağzından duyduktan sonra büyük bir mücadeleye girişmiştim. Hikayemi, yazılarımı takip eden pek çok okurum artık biliyor. Anne olamayacağım bana tıbben söylendikten sonra, uzun bir süre bu inanç kalıbının içinde hapsoldum. Günlerce depresyonda gezdim. Hatta sürekli uyumak istiyor, çocuksuz bir hayata gözlerimi açmış olmaktan dolayı sıkılıyordum.

Sonunda hamile kalıp 2 yıl içinde oğlumu kucağıma alabilmemin mucizevi öyküsünü Benim Hikayem adlı sayfada bulabilirsiniz. . Ancak Çekim Yasası'nı istediğim doğrultuda harekete geçirebilmemin detaylarını ilk kez sizlerle paylaşıyorum. Bir gün ayağa kalkarak aynaya baktım ve kendi kendime “Seda, artık mutsuz olmayı bir kenara bırak ve hayatın tadını çıkartmaya çalış. Belki de imkansızı başarırsın. Allah’tan ümit kesilmez.” dedim. Kendi kendime, bana yol gösterilmesi için dua ettim ve mutsuzluğumu rafa kaldırdım. Ertesi akşam babamın evine yemeğe gittik. Eşim, babam ve annem sofrada oturmuş sohbet ederlerken, ben içimdeki bir sese kulak vererek babamın kütüphanesine doğru yürümeye koyuldum. Babamın kütüphanesi her zamanki gibi karışıktı ve kitaplar konu başlıklarına göre dizilmemişti. Başlıklarına yavaş yavaş göz gezdirirken kitaplardan bir tanesi ayağımın üzerine düşüverdi. Alıp içini okumaya başladım. Açık duran sayfada şu satırlar yer alıyordu.

“İçinde bulunduğunuz hiç bir durum kaderiniz değildir. Artık kader zannettiğiniz şeyleri değiştirebileceksiniz. Yeter ki bunu yapmayı gönülden isteyin....” ve devamı kitabın içinde detaylı bir şekilde anlatılıyordu. Öylesine heyecanlanmıştım ki, kitabı hemen oracıkta okumaya başladım. Belki de dualarım kabul edilivermişti çünkü bana bir yol gösteriliyordu. Kaybedecek hiçbir şeyim kalmamıştı. Uygulayacaktım.

Tıbben her yolu denemiştim işte. Kapılar yüzüme kapanmıştı. Belki de bu şekilde yepyeni bir yol bulabilirdim. Ve tam 1 yıl boyunca çekim yasasını öğrenmek, uygulamaya çalışmak, bilinçaltımı keşfetmek ve hamile kalabilmek üzere yeniden programlamak için çalışmalara başladım. Bu konuda hipnoz ve meditasyon teknikleri uyguladım. Eğitim aldım.

Şimdi çekim yasası ile hipnoz ve meditasyonun ne alakası var diyebilirsiniz. Oysa bunlar birbirleriyle son derece alakalı kavramlar. Ama ne yazık ki, fazla bilinmiyor.

DUYGULAR HAYATIN PATRONUDUR.

Hayatımıza arzu ettiğimiz şeyi çekebilmek için OLUMLU düşüncelerin OLUMLU duygularla bütünleşmesi gerekir. Yani duygular ve düşünceler birlikte hareket etmelidir. Örneğin ben eğer hamile kalmak istiyorsam, “Ben hamile kalamıyorum.” cümlesini zihnimden tamamen silip “Anne olmak için artık hazırım.” diye yeni bir inanç kalıbı kurmalıyım. Üstelik bunu söylemek yetmez. Bu cümlenin getirdiği duyguyu ta yüreğimde hissedebilmeliyim. Ve sonunda anne olup bebeğimi kucağıma aldığımda kendimi nasıl hissedeceksem, o hissi hatırlayıp bedenime yerleştirmeliyim. Kısacası artık üzüntü bitmeli ve yerine annelik heyecanı ve hevesi gelmeli. Bunu yaparken, mantıksızca kendimi annelik hislerine kaptırıp dengesizlikler yapmak yerine, sadece hazır olduğumda evrenin bana bebeğimi vereceğini bilmeliyim. Ve o beklenti beni mutlu etmeli.

Bütün bunlar iyi hoş ama, duygularımızı böyle birdenbire tam tersine çevirebilmek, hop diye üzüntüve sıkıntıdan sevinç haline geçebilmek nasıl mümkün olacak? İşte asıl SIR, ya da işin püf noktası burada...

Duygularımız, düşüncelerimizin uzantısıdır. Bir olay hakkında olumsuz duygulara sahipsek, muhakkak o olay hakkında olumsuz düşüncelerimiz vardır. Örneğin işimiz hakkında sebebini bilmediğimiz bir endişe ya da huzursuzluk duyuyorsak ama bunun ardında mantıklı bir sebep yok ise, muhakkak farkında olmadan bir şeylerin kötü gitmesi gerektiğine dair düşüncelerimiz vardır.

Düşünceler ise ne yazık ki analitik zihnimize ulaşana kadar BİLİNÇALTImızda şekillenirler. Daha doğrusu, düşüncelerimizin ana kaynağı, bilinçaltımızda bulunan inanç kalıplarıdır. Üstelik bu inanç kalıpları her zaman mantıklı olmak zorunda değildir. Bazıları 0 ila 5 yaş aralığında henüz mantığımız oluşmamışken bilinçaltımıza büyüklerimiz tarafından yazılıvermişlerdir. Bazıları hayatımızda sürekli tekrar edip duran olumsuz olayların sonucunda biz farkında olmadan oluşmuştur.

Benim hikayemde, sürekli hamile kalmaya çalışıp olumsuz beklentilerle başarısızlığı kendime çekmem yüzünden, gerçekten artık vücudum hamile kalmamaya programlanmıştı. Bir de bunu doktorların ağzından duymak, inancımı pekiştirmişti. Artık çekim yasası nedeniyle sürekli kendini tekrarlayan bir kısır döngünün içine hapsolmuştum.

YAŞAM DERSLERİ

Biz insanlar öylesine duygusal yaratıklarız ki, ve duygularımız konusunda öylesine pasif kalıyoruz ki, ister istemez hayatımızın patronu olamıyoruz. Kendimden biliyorum. Eskiden mutlu olmak için muhakkak hayattan bir beklentim olurdu. “Anne olursam çok mutlu olurum.” ya da New York’ta yaşarken “İstanbul’a taşınırsam çok mutlu olacağım.” gibi...Sırf bu yüzden, gerçek mutluluğu erteleyip durmuşum. Çünkü evrene “Ben mutsuzum” mesajı yolluyordum ve evren de bana çekim yasası yoluyla mutsuzluk sebeplerimi pekiştirerek yardım ediyordu.

Oysa yapmam gereken şey, anne olmadan da kendimi bir kadın olarak mutlu, bütün ve tam hissedebilmekti. Yaşamdan bu şekilde de zevk alabilmeyi başarmaktı. Ya da New York’ta ya da dünyanın neresinde yaşarsam yaşayayım, zamana mekana insanlara ve şartlara bağımlı olmadan mutlu olabilmeyi öğrenmeliydim. İşte bu da ilahi bir dersti benim için. Yaşamımızdaki kısır döngülere boşuna saplanmıyoruz. Muhakkak onların ardında almamız gereken belli yaşam dersleri oluyor. Ve bu dersleri eninde sonunda alıp da değişimi gerçekleştirdiğimizde, artık duygu ve düşüncelerimiz kendiliğinden olumlu hale geliyor. Ve çekim yasası harekete geçiyor.

ÇEKİM YASASI HEP VARDI.

Kitaplardan okuduğumuz ve filmlerde seyrettiğimiz bu ilgi çekici yasa aslında yeni bir şey değil. O hep vardı. Evren var olduğundan bu yana çekim yasası işliyor. Bu bir bakıma kendi hayatımızın akışı içinde oluşan olayları kendimizin yarattığı anlamına geliyor. Öyleyse bu yasa dini bilgilerimize aykırı olmaz mı? Yüce yaradan sadece 1 tanedir. İnsanlar yaratamaz. Aksi takdirde Tanrı oldukları düşünülmez mi?

Bu soru bana pek çok defalar soruldu. Oysa hikaye bu kadar basit değil. Çünkü çekim yasası büyü değil. Ya da bir zamanların ünlü dizisi “Tatlı Cadı” daki gibi insanlar burunlarını kıvırıp istediklerini bir çırpıda olduruvermiyorlar. Ya da bu yasayı başkalarına zarar vermek için kullanamazlar. Çünkü çekim yasası sadece insanın kendisi için çalıştırabileceği bir güçtür. Başkası adına kötülük düşündüğünüzde, o düşünce eninde sonunda dönüp size zarar verir. Kulağa ne kadar tanıdık geliyor değil mi? Kur’an da yazdığı gibi, iyilik düşünürseniz iyilik, kötülük düşünürseniz kötülük bulursunuz.

Bana çekim yasası ile yaratmanın sakıncalı olup olmadığını soranlara şu cevabı veriyorum. Yüce Yaradan oksijen ve hidrojeni yoktan var etmiş. Bizlere de bunlardan SU yapmaya izin vermiş. Ya da diğer maddeleri....İşte çekim yasası ile hayatımıza getirdiğimiz olaylar aslında böyle bir şey. Bunda korkulacak ya da çekinilecek bir durum asla yok.

KENDİMİZİ AKIŞA BIRAKMAK

Biraz önce bilinçaltımızın aslında gerçek düşünce ve duygularımızı yönettiğinden bahsetmiştim. Çoğu zaman onları kendi kendimize analitik zihnimizle değiştirmeye çalışmak çok zor olur. Hatta benimki gibi kronikleşmiş korku ve üzüntüleriniz varsa, istediğiniz kadar tersini düşünmeye çalışın, içinizde derinlerde bir yerde kabul görmeyecektir.

Ben çocuğum olabilmesi için artık anne olmaya hazır olduğumu kendi kendime tekrarladığımda içimden bir ses sürekli olarak itiraz ediyordu. “Saçmalama, şimdiye kadar olmadı. Bak doktorlar bile artık deneme dediler. Umut artık bu konuyu.” diye zihnim gevezelik yapıyordu.

Analitik zihinle birşeyler değiştirmeye kalkmak, sadece zihin egzersizinden öteye geçemez. Size başarıyı getirecek şey, bu inancı yüreğinizin ta içinde hissedebilmektir. Bunun için ilk yapmanız gereken şey, bilinçaltınızdaki kalıpları araştırmak olmalıdır. Benim bilinçaltımda, 3 aylık uzun bir araştırmadan sonra, “Annelik ve kadınlık” kavramlarının birbiriyle çeliştiği ortaya çıkmıştı. Şimdi böyle bir durumda istediğim kadar zihnimle düşünüp durayım, gerçek duygularımı olumlu yönde değiştiremezdim. Ta ki, bu çelişkiyi ortadan kaldırıp doğrusunu bilinçaltıma yazana kadar...

Bu bana aynı zamanda hayat dersimi öğrenmemde de yardımcı oldu. Ve sonuçta duygularım olumlu hale geldi. Hayattan her şekilde zevk almaya başladım.

Zevk alarak yaşadığımda, güzel duygular baskın hale geldi.

Anne olmaya hazır olduğumu o zaman keşfettim ve yeniden doktora başvurdum.

Bu kez kimse beni durduramazdı çünkü artık beni mutsuz edecek sebepler ortadan kalkmıştı.

ARTIK ÇEKİM YASASI BENİM LEHİME İŞLEMEYE BAŞLAMIŞTI.

İşte sırf bu yüzden, aslında çekim yasasını kullanabilmek için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmez. O zaten var. Tıpkı yer çekimi kanunu gibi, duygu ve düşüncelerimizi hayatımıza çekmeye devam ediyor ve edecek.

Yapmamız gereken tek şey, hayatımızda sürekli tekrar edip duran ve bir türlü ne kadar çabalarsak çabalayalım düzeltemediğimiz şeyler için başkalarını suçlamayı bırakarak durmak. Bu olumsuzluğu neden hayatımıza çektiğimizi araştırmak. Varsa bilinçaltımızdaki kök korkuyu ya da olumsuz inanç kalıbını ortaya çıkartmak. Ve temizlenmek.

Yani bilinçli olarak arınmak. Ruhumuzu ve duygularımızı korku dan sevgiye çevirmek. Korkunun olduğu her yerde dengesizlik vardır. Gerçek denge sevgidedir.

Duygularımız SEVGİ VE DENGE konumuna geldiğinde artık çekim yasası otomatik olarak istediklerimizi hayatımıza çeker. Biz hiç bir şey yapmayız. Evren isteklerimizi ayağımıza getirir. Artık bir şey yapmayız. Sadece Oluruz. Olmak yaratmaktır.

Ne dersiniz? Kutsal dinlerde de aynı şeyler vurgulanmıyor mu? Sevgi ve barış içinde yaşarsanız ve iyilik yaparsanız dualarınız kabul edilir denmiyor mu?

Unutmayın kırılamayacak hiçbir kısır döngü yoktur.

Sevgiyle kalın...

http://www.lotuskadinlarklubu.com/?mod=198

melisaaa 03-08-2008 11:00 PM

çekim yasası benim denemelerime göre sanırım şöyle işliyor: bir konu üzerinde ne kadar çok düşünüp hayal edersen o iş o kadar karışıyor. çünkü istemeden o olayı kafamızda çeşitli şekillere sokarak atomların yerlerini değiştiriyoruz. dolayısıyla isteklerimizde birer atom olduklerina göre, gereksiz vesveselerle olayları daha da işin içinden çıkılmaz hale getiriyoruz. sadece güçlü istekle isteyip evrene bırakılan hayaller gerçek oluyor. iste ve unut.

Sensible 08-12-2008 11:41 AM

Kesinlikle katılıyorum...Buna benzer bir başlık açmayı bende düşünmüştüm...(Bak aslında bu bile çekim yasası:D )
Mesela 1 hafta kadar önce farkında olmadan kendi kendimle konuşuyordum...Bizim apartmanda bi teyze var...Yakın komşumuz bayağı...Eh be dedim teyzede bayağı yaşlandı...Onun öldüğünüde görücez di mi...
1 hafta kadar sonra o bahsettiğim teyze felç geçirdi...Şuan hala daha yoğun bakımda...
:(

Çekim yasasıyla tanıştığım ilk günlerde Çekim Yasasıyla yatıp,Çekim Yasasıyla kalkıyodum gerçi halada öyle...:D Okulda hocamız ders esnasında bi mevzu açıldı,alakasız bi şekilde ''Bilim adamlarıncada kanıtlanmışki bi şeyin çok hayalini kurarsanız,düşünürseniz o şey başınıza gelir..'' gibi bi şeyler anlattı...Bende hemen atıldım ''Çekim Yasası hocam..'' he evet dedi...

Daha başka çok olay var valla inanın aklıma gelmiyo...He mesela bizim okuldaki iki sevgiliye bakıp,farkında olmadan bunlarda kaç yıldır çıkıyo gibi bişey demiştim...Bakın farkında değilim olaylar gerçeklendikden sonra farkına vardım...Birkaç gün sonra ayrıldılar...

Ama başka büyük isteğim var ki gün boyunca hep kafamda ve ister istemez olumsuz şeyler düşünüyorum...Malesef onla ilgili olayları hayatıma çekiyorum ama tam olarak istediğim şeyi çekemiyorum:(

CeM 08-12-2008 01:11 PM

Bi de ben birşey belirtmek istiyorum arkadaşlar...Hayal etmek farklı birşeydir imajinasyon yapmak farklı birşeydir...Bir yerde okumuştum dileğiniz için hayal etmeniz dileğiniz başından hayal olduğunu gösterirmiş önemli olan imajinasyon yaparak o şeyin rengini,sertliiğini,yaşattığı heyecanı beynimizde yaratmamızdır.mesela ben kendimi sürekli bir şekilde düşünürdümm fakat hiç o şekle giremedim ama farkettimki o hayal ettiğim kişi benim görümümümde ki başka birisiymiş fakat birkaç gündür hissederek yapıyorum daha önceden olmadığı gibi heyecan duyuyorum...sanki gerçekte yaşıyormuşum gibi...sanırım doğru olan da bu:)

siyah_inci 08-12-2008 05:23 PM

gerçi arkadaşlar söylemiş benim düşüncelerimide ama bende bişeyler yazmak istedim...
benimde farkettiğim aynı şey....

bir şeyi ne kadar çok istiyorsam o kadar olumsuz düşünce beynimde dolanıyor...sanki inadına gibi...

şu an istediğim 2 şey var ve ben aylardır bunların imajinasyonunu yapıyorum fakat dönem dönem bundan uzaklaşıyorum...unutuyorum yani....ve tekrar aklıma geldiğinde ise olumsuz iç sesim devreye giriyor...ve "hayır olmayacak" ya da " ya olmassa" şeklinde konuşuyor...

o zaman da benim motivasyonum düşüyor...kendi iç sesimle inatlaşıyorum...o olmayacak diye konuştukça ben olacak diyorum...yanlış mı yapıyorum acaba?

sanki hani sağ ve sol omuzda iki melek olur filmlerde...biri olumlu konuşur öteki olumsuz..tıpkı bunun gibi bir şey oluyor...

belkide benim psikolojik durumumdan kaynaklanıyor bu konsantre bozukluğu...
yani ne biliyim içimdeki umut hep devam ediyor aslında ama bir yandan da tam tersi oluyor...
denge kuramıyorum...dümdüz sürekli olumlu çizgide gidemiyorum...:(

aysegul_tirtil 13-12-2008 09:44 PM

çekim yasasını yanlış kullandım y789 işe giderken geçtigim yolda başıboş köpekler oluyor bazen,dogal olarak korkuyorum,normal insani bir korku gibiydi,sonra ne zaman ordan geçsem arkamı kollar oldum ve hep gözümün önüne üstüme bir köpegin atladıgını imgeliyordum,bilinçli degil tabi ama aklımda bu sahne dolasıp duruyordu.bilin bakalım bugün ne oldu,6 köpegin saldırısına ugradım,altısı birden beni çembere alıp deli gibi havladılar,şükür kaçmak gibi bi delilik yapmadım,zaten cok oldugum için donakaldım,karşıdaki büfenin önünde yaşlı bir amca vardı,amca beni kurtar diye bagırdıgımı hatırlıyorum cok acıklı bir sahneydi y789 tabi amcanın hasta ve yürümekte zorlandıgını keşfetmem uzun sürmedi,bikaç saniyelik köpek şokum dakikalar sürdü gibi geldi bana amcanın yavas yürüyüsü hala gözümün önünde,zaten amca gelene kadar köpekler benim tepkisizligimden sıkılıp gitmiştiy789.neyse arkadaslar imgeledigimiz seylere dikkat edelim niye mi çünkü oluyor.

CeM 13-12-2008 10:47 PM

Geçmiş olsun hep öyle olur....bölye durumlarda çevrede hep yaşlılar bulunur:) bende 6-7 yaşlarındayken banada saldırmıştı bi tane köpek bi tek anaannem vardı yanımda :) sonra yine küçükken bi kaç serseri benden zorla haraç kesiyorken çevrede bi tek yaşlı birteyze vardı vs. vs. tekrar geçmiş olsun...

aysegul_tirtil 13-12-2008 11:23 PM

tesekkür ederim cem,tabi bir süper kahraman gelip kurtarsa iyi olurdu.ama ben bu olaya farklı bir yorum getirdim,yaşlı amca dış dünya yani ben kurtulmayı dısardan bekliyorum gibi yorumladım.gariptir korktum ama bi taraftanda cok etkilenmedim,olayı sanki başkası yaşamıs gibi oldum.sevincli

the desert 13-12-2008 11:25 PM

ya arkadaşlar benım kotu bı huyum var hep kotuyu duşunurum kı ıyı bışey olduğunda sevıneyım die.eee odaklandığım nokta da olumsuz oldukça hep ben sevınmez yınemı haklı çıktım die hayıflanırdım.cunku olumsuz olurdu halıyle.ne kdar yanlış bı duşunceymış şimdi anlıorum :( ne kadar boşmuş.ve ne kadar uzucuymuş.:D

CeM 13-12-2008 11:45 PM

Alıntı:

aycan81 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91665)
ya arkadaşlar benım kotu bı huyum var hep kotuyu duşunurum kı ıyı bışey olduğunda sevıneyım die.eee odaklandığım nokta da olumsuz oldukça hep ben sevınmez yınemı haklı çıktım die hayıflanırdım.cunku olumsuz olurdu halıyle.ne kdar yanlış bı duşunceymış şimdi anlıorum :( ne kadar boşmuş.ve ne kadar uzucuymuş.:D

Annem başta olmak üzere çevremdeki insanların çoğu hep bunu söylerler:kendini kötüye hazırla,veya herzaman sanki olmayacakmış gibi düşün gibi çok yalnış bir düşünce şekli...Ve bakıyorum gerçekten de hayatları hep negatif olaylardan kurtulmaya çalışarak geçiyor...neden yeni yeni başarılara ulaşmaya çalışmakla değilde kötü şeylerden kurtulmaya çalışmakla geçsin ki? dimi :) ben hep söylüyorum ama ya neden bahsettiğimi anlamıyorlar yada egoist bir model oluşturmaya çalıştığımı düşünerek pek takmıyolarterli345 ....

melodiss 14-12-2008 12:05 AM

Alıntı:

CeM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91667)
Annem başta olmak üzere çevremdeki insanların çoğu hep bunu söylerler:kendini kötüye hazırla,veya herzaman sanki olmayacakmış gibi düşün gibi çok yalnış bir düşünce şekli...Ve bakıyorum gerçekten de hayatları hep negatif olaylardan kurtulmaya çalışarak geçiyor...neden yeni yeni başarılara ulaşmaya çalışmakla değilde kötü şeylerden kurtulmaya çalışmakla geçsin ki? dimi :) ben hep söylüyorum ama ya neden bahsettiğimi anlamıyorlar yada egoist bir model oluşturmaya çalıştığımı düşünerek pek takmıyolarterli345 ....

Bence sadece düşünce gücünün etkisine inanmıyorlar... yok cnm düşünmekle olsaydı diyorlar...en azından bizimkiler öyle...

aslında önce kötüyü düşünmemizdeki amaç mutluluğa hasret...kötüyü düşünelim ki iyi olduğunda ohhh diyelim ne güzel kötü olmadı... ben öle yapardım genelde...3-4 ay öncesine kadar... ama şimdi kötü olaylarda bile değişecene inanarak iyimserliği düşünüyorum... bu konuda onaylamaların etkisi büyük arkadaşlar tavsiye...krz56

the desert 14-12-2008 12:32 AM

ya keısnlıkle katılıorum arkadaşlar.yanı şu an şu yazıyı okuyana kadar oyeldydı yaşamım..yanı kotu duşunurdum olmıycak derdım olunca aaaaa ben superım ya:p yada kesınlıkle olumsuz die die olumsuz oluodu..meğersem bundanmış:D

ziyaretcixy 14-12-2008 02:13 AM

evet aycan ama daha çok bakış açını deiştirmen lazım

the desert 14-12-2008 09:56 AM

evet doğru soyluosun cok dar bı bakış açım var benım genışletmem lazım belkıd emutsuzluklarım o yuzdnedır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM.