| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #421 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: hollanda
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #422 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 1,355
230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() çok güzel bi yazı olmuş teşekkürler isteklerimizi yazmanın mantığını tam kavrayamadım ama daha öncede okumuştum yazıyı bida okuyum dedim şevk geldi yazdım ben de isteklerimi. yalnız kağıdı iyice katlayıp kırmızı bantla bi güzel bantladım. niye? kimse okumasın diye.nolur nolmaz biri alır okur mokur sonra kendimi çok kötü hissederim.birilerinin acımasına ihtiyacım yok ![]() acaba diyorum aklıma esince gene yazsammıki,yoksa şu andan itibaren unutsammıki.tabi sürekli aklımda olması gereken isteklerimde varda. neyse.. |
![]() | ![]() |
![]() | #423 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
umduğunu bulmanı seçiyorum sevgiler
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 | |
![]() | ![]() |
![]() | #424 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() en kısa sürede yaşadığımız yerden uzak biryere taşınmayı orda çok güzel ve çok mutlu yeni bir hayata baslamayı seçiyorum . inşşallah olucak.ablamın işinin uzak biyerlere çıkmasını istiyorum ama burda çıkma ihtimalide var inşallah uzak biyerlere çıkacak eger öyle olursa bize tasınıcaz inşallah :) |
![]() | ![]() |
![]() | #425 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba Sevgili Arkadaşlar; Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal
__________________ Yurdahal sol lucet omnibus Güneş herkes için parlar www.astroistanbul.com www.astroistanbul.blogspot.com www.oldubil.blogspot.com |
![]() | ![]() |
![]() | #426 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok teşekkürler sevgili yurdahal, Bir yay burcu olarak bu habere çok sevindim..Bu aralar da eğitimle ilgili pekçok hedeflerim vardı, bizimle paylaşman iyi oldu..Özellikle ocak ayı farklı konularda eğitim projelerim var. Perşembe akşamları yalnız değilsin,hep birlikte bu çalışmalara devam ediyoruz..Yazılarını da çok özledik. Daha fazla birarada olmak dileğiyle.. Sevgiler.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #427 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #428 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bende katılmak istiyorum saati kaç acaba sevgiyle kalınnn |
![]() | ![]() |
![]() | #429 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 317
58 Mesajinıza toplam 422 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Yurdahal hanım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Ben anne olmak istiyorum.Anne olmayı seçiyorum.Anne olduğuma inanıyorum. Bu isteğimdeki olumlamam. Ben benim. Ben kadınım Ben anneyim. Bu andaki annelik halimi sevgim,saygım,şükranlarım ile sararım.
__________________ Her engel aslında gizlenmiş bir fırsattır. Eyleme geçmeye niyet ediyorum.Çünki; 1000 adım yürüyüş; 1 adımla başlar. ![]() Şimdi anne olmaya niyet ettim.Bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. Lütfen bunu veya daha iyisini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. Teşekkür ederim, teşekkür ederim,teşekkür ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #430 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 615
22 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() saat 00:00'da dileklerimizi gerçekleştirmek üzere enerji çalışmasını unutmayalım.... sevgiler.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi