Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Işıkk paylaştığın olumlu deneyimler çok güzel. Eminim bu deneyimlerin hepimiz için önemli bir motivasyon kaynağı olacak. Küçük dilek kısmına gelince; haklısın ben de bu yola büyük isteklerle başladım ve her biri gerçekleşti, hatta bunları evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın isimli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Like Tree1Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 04:15 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen

yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough

Sevgili Işıkk paylaştığın olumlu deneyimler çok güzel. Eminim bu deneyimlerin hepimiz için önemli bir motivasyon kaynağı olacak.
Küçük dilek kısmına gelince; haklısın ben de bu yola büyük isteklerle başladım ve her biri gerçekleşti, hatta bunları evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın isimli yazılarımda da paylaşmıştım.

Küçük dilekle başlayın dememde belirgin bir neden yatıyor. Çevremde bana danışan bir çok insan var, bunların bir kısmı büyük dileklerde bulununca, "olmayacak" düşüncesini de dilekleriyle beraber kodluyorlar. Tabii ki bu durumda "olmayacak" dileği ağır basıyor. Bu durmda zihinlerine verdikleri mesaj ise "ben bunu başaramıyorum" oluyor. Zihnimizi bu tür programlardan korumamız adına dileklerinizi küçük tutun dedim. yani amaç öncelikle zihnimize başarımızı göstermek. Yıllardır olumsuz düşüncelere odaklı yaşamış zihnimizin kabuğunu kırıp, onu başarı ile tanıştırmak.

Aramızda motivasyonu yüksek arkadaşlar var muhakkak ve onlar zaten yolu biliyor, uygulamada herhangi bir zorluk çekmiyor.
Ben daha çok zorluklarla karşılaşan arkadaşların bu yolla güven kazanacaklarını düşünüyorum. Tabii bu arada, senin benim gibi ve daha birçok arkadaşımız gibi motivasyonu güçlü kişiler de bu eyleme katılırsa, oluşturacağımız ruhsal destek, her birimizin başarıya doğru ilerlemesini sağlayacaktır.

Perşembe gecesi seni de zihnin ve kalbinle aramıza bekliyoruz.

Sevgiler
Yurdahal

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« GERÇEK SIR NEDİR BİLİYORUM | Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik »