![]() |
Cevap: Çekim yok sadece tesekkur etme, ac kendini.. |
Cevap: Çekim yok moralim çok bozuk kendimi nedense treni kaçırmış gbi hissediyorum çok fazla suçluyorum kendimi geçen 4 yılda koca bir hiç hiçbişey yok elde var sıfır bazen diyorum kendime hey sen ne işin var burda bu insanların arasında hakkın varmı -hayır yok şu an hissettiklerim bu |
Cevap: Çekim yok Bu dünya, evren hatta tüm yaşam , sen yokken de varolabilecek olsaydı , Tanrı seni yaratmazdı...Sen olmazsa olmazısın tüm varolanın, öyle ufak tefek, kenarlarda unutulmuş değilsin, tam merkezindesin hayatın,,sen görebildiğin için doğuyor her sabah güneş, erikler, kavunlar senin için yaratıldı, nehirler dağlar senin için, sana secde etti melekler, Peki sen kendine bu kadar kıymet vermeye hazır mısın? |
Cevap: Çekim yok erik kavundan başka bişi yokmuydu:)? |
Cevap: Çekim yok üzüm var bi de :) |
Cevap: Çekim yok heh tamamdır :) |
Cevap: Çekim yok Alıntı:
|
Cevap: Çekim yok öyle tabi ama durgun bir su gibiyim olaylar üzerimden bana değmeden geçiyor ilk başlarda memnundum bu halimden sonra sıkmaya başladı kusura bakmayın arkadaşlar şuraya geldiğimden olumlu bir cümle kurmadığımın farkındayım |
Cevap: Çekim yok Alıntı:
Vaveylaaa; dostum telkinleri dinlemeye başlasana.Bu ruh halinden çıkmanı sağlar kesinlikle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM. |